Buna seara....dupa o luna de citit si citit si citit,mam hotarat sa-mi fac si un cont aici.cred k este mult mai practitc si mai usor sa faci o intrebare decat sa stai sa citesti 100 de pareri si sa nu ajungi la nici o concluzie.cred k orce om normal isi incepe activitatea cu un acvariu,eu mi_am luat 3

....ideea este ca am cumparat un stand profesiona de acvarii ,gen ala pe care il vedem in magazine,dar arata destul de oribi,standul vreau sa_l vopsesc iar acvariile ,voi comanda altele noi pentru ca acestea sunt murdare,zgariate si nu arata deloc ok.pana aici foarte simplu...ideea este k primul acvariu vreau sa_l amenajez pt guppy la inceput,dupa ce o sa acumulez ceva experienta al2_lea va fi pt carasi iar al 3_lea pt discusi(cred)...,pt guppy mi_as dori un acvariu bine plantat,nu o gradina botanica pt k este destul de greu la inceput dar sa fie cva cva.as doriniste informatii despre lumina pe care trebuie sa o am, acvariul fiind de 200 L,ce substrat sa folosesc,ce fertilizant,este OBLIGATORIU IMPLANTUL DE CO2,ce parer aveti despre incalzirea sub substrat.daca o sa reusesc o sa pun niste poze cu acvariile daca o sa reusesc si un filmulet cu un acvariu populat cu guppy.va multumesc si astept rasunsurile voastre.o seara buna