[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
cindva am ramas si eu surprins de la un film de pe youtube unde lipea cineva un acvariu de vreo 300 l singur fara sa il ajute cineva si mai improtant era ca nu a durat mai mult de 2 minute
scot la vinzare masculi de guppy blue moscov. pretul este de 5 ron bucata. pestii sunt adulti.
dau doar masculi care sunt rezultatul unei selectii foarte dure. deci care nu imi plac iidau . informatii in PM
furtunul de la aer trebuie sa fie deschis la o putere destul de mare. deci lasa sa bage aier din plin.
mult succes la corry. si nu in ultimul rind bine ai venit
da merg cu neonii.
ar trebuii sa cauti BORARAS BRIGITAE . eventual citva masculi de guppi de diferite culori. sau daca gasest werneri. is o multime de pesti care nu depasesc 3 cm cind sunt adulti. sau mai sunt o gramada de varieteati de razbore.
foarte interesanta diskutia dintre sakura.
pare chiar reala toata treaba.
mie imi place cum arata.
acel acvariu prezentat de tine in primele poze arata cam charagios. dar in ultimele poze se vede evolutia si a ta personala si al acvariului. felicitari
salutari si esti bine venit(A)
ce fel de substrat folosesti ?
mai exista o specie de apa dulce se numeste puffer fish. eu am avut. sunt foarte micuti cam 2 cm. dar sunt extremi de agresivi si nu se pot tine doar singuri. dar ce ai tu acolo in poza sunt intradevar de apa sarata. daca cauti pe google puffer fish ai sa vezi diferenta dar sunt foarte asemanatori.
silicon sau poxipol. superglue poate fi toxic
nu se deplaseaza nimeni ssa trimita daonatiii pt ca deplasarea in oras costa..... e simplu daca are cineva donatii e cel putin sa meraga dupa el. si eu am avut sau am plante trecute la donatii dar nu prea sunt doritori.
cred ca voi astepta pina scoti citiva puiuti la vinzare. forte frumos sa-ti traiasca
deci. acvariul are 180 litri. folosesc un filtru extern tetratec1200. la lumina am ceva nelamuriri, folosesc 2 neoane osram865. cam 8 ore pe zi. algele cred ca leam adus cu ceva plante. substrat am jbl manado. locatari cca 40 de guppy blue moscow. am incercat intrun los sa pun apa oxigenata direct pe alga dar nu pare sa aiba niciun efect.
rog pe cei priceputi sa ma ajute si pe mine la o lupta in potriva BBA ului. aceasta alga mi sa depus pe cam tot ce este in acvariu. in special pe spatele acvariului pe tevile de la filtru exterior si pe radacina de mopan. as dorii niste sfaturi cum sa scap de alga respectiva
JJOJJO incerca sa pui intrebarile sa le si intelegem . din cite observ icurci gazonul cu substratul . nu stiu cum vrei tu sa faci treaba asta . daca te uiti atent e acest forum un coleg a facut ceva asemanator cu cea ce vrei tu sa faci cred.... da nu stiu exact ce vrei
eu folosec o butelie de 7 kg. am umpluto prin martie. inca si acuma tot 50de bari arata. ideie nu am cit o sa ma tina
o poza mai recenta ?

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: