| Message |
|
|
|
Salut mariachi si bine ai venit pe la noi.spor la treaba si sper ca te putem ajuta oricand ai nevoie
|
 |
|
|
parerea mea e ca va fi o metoda foarte eficienta sa omori toti pestii  ) dar cum spunea colegul,daca il acoperi cimentul cu un strat rezistent la apa e altceva.dar eu nu m-as risca
|
 |
|
|
|
legat de intrebarea ta,parerea mea este ca mai mult ca sigur s-a deciclat acvariul.de deciclat de tot nu cred in cateva ore dar sigur sunt probleme acolo.ai nevoie cum ziceau si colegii mai sus,de schimburi dese de apa,curata bine substratul si se va regla usor usor ai sa vezi.In schimb sunt un pic sceptic la ce spuneau baietii mai sus cu agitarea substratului ca sa il aspiri...in substrat se strang foarte multe bacterii de care chiar ai nevoie,iar agitand substratul nu vei face altceva decat sa le arunci(ceea ce e o mare greseala),ori sa le agiti in apa,ceea ce iti va da un rezultat nasol,o apa foarte tulbure.
|
 |
|
|
|
daca il ti in mana s-ar putea sa nu faci decat sa-l stresezi si mai tare...eu l-as lasa linistit si nu l-as agita.dar tu poti face cum crezi ca e mai bine
|
 |
|
|
|
parerea mea e ca nu prea ai ce sa-i faci...mai bine il supraveghezi si daca totusi va muri sa il scoti imediat.dar poate are noroc si isi revine
|
 |
|
|
|
vei gasi in petshop aspirator manual de substrat care costa aproimativ 8-9ron,apoi curata bine bine substratul,apoi fa si ceva schimburi de apa si vor aparea si rezultatele
|
 |
|
|
|
Bine ai venit Petru.Arata bine acvariul tau
|
 |
|
|
|
Salut Ciprian si bine ai venit pe la noi.asteptam si ceva poze daca se poate
|
 |
|
|
|
asa e mai bine mihai;) spor la treaba si sper sa te putem ajuta oricand ai nevoie
|
 |
|
|
dupa cum pare acvariul este unul sanatos si cel mai probabil chiar se simt bine
|
 |
|
|
|
colegul este nou si ar fi bine si frumos sa-l invatatam.aici la capitolul ''despre noi'' e bine sa te prezinti,sa ne spui ce acvariu ai,ce capacitate,dotari,etc...apoi ceri pareri,pui intrebari.mult succes
|
 |
|
|
|
ma bucur ca ai niste carasei frumosi si activi.si eu am tot carasei,dar vor creste si vor avea nevoie de o casa mai mare daca vrei sa se faca mari si mai frumosi decat sunt;) din cate stiu eu se dezvolta si in functie de spatiul care il au in acvariu
|
 |
|
|
|
acvariul ala cu carasei e frumusel dar parca prea multe pietre pt carasei...nu stiu cati litri are dar pare cam mic
|
 |
|
|
|
mihaibaciu ar fi mai bine daca ai deschide un topic nou,cu o prezentare;)
|
 |
|
|
|
babanukriss are dreptate,cel mai bine ar fi sa separi puii scosi deja,sa te asiguri ca in recipientul unde bagi puii au exigenare si caldurica,iar femela las-o ca sigur va ma scoate ceva pui.aceeasi poveste si la ea,mancarica,caldrica si oxigenare.Daca nu ai posibilitatea sa oxigenezi,ar fi bine sa schimbi apa zilnic.banuiesc ca ai deja mancare pt pui,iar daca nu ai ceva special,le poti da galbenus de ou fierb bine si pisat,dar nu multa mancare
|
 |
|
|
|
nu inteleg ce ajutor speri sa primesti...la intrebarea''cand fata''cred ca sti deja raspunsul odata ce vezi ca are pata neagra pe burta si e foarte umflata.raspunsul este''in orice moment''.da-i mancarica buna si suficienta,sa fie separata femela de ceilalti pesti,iar mai departe rabdare si tigari.mai mult de atat nu vad ce ajutor ai putea primi.sper ca ti-am fost de folos cat de cat
|
 |
|
|
|
am aceeasi parere ca si alexos,filtrul tau nu face fata.cred ca te-ar ajuta mai mult un filtru extern.
|
 |
|
|
|
arata bine acvariul tau,dragut.ape limpezi
|
 |
|
|
|
daca ti cont de sfatul meu ar trebui sa-ti fie bine pe viitor.si sper ca apa care o completezi sa fie statuta sau macar pus ceva aqua safe in apa.asta daca nu vrei sa-i omori pe toti
|
 |
|
|
|
eu as recomanda sa continui cu schimburile de apa de aproximativ 20% si sa te inarmezi cu rabdare ca acvariul tau este neciclat.probabil vei mai avea pierderi in randurile pestilor,mai ales cei mai sensibili.Dar daca schimbi des apa,ai sanse sa nu pierzi pesti.pune putina mancare,decat cat pot ei manca in cateva minute(2-3min)
|
 |
|
|