@Severus: Multumesc pentru aprecieri

! Fac si eu tot ce pot.
Nu o sa reusesc sa amenajez noul acvariu chiar de la inceput, asa ca nu o sa arate cine stie ce... O sa aiba doar nisip si lemnele vechi
Iti doresc sa te "molipsesti" de un acvariu mai mare cat mai repede!!! Oricum, o data ce ti-a intrat in minte acest gand nu scapi de el pana ce nu il cumperi

Se stie!!
@koala: Acum vad si eu diferenta intre forma corpului parintilor si cea a puilor - puii sunt mult mai rotunzi.
Stiu cat de rai sunt. Dupa ce femela veche si-a batut perechea, de a stat la orizontala 3 saptamani, a venit momentul ca si el sa isi ia revansa. Atat o fugareste si o ciupeste ca intr-o zi am gasit-o fara jumatate din coada si inotatoarele franjurite. Am mutat-o singura in alt acvariu pana ce s-a refacut complet (cam intr-o saptamana), apoi am bagat-o din nou alaturi de el....in cateva ore era varza plus lovita la un ochi. De atunci o tin separat si asa o sa o las pana ce iau acvariul mare. La fel si in cazul puilor, daca ii las la comun cu parintii sunt ciupiti si capaciti.
In legatura cu decorul... in afara de ce am spus mai sus ca o sa pun initial, in fiecare luna o sa il completez cu cate ceva nou, asta
ca sa nu bata prea tare la ochi 
Incet, incet sper sa il amenajez cum trebuie.