| Message |
|
|
|
Bine ai revenit!!
|
 |
|
|
Multumesc! Voiam sa stiu cam cand incep sa aiba ganduri serioase
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Foarte frumos!!!
|
 |
|
|
|
Hehehe, sunt niste hoti!! Spune-mi te rog, pe la ce varsta s-a ales perechea?
|
 |
|
|
|
Ce au crescut!!!! Sanatate frumuseilor!!
|
 |
|
|
 mi se pare normal!!
La mine asa s-a comportat de la inceput, dar poate exista o rezolvare  ...
|
 |
|
|
|
Da, sunt la fel.
|
 |
|
|
Le-am bagat si eu pe toate si cand dau submit imi apare acel mesaj scris cu rosu...
Cele doua print screen-uri au intrat ambele pentru ca sunt mici... Nu inteleg mie de ce nu imi merge....
|
 |
|
|
Hmmmm.....inseamna ca problema e la mine. dar nu imi dau seama de ce...
|
 |
|
|
|
Da, am incercat. Daca pun o poza de 2 Mega sau putin peste, nu ma lasa. Trebuie sa fie egal sau sub 2 Mega.
Apare acest mesaj in caz ca se depaseste: The total size of the attachments should not be greater than 2,048 kb. The uploaded files have a total of 2,482 kb.
|
 |
|
|
Lucian wrote:LE: intr-un post poti sa atasezi pana la 5 poze, nu trebuie sa faci mai multe posturi - se urmareste si mai usor... (este un buton un pic mai jos "Add another file" , atasezi noua poza si apesi inca o data pe buton si apare inca un camp prin care atasezi o alta imagine)
Da, stiu. Intentia mea este sa le pun la calitate maxima de aprox 2 Mega. De aceea pun doar o poza. Ca sa intre mai multe ar trebui sa le micsorez si mai mult.
Daca este deranjant, o sa fac cum spui.
|
 |
|
|
Multumeeesc!! Sunt tare mandra de ei  ! Vad ca se rotunjesc pe zi ce trece iar aripioarele se alungesc. Si nu mai sunt transparenti
Le dau asa: prima masa hrana uscata sfaramata, a doua masa hrana uscata si Artemia, iar a treia masa, seara, este combinata sau doar Artemia.
De cazut cade destul de multa mancare pe fundul bazinului...se scufunda repede fulgii sfaramati... insa intre mese puii stau numai cu nasul prin pietris. Banuiesc ca mai mananca din ce se depune.
|
 |
|
|
Varsta pui: 41 zile.
Editat de Lucian: am mutat toate pozele de azi intr-un singur post 
|
 |
|
|
Azi au inceput puii sa manance hrana uscata a parintilor!!! Am observat cum cativa muscau din bucatile mari, sau ce prindeau din zbor nu mai scuipau afara!! Nu toti fac asta, insa cred ca o sa invete unul de la altul. Desi o am pregatita, nu le voi mai da azi Artemia ca sa nu se razgandeasca  .
|
 |
|
|
Multumesc pentru toate informatiile, Lucian! O sa renunt la solutia albastra si ma pun sa studiez treaba cu filtrul  .
|
 |
|
|
Lucian, iti multumesc mult pentru lamuriri. De maine o sa le pun apa fara solutie. Intentia mea era sa le fac un bine... desi uneori si eu ma intrebam cum de 1ml solutie purifica 5 litri de apa. Daca stii ceva bun si esential de adaugat in apa pentru ingrijirea lor te rog sa imi spui.
Foarte tare acel filtru!! Multumesc pentru link!! Luna viitoare o sa il cumpar. Ce ma bucur ca apa lor va fi sigur buna!! 
|
 |
|
|
Lucian wrote:Nu mai baga chimicale in apa. Clorul (daca s-ar mai pune dar din ce stiu eu 90% din regiile de apa nu mai pun nimic) se elimina in 24 ore. Nu umple bidonul pana sus pentru ca aria de contact cu aerul sa fie cat mai mare.
Hmmm.... pana acum am folosit Sera Aquatan - Bio Protect Formula. In afara faptului ca elimina clorul, scrie ca leaga metalele grele si mai are cateva componente cica benefice pentru pesti si anume: iod, magneziu, vitamina B.... Acum, nu as avea nimic impotriva sa nu mai folosesc pentru ca sunt de parere ca, cu cat este totul mai natural cu atat mai bine...insa daca clorul se elimina in 24 ore (conform buletinului de analiza Apa Nova, exista in apa clor rezidual liber 0,14 mg/l), restul ce mai contine apa de la robinet este safe pentru pesti?
Inainte tineam apa in bidoane taiate in partea de sus ca sa aiba o suprafata deschisa mai mare .
|
 |
|
|
Hehehe!!! nici mormoloci, nici Scalari undercover!! Acum arata a ce trebuie
|
 |
|
|
Am inteles. Asa faceam inainte, cand pestii stateau in acvariul mic. Las canistra (bidon 5L Bucovina  ) la aerisit dar adaug si solutie pentru declorinare.
|
 |
|
|