[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pterophyllum
Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Varsta pui: 60 zile.
Hello!!! Dupa o pauza nejustificata , zic sa mai pun cateva pozici ca poate va era dor .
De o saptamana puiutii mananca doar hrana uscata. Am observat ca singuri au inceput sa se dea la cea a parintilor. Eforturile mele din trecut de a-i convinge sa o manance amestecata cu Artemia au fost in zadar. Probabil ca o data ce cresc simt nevoia de la sine sa schimbe meniul . Artemia le-am dat in total 42 zile.
Azi puiutii au fix 60 de zile.
Multumesc Georgemonda!! Poate ca sunt asa fascinata de ei din cauza ca sunt primii mei pesti/primul meu acvariu...nu stiu. Oricum, sunt foarte atasata de ei.
Am zis ca o sa pun poze cu evolutia puilor atata timp cat o sa ii am, ca sa se vada exact etapele lor de dezvoltare. Cine are curiozitatea sau este interesat, sa vada. Ma bucur ca nu am enervat pe nimeni cu asta .
Koala, iti multumesc! inseamna mult pentru mine ceea ce ai spus . Sunt norocoasa ca v-am cunoscut si ca am ocazia sa primesc cele mai bune sfaturi de la cei mai buni smilie !!

Despre Scalarei....mmmm....acestia sunt speciali. Cine ii ia, ii tine, iubeste si are grija de ei pentru toata viata lor! Asta este conditia !
Cu mult drag, Smileyface! Ma ajuti destul adoptand din pestiuci, in rest, chiar totul merge cum trebuie. Multumesc .
Eu cred ca poti tine in acel acvariu 4-5 Scalari teoretic....insa si eu sunt curioasa sa aflu ce parere au cei cu experienta.
Din cate am citit eu, cam trebuie in jur de 40 litri de peste. Am crezut ca te grabesti. Oricum, ramane valabil...peste doua saptamani daca ii vrei da un semn.
Este donatie - sa nu se inteleaga ca fac bisnita aici .

Poti trece si dimensiunea bazinului ca sa fie mai clar.
Ma bucur ca ti-a iesit treaba fara probleme !!! Daca vrei poti face un schimb de apa...in caz ca a intrat ceva, sa se dilueze.
Si mie imi place mult poza de grup ...rar cand ii prind din laterala asa pe toti, ca se misca repede, repede!! Pacat ca poza nu este foarte clara.
Multumesc la fel pentru urare Disciponel!! Multa sanatate tuturor pestisorilor vostri!
Smileyface, in vreo doua saptamani este bine? Vreau sa ii mai tin putin sa vad cum evolueaza. Cam cati vrei?
Felicitari Stefan, foarte frumos acvariul!!!
Felicitari tuturor!!
Da, si eu cred ca vor avea inotatoarele mult mai lungi.
Mananca hrana uscata dar nu exagerat de multa. Le place sa o "vaneze" si sa muste din bucatile mari (le scutura de parca sunt niste catelusi cu jucaria in gura), uneori inghit ditamai bucata, o mesteca apoi o scuipa partial, apoi culeg bucatelele mici Sunt niste caraghiosi! Artemia le dau de doua ori pe zi impreuna cu hrana uscata. Intre mese stau cu nasul numai prin pietris si ciugulesc in continuu.
Parintii inca ii apara si nu au avut pana acum nici un comportament agresiv la adresa lor.
Varsta pui: 46 zile
(mai multe poze noi pe pagina anterioara)
Eu de cand cu acvariul nu mai folosesc nici parfum de camera... iar cand fac curat in casa si folosesc diverse solutii il acopar bine cu folie de vidat pentru ca nici al meu nu are capac. Din cate stiu orice substanta toxica din aer intra si in apa si ii afecteaza.
Bun venit!! Frumoasa buturuga!!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de noii pestiuci!!!

Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Go to: