[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gabriel91
Forum Index » Profile for gabriel91 » Messages posted by gabriel91
O ultima tigara inainte de somn, verificam termometrul si apa are acum 25 de grade, a urcat relativ repede dupa parerea mea...sper ca in zilele urmatoare sa ii revina apetitul! Noapte buna tuturor!
Temperatura camerei nu e constanta pentru ca locuiesc in provincie si incalzirea este asigurata de o soba pe lemne asa ca oscileaza intre 20 sa zic pana pe la 12:00 apoi de la orele 14-15:00 incepe sa creasca ajungand seara undeva la 25-26 de grade cred...de la ultimul post cu incalzitorul setat pe 28 si fixat sub out-ul de la sump apa a ajuns undeva la 23,5-24 deci aveam o problema si in sump Referitor la volumul de apa am undeva la 180 litrii in bazin plus 50-60 litrii in sump!
gabriel91 wrote:Momentan am incalzitorul in sump si nu stiu cat de ok e distribuita...o sa pun incalzitorul direct in bazin, poate reusesc sa ridic temperatura sa vedem cum se comporta...multumesc de sfat...acum macar stiu ce e in neregula...

Am setat incalzitorul pe 28 de grade si l-am fixat exact sub out-ul de la sump...sper sa creasca temperatura si sa inceapa sa manance zilele astea...
Momentan am incalzitorul in sump si nu stiu cat de ok e distribuita...o sa pun incalzitorul direct in bazin, poate reusesc sa ridic temperatura sa vedem cum se comporta...multumesc de sfat...acum macar stiu ce e in neregula...
Deci...Jaguarul face foamea in continuare si cred ca am gasit motivul dar as vrea si parerea voastra...folosesc un incalzitor Atman 250 W dar...temperatura nu depaseste 22 de grade, oscileaza intre 21 si 22 desi merge aproape non stop si factura la electricitate m-a omorat deja....e posibil ca temperatura relativ scazuta cu cateva grade sa-i fi incetinit metabolismul si din cauza asta sa refuze hrana??
Ca tot vorbeam de pleco atasez o poza si cu mancatorul de castraveti
Cei doi pleco primesc cate un castravete taiat pe jumatate si oparit ca sa nu mai pluteasca, asta la doua zile plus cateva algae wafers de la tetra...o sa merg la pet shop zilele astea sa iau un guppy doi desi mi se rupe sufletul de ei
L-am luat de la cineva din brasov, acolo manca in principal inima de vita cuburi si ceva stixuri de la Tropical! Pe ascuns nu vad ce ar putea sa manance cuburile de vita 3 ii dau 3 gasesc....
I-am dat efectiv cu cuburile de inima de vita in cap si a fugit de ele, le-am lasat peste noapte si nimic...le-am scos a doua zi din apa neatinse...
Revin cu o problema....Jaguarul meu nu a mancat nimic de vreo 10 zile deja....e activ imi terorizeaza synodontisul, imi ciupeste plecostomusii, imi muta nisipul, inoata prin acvariu in voie dar refuza hrana total...hrana congelata pentru discusi, fulgi, niste pelete care plutesc, nu le stiu numele sunt ambalate la pliculete, le-am luat de la pet shop vanzatorul mi-a zis ca sunt pentru cichlide, cubulete din inima de vita...am incercat cu mici bucatele de peste cu carne alba fara oase agatate de fanon pe care il tot miscam in speranta ca ii trezesc instinctele de pradator...nimic...nu mananca absolut nimic........ce sa mai incerc sau ce sa ii fac...?
Cei doi pleco sunt si ei in jur de 20 de cm, singurul micut e synodontis si vad ca golanu asta se cam ia de el fiind cel mai mic
Jaguarul meu

by koala: Ti-am rezolvat linkul, ca sa putem vedea filmul.
Calare pe synodontis...
Are 20-21 de cm... deocamdata nu mananca nimic i-am oferit fulgi de la tetra, larve pentru discusi congelate, cubulete mici de inima de vita si cu inima de vita el era invatat, insa nu mananca nimic deocamdata
gabriel91 wrote:Multumesc frumos! E brasovean de-al dvs! o sa stea cu 2 pleco!
am uitat de synodontis pe care il pazeste cu mare interes, sper sa nu aiba vreo pasiune pentru carnea de synodontis
Multumesc frumos! E brasovean de-al dvs! o sa stea cu 2 pleco!
Si inca una...
"Daca voi nu ma vreti eu va vreu" desi nimeni nu pare interesat de proiectul meu atasez totusi niste poze cu jaguarul meu abia venit pentru ca sunt foarte mandru de el!
Citand un om deosebit de pe forum " daca bag eu un jaguar imi dau foc la valiza?" )) diseara o sa pun poze cu noul locatar daca sunteti interesati!

Forum Index » Profile for gabriel91 » Messages posted by gabriel91
Go to: