Ca te stiu baiat bun, iti dau eu o buturuga cat vrei tu de mare. La lovele ne intelegem noi.
Hehe, mai greu cu lovelele in perioada asta. Dar cind s-o putea te contactez eu.
In legatura cu fotografiatul: recunosc ca am reactionat ceva mai violent. Probabil ca daca stau sa-mi bat nitel capu' ii dau de capat (ca asa am facut si cind am vazut linux-ul pt. prima data

).
Azi o sa-mi aduca cineva un aparat ceva mai performant (cu zoom optic

) si o sa incep sa ma joc mai cu rabdare cu el.
Oricum apreciez si am bagat la cap sfaturile tale Dalles.
Revenind in domeniul acvaristicii, ma plingeam mai demult ca Fluval-ul 204 nu face fata la noul acvariu. Din lipsa de lovele de mai sus nu reusesc inca sa-mi cumpar un EX 1200.
Se pare ca frustrarea a dat roade. Am pus in Fluva-ul 204 niste amonia remover si turba (amindoua de la Hagen). Rezultat uimitor dupa numai o zi: apa "cristal clear" cum eram eu obisnuit pe vremea acvariului mic. Acuma nu stiu care din cele 2 este responsabil, eu tind sa inclin "vina" spre turba. deci se pare ca se poate si cu filtru "subdimensionat".
Bineinteles schimburile partiale la 1 saptamina (1/3) insotite de aspirarea temeinica a substratului sint sfinte.