[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pterophyllum
Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Sa ni-l arati si noua
Cu cateva teste (pentru amoniac, nitriti si nitrati) iti poti da seama daca este ciclat sau nu acvariul.
In felul asta nu mai ai dubii si ar fi un prim pas in deslusirea misterului imbolnavirii pestisorilor.
Weekend minunat si distractie placuta!!!
Niste teste la apa ar fi lamurit problema mai bine...
Acvariul si echipamentele pot fi dezinfectate cu apa oxigenata sau pastile de Cloramina T. Ambele se gasesc la farmacie. In cazul Cloraminei este nevoie de 20-22 comprimate la litru de apa. Dupa ce lasi sa actioneze substanta, totul trebuie clatit foarte, FOARTE bine cu apa.
Mediile filtrante ar trebui inlocuite sau dezinfectate cu apa oxigenata.
In legatura cu plantele nu stiu ce sa zic.
Dupa dezinfectare trebuie sa reciclezi acvariul. O metoda sigura si rapida este folosirea produsului Seachem Stability.
Spor!
Arata foarte misto!!
Si pestisorii tot prin dreapta

Am vazut mai tarziu a treia poza
Frumusei foc!!!
Mie imi place cum arata si asa mai stufos/salbatic
Bafta cu noii pesti! Sa te bucuri de ei si sa ai parte de multi puiuti!!!!
Superbi!!!
Imi pare atat de rau pentru pestele tau... ce sfarsit aiurea... ce ghinion a avut, bietul de el...

Foarte frumos !! Imi place mult!
Eu te inteleg perfect.
Am 2 parinti si 13 pui. Cand ma gandesc ca trebuie sa dau din ei, nu pot sa ma despart nici de ala nici de ala.... Am luat hotararea sa cumpar un acvariu mai mare, doar ca sa pot tine cat mai multi din ei.
Sunt ca niste copilasi...cum s-ai dai ??!!!
Sper sa gasesti cea mai buna solutie!

Si la mine era umflata. Aveau ganduri foarte serioase pentru ca se pregateau de prima depunere dupa luni bune de pauza.
Stii de problema mea, cand Scalarii voiau sa depuna iar ea l-a facut knockout pe mascul...amandoi erau cu papilele scoase de zile bune. Si eu m-am ingrijorat atunci ca ce o sa se intample daca are icre in ea si nu depune (ea avand aproape 3 ani)...in cazul meu chiar nu avea cu cine. Insa totul a fost ok. Papila s-a retras si a depus dupa vreo 3-4 saptamani dupa ce masculul s-a facut bine.
Imi place la nebunie! este plin de viata iar pestii sunt superbi !
Superb !!
Arata superb bazinul si pestii!!
Cautand ceva pentru mine am dat de acest site, de unde se pot scoate reviste in format pdf. M-am gandit ca poate va intereseaza
Ca sa aveti acces la toate trebuie sa va creati un cont, sa il activati din email, apoi sa va logati. In "archives" le gasiti.

http://reefhobbyistmagazine.com/index.php?error=login

Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Go to: