[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: simpfzoli
Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
vand corydoras venezuela bleck. pret 10 ron . pestii au 3-4 cm. trimit ori unde in tara cu curier. informatii in PM.
arata foarte bine. LIKE.
da eu am folosit....... dar nu mai cumpar . este buna vorba ca ce calitate vrei asa si platesti. artemia poate eclozeaza 30% .
drepturi avem cu totii . sansele is mai putine.
poi acolo poti face doua grupe de pesti. scalarii nu is compatibili cu guppy mai ales cu masculii . rechinu si somnu iar nu e ok gu guppy.
cati litrii are acvariu ?
nota 10 plusssss pentru colegul STEFANP care mi-a oferit plante cadou si s-a si deplasat pina la microbus. inca o data MULTUMIRI pentru acele plante minunate.
viermisorii sunt mari pt guppy. dar mai sunt magazine unde sunt larve rosiii de tintari pt guppy aia ar fii minunati
creda ca de la serra am vazut pastile din acelea.
bun venit GEANI
da aici e miezu . poti fi parte din acel miez. BINE AI VENIT.
CORECT si deacord........
se vede clar ca acel guppy este bolnav. cand lai cumparat nu avea acea forma. deci genetic e ok.
e o ramura mai speciala a acvaristici si cea mai frumosa. eu zic ca maistrii din acvaristica pot fii aquascaperi.
se inteleg....... erau de vanzare..... si vanzatoarea si facut treaba i-a vandut.
Salut si bine ai venit pe forum.
vand ancistrus super red 20 ron bucata. pestii au 4-5 cm. informatii in PM.
neaparat un filtru extern. si ala trebuie sa fie destul de mare. es as mege pe un tetratec ex1200. sau ceva asemanator.
bravo inut godea. suntem mandrii de tine. FELICITARI
dispun de 6 bucati. nu mai am nevoie de ele. sunt in stare perfecta. pretul este de 25 ron . alte informatii i PM.

Forum Index » Profile for simpfzoli » Messages posted by simpfzoli
Go to: