Message |
|
vand corydoras venezuela bleck. pret 10 ron . pestii au 3-4 cm. trimit ori unde in tara cu curier. informatii in PM.
|
 |
|
arata foarte bine. LIKE.
|
 |
|
da eu am folosit....... dar nu mai cumpar . este buna vorba ca ce calitate vrei asa si platesti. artemia poate eclozeaza 30% .
|
 |
|
drepturi avem cu totii . sansele is mai putine.
|
 |
|
poi acolo poti face doua grupe de pesti. scalarii nu is compatibili cu guppy mai ales cu masculii . rechinu si somnu iar nu e ok gu guppy.
|
 |
|
cati litrii are acvariu ?
|
 |
|
nota 10 plusssss pentru colegul STEFANP care mi-a oferit plante cadou si s-a si deplasat pina la microbus. inca o data MULTUMIRI pentru acele plante minunate.
|
 |
|
viermisorii sunt mari pt guppy. dar mai sunt magazine unde sunt larve rosiii de tintari pt guppy aia ar fii minunati
|
 |
|
creda ca de la serra am vazut pastile din acelea.
|
 |
|
bun venit GEANI
|
 |
|
da aici e miezu . poti fi parte din acel miez. BINE AI VENIT.
|
 |
|
CORECT si deacord........
|
 |
|
se vede clar ca acel guppy este bolnav. cand lai cumparat nu avea acea forma. deci genetic e ok.
|
 |
|
e o ramura mai speciala a acvaristici si cea mai frumosa. eu zic ca maistrii din acvaristica pot fii aquascaperi.
|
 |
|
se inteleg....... erau de vanzare..... si vanzatoarea si facut treaba i-a vandut.
|
 |
|
Salut si bine ai venit pe forum.
|
 |
|
vand ancistrus super red 20 ron bucata. pestii au 4-5 cm. informatii in PM.
|
 |
|
neaparat un filtru extern. si ala trebuie sa fie destul de mare. es as mege pe un tetratec ex1200. sau ceva asemanator.
|
 |
|
bravo inut godea. suntem mandrii de tine. FELICITARI
|
 |
|
dispun de 6 bucati. nu mai am nevoie de ele. sunt in stare perfecta. pretul este de 25 ron . alte informatii i PM.
|
 |
|