[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
nu neai spus ce reproduci. parerea mea este ca poti pune un melc mai micut. ar face treaba buna . dar daca de exemplu pui icrele unor pesti care au depus pe un plastic sau ceramica atunci sa nu mai pui melc.
stimate domn avansatul cred ca cel mai bine ar fii sa iti schibi numele. altfel duci lumea in eroare. tiam citit multe topcuri si cam lasi de dorit....... si eu invat multe pe acest forum si cu cit citesc mai mult imi dau seama ca de fatp forte putine cunostinte am. dar unde nu cunosc nu ma bag. totodata iti apreciez faptul ca sari in ajutor dar ...............
nu schimba apa. artemia proaspat aclozata nu trebuie hranita. ci puiutii de ramirez ii hranesti cu artemia proaspat aclozata. sansele sunt prea mici sa iti iasa icrele . mai ales la prima depunere. iar artemia proaspat eclozata nu se vinde. ci doar oua de artemia ce trebuie sa ii pui tu la eclozat.
foarte frmos. nu mai am cuvinte, se vede ca ai o pasiune adinca in domeniu. si aici nu este vb doar de pasiune.
cu siguranta va face altul. pina femela va depune , dupa care ar trebuii sa scoti femela pentru ca va fi omorita de catre mascul
nu prea ai ce sa faci de oare ce filtrul tau ma gindesc ca este nou. deci neciclat. trbuie sa astepti doar. rabdare..............
ia o plasa din acea in ce se pun citricele. fa un chenar din sirma si gata deasupra pune citeva bucatele de polisiren ca sa o tina la suprafata. nu isi va minca nici un pui. ai grija ca daca pui sifo sar putea sa iti sara afara. eu am luat de la praktiker plasa si faceam fatatoare destul de mari adica cca 30x30x30 de cm. lateralele leam impletit cu sirma si deasupra am pus polistiren....
interesant subiect. dezbatem aici ceva care cred ca nu are nici un rost, doar la un singur coleg mureau. pina la urma cine stie din ce cauza
guppy sa fie asa de agresiv ? ciudat...................
faptul ca ai zis ca ai aruncat multi guppy morti da de gindit. chiar si un guppy este asa de greu sa il tii in viata ?
nu stiu cum faci tu sa scoti asa putini pui. o femele de gupy naste cel putin 50. dar daca e destul de mare si este tinuta in conditii bune sau forte bune numarul puilor trebuie sa sara peste 100. la sifo am avut femele care a scos peste 200 de pui la o fatatre. iar de crescut puii este cel mai bine ca in primele saptamini sa i hranesti cu artemia proaspat eclozata si asta de cel putin 4 ori pe xi la un interval de 4 ore. daca faci schimburi dese de apa in care ai puii pestisorii cresc mai repede.
nu stiu daca pot sa trimit la sf. gheorghe.
momentan nu mai am . am avut dar trec repede la donatii
scot la vinzare guppy moscow blu la pretul de 50 ron un trio alcatuit dintrun mascul si 2 femele. pretul este de 50 ron. se mai adauga taxe de transport. cei interesati sa lase PM.
szlut si bine ai venit. eventual niste poze
poti sa imi spui si mie de unde pot cumpara citiva red crystal e ziua faratelui meu si as face un cadou. eventual lasa un mesaj privat. multumesc
felicitari imi place acvariul tau. daca doresti iti pot oferii niste phoneix moss. cred ca ar merge bine la creveti. bine inteles platestu doar posta.
astept poate o sa scrie cineva cine are experienta in privinta crevetilor si a apei oxigenate

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: