| Message |
|
|
marcusyon wrote:http://www.amazon.de/Hikari-Cichlid-Staple-Large-250g/dp/B00025Z6FM?ie=UTF8&keywords=hikari%20cichlid&qid=1460269847&ref_=sr_1_4&sr=8-4
Cica free delivery
Later edit: daca mergi pana la checkout, la final baga cost de impachetare si transport aproape 15E la comanda de 19.35  )
LLedit: dupa cateva combinatii am reusit sa comand mancare de 30E cu cost de livrare de 3.81 E
Am intrat si eu de curios sa vad despre ce pelete este vorba, am dat un zoom pe punga si am vazut ca scrie FLOATING TYPE ! Sigur este ce va doriti?
|
 |
|
|
|
ma gandesc daca o trebuii sa umblu in ea, sa o curat...in caz ca trece ceva de pieptane si ramane blocat acolo...
|
 |
|
|
|
Probleme peste probleme...incepusem azi sa fac schita pentru overflow box, dupa modelul lui Koala si am dat de o problema majora...am intaritoare de jur imprejurul bazinului....ce dracu fac in situatia asta??
|
 |
|
|
|
Pentru condensul din stand eu o sa pun un capac de sticla pentru sump si peretele din spate il las liber, fara sa il mai imbrac in PAL
|
 |
|
|
|
As fi curios, daca se poate, sa aflu si eu solutia aia pentru a scapa de aspiratul bazinului ( macar nu asa de des )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Am gasit o poza cu o varietate de Oscar pe care nu o stiam si anume Astronotus Crassipinis
|
 |
|
|
lukitza wrote:
gabriel91 wrote:De nerefuzat, de nerefuzat dar l-am adus din Berceni  am imbatranit 5 ani pana m-am vazut cu el in curte  de vreo 2 ori am zis ca
Sunt convins. La acvariul meu de 400l din sticla de 12 au carat 4 oameni si nu a fost usor. La unul ca al tau cred ca ai chemat toata strada sa te ajute.
Faye banuiesc ca il lipeste pe pozitie, ar fi nebunie sa cari un asemenea acvariu.
L-am carat cu greu 6 baieti voinici, am bagat chingi de tractare sub el si am tinut greutatea pe umeri, primul hop a fost cand l-am dat jos de pe stand iar apoi un alt punct critic a fost coborarea a 4-5 trepte pana la iesirea din scara blocului...acum e in curte, lucrez la el, il cosmetizez ca are foarte mult silicon in exces, ii pun intaritoare si verticale...gauri pentru overflow si asa mai departe...mai e o experienta cand am sa-l bag la mine in camera pe geam ca alta varianta nu am
|
 |
|
|
De nerefuzat, de nerefuzat dar l-am adus din Berceni  am imbatranit 5 ani pana m-am vazut cu el in curte  de vreo 2 ori am zis ca
|
 |
|
|
Tare as fi vrut sa fie 210x70x50 nu 210x50x70 dar este deja facut, l-am cumparat de la un fost crescator de discusi...pretul a fost de nerefuzat asa ca l-am luat, pana la urma nu e nici o fereala, am dat 900 lei pe acvariu, stand si lumini ( 10 osram T5, se aprind 2 cate 2 ) si am primit bonus si un acvariu de aproximativ 300 de litrii
|
 |
|
|
Super proiect !!! Vad ca venim tare din urma cu bazine mari cu americani! si eu pregatesc un bazin 210x50x70 tot din geam de 15 mm tot cu overflow box extern  o sa fie interesant de urmarit!
|
 |
|
|
Dupa nume as spune ca e nascut in 1992
@ Faye felicitari pentru rabdare!
|
 |
|
|
M-a salvat din nou Sorin din Brasov, am sa curat cordonul vechi si am sa lipesc intaritoare verticale pe toate laturile acvariului ! 
|
 |
|
|
|
La o inspectie amanuntita am descoperit un detaliu putin ingrijorator...una din lipituri nu e chiar cea mai reusita, mai sunt cateva bule mici si in celelalte lipituri dar nu ma deranjeaza foarte tare...culoarea galbuie nu e mizerie pe geam, e in interior ceea ce inseamna cred eu, foarte mult aer deci o foarte mare problema!! Ce e de facut in situatia asta??
|
 |
|
|
|
Pentru ce acvariu?
|
 |
|
|
Bine v-am regasit! intors de pe meleaguri daneze primul drum a fost la Bucuresti la un fost crescator de discusi din Berceni sa-mi aduc acasa acvariul! E mult de lucru la el...mult silicon in exces, lipitura pare solida desi cordonul de silicon din interior e aproape inexistent pe alocuri, decizia e deja luata sa il reetansez cu un cordon serios de dow corning 881, nu are nici o intaritura pe mijloc...doar pe lungimea bazinului, sa adaug una si pe mijloc? In plus, trebuiesc date gaurile pentru bean animal, construit casetele pentru overflow...mai e mult pana departe!
Poze facute dupa o spalare asa in mare cu otet ca sa scot petele vechi de apa si urmele de calcar...
|
 |
|
|
partea din fata din sticla laminata de 20( doua foi de 10mm lipite)
chiar crezi ca e posibila lipirea a doua foi de sticla atat de mari fara sa prinzi bule de aer intre ele? sincer ma indoiesc....sfatul meu e sa gasesti o alta varianta
|
 |
|
|
|
Le fac mutarea in bazinul mare cam in doua luni sper, nu cred sa-l ajunga din urma pe cel mare la dimensiune pana atunci si sa am meciuri serioase...
|
 |
|
|
Si a sosit si momentul in care oscareii mici au ajuns la marimea la care oscarul mare vede in ei adversari, nasol moment pentru ca sunt destul de mari cat sa creeze concurenta cu cel mare dar destul de mici incat sa nu se poata apara...singura varianta e sa fuga...se masoara cu cel mare, tremura langa el punandu-se in lateral gen sa ii arate ce mare e dar toata demostratia se termina cand sunt ciupiti  sa vedem ce-o mai fi...
|
 |
|
|
|
Eu vorbeam despre gaurile cele incercuite cu rosu...daca va referiti la aceleasi gauri..."cadere" nu inseamna fenomenul de cascada care apare in camera 1 cu zgomotul aferent pe care nu ni-l dorim?
|
 |
|
|