[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
macropodus opercularis se mai numeste. am avut si am si inmultit. eu zic ca poti sa il tii. este destul de pasnic. daca ai o perche poate doar femela va fii putin alergata.
zici ca este decupata din natura. fara prea multe axtravaganta. nota 10 si jos palaria domnule. parca vad cum ai asezat fiecare pietricica la locul lui.
nici macar nu stim daca asculti sfaturile noastre pentru ca nu ai scris nimik sa stim ce ai facut din cea ce ti sa scris.
o sa se si bata pina atunci cind ai 27 de pesti in 30 ;itri de apa si mai mult ca si atit ii mai si tiila 27 de grade. (cea ce este mult) eu as merge undeva la 23 poate 24.
corry nu scot plntele ? am si eu manado si ma gindeam la vreo 3 corydoras . dar imi era frica ca scot plantele
dar mie imi place acvariul
BOBI BRASOV wrote:Baaaa,da sinteti culmea,ce dracu e asa de greu sa-ti faci rost de un filtru de apa si sa-ti faci treaba!

fiecare asa zis acvarist dintre noi decide ci vrea sa investeasca sau cit poate investii in bazinul sau. sa nu uiti ca sunt printre noi si copii care poate din banutul lor de buzunar incearca sa intretina un acvariu.
salut si bine ai venit alaturi de noi.
de acea lam recomandat si noi
j cauta la www.marbotrade.ro
din pacate bugetul de 200 ron nu o sa iti ajunga pentru butelie. poate gasesti una mai micuta asa.... pestele acelapare cam abatut asa intrun fel(sa nui cumperi mincare prea multa) plantele sunt anubias . bune pt incepatori . dar au o crestere destul de lenta. iti erau de ajuns doar 10 litrii de mandao mai ales ca ai luat si aqubasis. grosimea substratului nu trebuie sa depaseasca 5 cm.
mai exista google imagini. in fine ....... unii vor mura in gura.
sunt hranitoare automate cu multe locasrui si poti sa le oui hrana diversificata si cantiatea dorita. acum nu imi amintesc care firma le produce dar daca cauti ai sa gasesti sigur,
poti se la mai cumperi cite o femela dar ennte la ceva . eu as renunta la razbore.
poza este neclara . nu stiu cum isi da unii seama sa fie vreo infectie bacteriana sau ori ce altceva.
da poti. puna apa la decantat si fa un schimb de apa . macar 50%.
decantat inseamna sa pui apa de la robinet intrun vas curat si sa lasi asa sa stea vreo 3 zile. dupa acea poti sa o pui in acvariu.
pe linga asta nu inteleg ideia cu fatatoarea acea. nui vad rostu. intradevar mama nu isi va minca puii dar ceilalti da. probleme cu gramada. pietrisul ala zis substrat e prea subtire. planta e artificiala. ai putea incerca sa pui pietris mai gros si sa faci rost de ceva plante naturale. ori poza este nereusita ori apa e tulbure. eu nu imi du seama..........
eventual pune o poza
citi pesti ai in acvariu si cit de des faci schimbul de apa . eventual detalii despre filtru. (daca este )
acum stau in camera si ascult.........acvariul e la 3 metri de mine . nu se aude nimica de si filtrul nu e in dulap. ba aud ceva ventilatorul de la laptop.
salutari si bine ai venit

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: