| Message |
|
|
|
pestii iti vor minca crevetii si testoasele iti vor minca pestii.
|
 |
|
|
|
nu stiu daca melcii le vor minca, dar un lucru e sigur ca nu le vor face bine. chiar de nu le maninca ajunge sa se plimbe pe ele ,,,,,deci nu e ok cu melciii
|
 |
|
|
eu am scos citeva triouri de blue moscow la vinzare . majoritatea leam si vindut dar mai am . insa cid aude lumea de pret majoritatea se sperie si zic ca nu este diskus. in fine . eu am adus o linie de blue moscow din italia la pretul de 10 euro bucata. si am fost foarte fericit pentru iei. leam si multumit crescatorului ca mi lea dat. daca eu vreau ceva cu adevarat nu prea sunt curios de bani. (asta in limita bunului simt). asa ca daca mai sunt doritori pot sa le trimit triouri desi acum e mai greu cu transportul din cauza frigului.
pe undeva am postat si un filmulet cu pestisorii.
http://www.youtube.com/watch?v=V5cswgwjfCk&feature=youtu.be
|
 |
|
|
|
ce pesti mai ai in acvariu? ii pot minca si de frica sa nui ii manince altii. pune o piatra plata pe fundul bazinului vor depune pe piatra. pe urma poti sa le iei piatra si sa o pui intrun acvariu micut.
|
 |
|
|
|
AVANSATUL imi spui si mie te rog citi anisori ai ? si credema daca nu stiai sifo is rosii. deja tind sa cred ca tu itit bati..... de noi.
mi-se pare incredibil sa stai pe forum si sa nu stii carei diferenta intr sifo si guppy. si la guppy si la sifo is la moly si la toti viviparii e ok 24 de grade. iar 29 de grade e mult la absolut toti viviparii
VIVIPAR= nasc pui vii.
|
 |
|
|
|
daca vrei sa curga apa pe acel con trebuie sa il dai cu ceva rasina sau ceva de genu la ce eu chiar nu ma pricep. eu nu stiu de ce as renunta la ideia sa curga apa pe el.... dar asta e doar o parere.
|
 |
|
|
|
si eu folosesc un tetratec de 1200 merge de vreo 4 ani fara oprire. til recomand. e super ok si isi face si treaba bine
|
 |
|
|
|
incearca sa pui plante cu frunze mai tari. din specia anubias. cu siguranta nu le vor minca
|
 |
|
|
|
la xifo e cam mult 27 grade. eu as zice undeva la 23 max 24 grade
|
 |
|
|
|
cit de inalta va fii coloana de apa ? din cite calculez eu sare cu multe peste 2000 litri. trebuie sa te gindesi si la filtrare. si aici trebuie sa fie vorba despre un filtru destul de mare. eu zic sa pui un acvariu cit de mare poti in spate acolo unde este acel loc gol.
|
 |
|
|
|
nup. eu stiam de 28 de zile
|
 |
|
|
|
cel mai bine e sa iei un furtun din ala subtire ce se foloseste la pompa de aer. tragi apa prin el si lasi sa curga intro galeata. dar poti sa pui si 2 melci micuti cam cit un bob de mazare. si sa ai grija la hranire, sa le dai doar cit si maninca sa nu mai ramina pe fundul acvariului
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit.
|
 |
|
|
foarte interesant proiect . sunt chiar curios ce se intimpla pina la finalizare acestuia. sper sa vedem si poze cu pestii cum se zburda pe acolo. avem radbare ... 
|
 |
|
|
|
daca le spui telefonic domnilor ce neoane cumperi cu siguranta iti recomanda ei un balast pentru ele. deci te vor ajuta ei
|
 |
|
|
sper ca casa nu este construita din BCA.  vad ca sticla e din 2 bucati. prin poza reiese ca e vb de mai mult de 2000litri. sper sa ne tii la curent pina la finalizare.
|
 |
|
|
|
puneo linistit. nu vad de ce sa nu fie permis.
|
 |
|
|
|
o alta fotografie
|
 |
|
|
|
deci daca e vb de betta chiar nu trebuie sa pui nimic . eu nu am pus .
|
 |
|
|
|
salut. am fost la o crescatorie in cehia unde aveau asemenea acvarii. deci am vazut pe undeva am si poze. dar la partea cu ajutorul eu nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu am vazut cum sa facut. mam uitat la filtrare . eu au mai facut un acvariu de vreo 300 de litri care avea rolu filtrului si au pus in el burete din acela albastru cu porii acestuia de mai multe dimensiuni. sticla acvariuleui din beton era lipita din interior ca presiunea apei sa o impinga spre exterior deci spre beton.
|
 |
|
|