[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
primele mele acvarii:))...need HELP!!!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mishu.mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna seara....dupa o luna de citit si citit si citit,mam hotarat sa-mi fac si un cont aici.cred k este mult mai practitc si mai usor sa faci o intrebare decat sa stai sa citesti 100 de pareri si sa nu ajungi la nici o concluzie.cred k orce om normal isi incepe activitatea cu un acvariu,eu mi_am luat 3 ....ideea este ca am cumparat un stand profesiona de acvarii ,gen ala pe care il vedem in magazine,dar arata destul de oribi,standul vreau sa_l vopsesc iar acvariile ,voi comanda altele noi pentru ca acestea sunt murdare,zgariate si nu arata deloc ok.pana aici foarte simplu...ideea este k primul acvariu vreau sa_l amenajez pt guppy la inceput,dupa ce o sa acumulez ceva experienta al2_lea va fi pt carasi iar al 3_lea pt discusi(cred)...,pt guppy mi_as dori un acvariu bine plantat,nu o gradina botanica pt k este destul de greu la inceput dar sa fie cva cva.as doriniste informatii despre lumina pe care trebuie sa o am, acvariul fiind de 200 L,ce substrat sa folosesc,ce fertilizant,este OBLIGATORIU IMPLANTUL DE CO2,ce parer aveti despre incalzirea sub substrat.daca o sa reusesc o sa pun niste poze cu acvariile daca o sa reusesc si un filmulet cu un acvariu populat cu guppy.va multumesc si astept rasunsurile voastre.o seara buna
mishu.mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

[Thumb - IMG_0782.JPG]

This message was edited 2 times. Last update was at 22/05/2014 01:03:39

mishu.mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

plantele ( Anubias barteri var. nana ,Cladophora aegagrophila, Christmas moss,Eleocharis sp. 'mini',Echinodorus bleheri )

This message was edited 3 times. Last update was at 22/05/2014 03:31:48

simpfzoli
Membru de baza

IP:

salut si bine ai venit. interesant proiect ai inceput mai ales ca cunosc destul de bine preturile din italia. acvariile care sunt muradre eu as incerca sa le cuat calumea tu poti incerca cu acid muriatic, (asa se numeste n italia) acest acid poate sa faca minuni si poate te vei razgindii pe urma si nu mai vrei sa iti faci acvarii noi. daca alegi plante usore de tinut nu ai nevoir de co2.
[WWW] [Yahoo!]
mishu.mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

ciao,o sa pun niste poze saptamana viitoare cand am sa le cumpar nu stiu ce sa zic,despre acvarii.plantele care vreau sunt ( Anubias barteri var. nana ,Cladophora aegagrophila, Christmas moss,Eleocharis sp. 'mini',Echinodorus bleheri ).da sunt destul de "piperate" preturile aici in comparatie cu romania,DAR,daca fac o treaba imi place sa o fac calumea,adica vreau sa ajung la asea zisa "Fish Room",dar nu vreau sa fie plina de butoaie,borcane cu pesti,fire peste tot,etc.trebuie sa fie totul ordonat si la locul lor.mz foarte mult pt raspuns o caut acel acid si o sa incerc sa le curat,ideea era k vroiam sa am doar 3 acvarii mari in lok de 9 mici.mersi inca o data,o zi buna
mishu.mihai
Junior member
[Avatar]

IP:

asa cum am promis o sa pun niste poze cu standul,acvariile si echipamentul
[Thumb - IMG_0919.JPG]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: