[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kirra28
Forum Index » Profile for kirra28 » Messages posted by kirra28
bine ai venit in casa noastra,si cum zicea colegul mai sus,asteptam si ceva poze daca se poate
i-as vrea eu dar sunt din Constanta si e cam complicat cu transportul...
crezi ca daca iei doar un melc e imposibil sa depuna imediat?) daca alegi varianta cu melci trebuie sa fi pregatit si de o populare mai in masa.
solutia aia te ajuta la apa,transforma apa de robinet in apa buna pt pesti,desigur ca potejeaza si bacteriile,ca daca ai pune apa de la robinet le vei omori imediat...dar colegul mai sus avea dreptate cand zicea sa faci schimburi dese de apa.fara prea multe intrebari ar fi bine sa o faci si vei vedea singur in cateva zile efectele;) o apa limpede
mai e posibil cand ai amenajat noul acvariu,daca ai tinut filtrele oprite vreo ora e foarte posibil sa fi murit bacteriile din ele si urmarea o cunosti deja,o deciclare
Salut Mihai si bine ai venit pe la noi.asteptam poze cu acvariul tau
e foarte obisnuit.ai mei ''bat din palme'' toata ziua.ar manca orice seamana cu mancarea
bine ai venit in casa noastra.arata bine acvariul tau.ape limpezi
frumoase acvariile tale,se vede ca iti place mult sa te ocupi de ele.nota 10 pt evolutie,bravo
cu munca si multa rabdare ajungi unde vrei
superb
va salut si revin cu cateva poze cu acvariul meu
oricum te-am laudat deja) arata bine,imi place
deci sa inteleg ca ai un acvariu ciclat bine.oricum nu la bule ma refeream,pare apa tulbure pur si simplu,dar e posibil sa fie si de la filmare.
arata bine,dar mi se pare mie sau e cam tulbure apa?
de mancat,mananca?
sa-ti traiasca noua generatie
cel alb pare totusi femela.si dupa cum pare masculul incearca o imperechere.cand va ramane gestanta femela alba se va vedea clar ca nu e burtoasa de fel.
daca sunt masculi e normal sa se alerge...asa faceau si ai mei,se fugareau non-stop
cel negru,da e balon,iar cel alb nu-mi dau seama dar parca nu ar fi balon

Forum Index » Profile for kirra28 » Messages posted by kirra28
Go to: