[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gabriel91
Forum Index » Profile for gabriel91 » Messages posted by gabriel91
koala wrote:-Pe de alta parte, m-am umplut de infuzori... pastele ma-sii, nu stiu de unde. Adica stiu, da' n-am ce face... de 2 luni nu le-am mai schimbat apa.

Asa ceva nu ne permiteam cu alti pesti )))
Primele poze si cu piticii! Au mai crescut si ei si merg pozati acum!
Se mai aude ceva despre noul decor? Sunt nerabdator sa aud vesti despre poate cei mai celebrii astronotusi din lume
Eu am 100x40x55 din sticla de 8 plus intarituri in H si n-am nici o problema
Piticii si-au revenit, mananca de rup creveti, pelete si larve de tantar congelate, o data pe saptamana si cubulete mici de inima de vita, sunt activi, au culoarea aceea Olive a Astronotusului clasic, abia astept sa creasca! Seful acvariului o duce si el foarte bine, imi cam ciugule un pleco de cateva zile, i-a facut coada franjuri dar in rest e ok!
Ceva vesti despre indragostiti? Nu i-a inspirat magia Craciunului la nimic?
Cred ca tutoror ne cam cresc facturile la electricitate in perioada asta a anului in special celor cu bazine trecute de 150-200 l asa ca propun sa ne punem capetele la contributie poate gasim o varianta alternativa! Primul lucru care imi vine in minte cand spun caldura e caloriferul, radiatorul, ma gandesc ca poate ceva in genul unui filtru de substrat prin care sa treaca apa fierbinte ar fi un punct de plecare!
Speram ca astrele si sticlele de vin sa se alinieze si in curand sa vedem niscaiva poze cu bazinul "plantat" la astronotusi...poate arunc si eu ceva pe buturugi )
L-au coafat bine de tot saracul de el...
Urmeaza trierea?
Multumim pentru raspuns, sunt mai linistit! Atasez o poza si cu seful acvariului!
Am vazut ca se face un recensamant al posesorilor de astronotusi, asa ca ma inscriu si eu cu trei exemplare un lutino si doi clasici veniti astazi in urma schimbului cu jaguarul meu. unul din piticii veniti astazi este bolnav deci sunt foarte dezamagit de schimbul facut dar asta e, e al meu acum asa ca, caut solutii sa il ''pun pe picioare'', imi e teama sa nu fie hole in the head.... atasez si niste poze cu oscarelul bolnav
Asa am sa fac, eu mai plec 2-3-4 zile de acasa...plec pe afara cateva saptamani, o luna (asa e cu meseria de tatuator) si vreau sa stiu ca am liniste in acvariu...
Am gasit deja sa il marit pe la bucuresti, mai fac o incercare luni, daca nu merge....il trimit la plimbare
Sincer sa fiu ma gandesc sa ii pun pret pe coada jaguarului si sa isi gaseasca alta casa...daca este cineva interesat...are 25 de cm
Astazi am adaugat un Oscar in acvariu dar a fost luat repede in primire de Jaguar asa ca jaguarul va sta in sump pentru 3 zile cat timp isi mai face si Oscarul curaj si se simte mai confortabil, am facut si un schimb de apa mai masiv cu apa mai rece putin si am modificat si putin decorul incercand sa il impart cumva in jumatate...asa arata Oscarelul !
Dupa cum spune si titlul raman la vechia mea dorinta Oscarul, Jaguarul nu mi-a adus asa mare satisfactie cum credeam, asa ca isi cauta o noua casa! Jaguarul are 21-22 de cm, atasez si niste poze !
Inca ceva...n-am reusit sa surprind in poza...pinul ii este destul de vizibil zic eu...e normal sa fie asa fara sa aiba femele in preajma? Si mai are un comportamemt ciudat...a curatat nisipul pana la sticla intr-un colt al acvariului! E posibil sa ii arda de si la fel sa refuze hrana din cauza asta?
Si o poza cu noii lui prieteni )
Revin cu vesti...din pacate proaste....de la ultimul post temperatura a fost 25 de grade in mod constant, am izolat peretele din spate si o laterala a acvariului cu polistiren extrudat de 2 cm, la fel si sumpul incercand sa am pierderi de caldura cat mai mici incat temperatura sa fie constanta...nici o imbunatatire...nu pune gura pe nimic...azi mi-am luat inima in dinti si i-am pus la dispozitie 3 carasei autohtoni luati de la pet shop...sunt de 5 ore in bazin si nu i-a atacat macar o data!!! Azi incerc sa mai cresc temperatura cu doua grade sa vedem...atasez si niste poze, in ciuda a tot ce se intampla eu zic, ca arata bine golanul...acum va cer parerea...arata ca un peste care nu a mancat de 20 de zile ??

Forum Index » Profile for gabriel91 » Messages posted by gabriel91
Go to: