| Message |
|
|
|
Magazinul d-lui Oprea de la Piata Muncii. Acum 2 sapatamini am luat eu de acolo o pereche de sclari clasici mititei. Cred ca nu s-au terminat pina acum.
|
 |
|
|
|
Cumpar sau primesc prin donatie 1 sau 2 perechi de scalari portocalii (parca se numesc koi, dar nu vreau sa ma aventurez iar pe terenul minat al denumirilor).
Sau daca stiti de unde pot achizitiona asa ceva, v-as fi recunoscator.
Ar fi de preferat sa fie mititei, ca-mi place sa-i cresc eu, dar orice oferta e binevenita.
|
 |
|
|
|
Mda, asta ar fi cea mai simpla solutie pt. ca mi-a ramas parchet de la zugraveala. Dar chiar nu se indoaie de la apa?
|
 |
|
|
|
Pai in afara de 2 neoane nu vreau sa agat nimic.
Pina la urma cred ca o sa fac din plastic super-subtire si nu se va curba sub propria greutate din cauza suportilor de neon.
dar sint dezamagit. Asa mult costa plasticul?
|
 |
|
|
|
M-am uitat dar placa de 13 mm grosime este 27 euro m patrat.
Mie imi trebe 1.2792 m patrati deci 1,197,331. Deci extrem de mult si plus ca eu vreau o placa de plastic de grosimea PAL-ului uzual, adica cam 18 mm.
De plexiglass nici nu mai vorbesc: 109 euro de 20 mm.
Eu nu prea m-am lovit de astfel de chestii cu materiale pina acum. Dar dupa mintea mea m-am gindit ca nu se poate sa nu gasesc placi de plastic chior, si mai ales m-am gindit ca plasticul e super ieftin. S-ar putea sa ma insel amarnic, de aceea am mai cerut idei. Poate poate.
In cele din urma, daca plasticul asta e asa de scump, am sa fac din PAL si asta este. Se indoaie, se indoaie.
G.G, mercic de idee, am dat deja mail sa vedem si acolo cum sta treaba.
|
 |
|
|
|
In primul rind vreau sa le multumesc lui Mosu si G.G pentru ca m-au ajutat f. mult cu masa si apoi G.G cu sfaturi despre lipire. In sfirsit noul monstru e gata.
Acum se ridica urmatoarea problema: capacul. Primul meu capac l-am facut din PAL de 18mm si am fost extrem de multumit cum a iesit dar avea o singura buba mare: din cauza umezelii PAL-ul s-a curbat. In concluzie pentru noul capac nu as mai vrea sa folosesc PAL ci plastic. De unde reiese intrebarea:
unde gasesc niste placi de PLASTIC de grosimea pal-ului? Cum se numesc eventual (sa stiu ce sa intreb pe la magazine)?
Am vazut ceva interesant la magazinele de termopane, si anume ceea ce se numeste glaf. Dar nu e suficient de lat si un m liniar de 15 cm grosime costa de la 15 la 20 de euro.
Multumesc anticipat pentru idei.
|
 |
|
|
|
REZOLVAT!
|
 |
|
|
Se dau urmatorii trei scalari :
Pereche:
http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/11110/Resize%20of%20DCP_5388.JPG
Mascul alb-galben:
http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/11110/Resize%20of%20DCP_5337.JPG
Daca cine va ii vrea si are conditiile necesare ar fi bine cit mai curind pentru ca de 2 saptamini sufera intr-un borcan de 20 de litri si mi-e mila de ei.
Va astept la tel:0721.25.27.83.[/url]
|
 |
|
|
|
Mii de multumiri echipei si sa-mi tineti pumnii cu lipirea acvariului.
Cit mai curind sper sa pun ceva poze.
REZOLVAT.
|
 |
|
|
|
Facut deja asta, asteptat raspuns de la Mosu.
|
 |
|
|
|
Doresc mester care sa-mi confectioneze o masa pentru un acvariu cu dimensiunile : 130x60x50 (cm).
Placa mesei as vrea sa fie de 140x70 (cm).
Masa nu trebuie sa fie cu tot felul de sertarase si dulapioare ci trebuie in primul rind sa fie solida, pentru a sustine acest monstru.
Aspectele cele mai importante care ma intereseaza sint: pretul total (materiale+manopera) si disponibilitatea.
Va multumesc, astept oferte.
|
 |
|
|
oki doky, eu vroiam doar sa editez titlul sa pun rezolvat.
... topic edited & closed by koala : REZOLVAT ...
|
 |
|
|
|
REZOLVAT!!!!
Intrebare pt. admini: de ce nu mai pot modifica (Edit) posturile mele?
|
 |
|
|
 . Nu-i problem. Oricum am dat anunt acu' 30 de minute si deja a sarit un doritor.
|
 |
|
|
Am si eu de dat un ramirez, perechea lui a murit de ceva vreme si se simte singurel.
De asemenea mai dau si 2 Cory (cred ca cory se numesc, niste aia mici, albi cu dungi negre si cu mustati). Au poposit la mine in acvariu din lipsa de spatiu acolo unde erau dar eu nu ma omor dupa mustaciosi asa ca.....
Telefon :0721252783.
Ramirezul:
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=11110&pos=3
|
 |
|
|
 .
Apreciez refuzul politicos. Esti prin marketing ceva?
Pina una alta ne vedem la capitolul vinzari. 
|
 |
|
|
|
Zuper idee, dar ce te faci cind tre' sa schimbi lama? Ca rugineste. Eu raschetez o data cu o lama si pe urma o arunc ca se umple de rugina pina peste 1 saptamina.
|
 |
|
|
|
Se gaseste un bat cu lama de ras in capat. E ideal pentru peretii acvariului. Curatator magnetic am si eu si este aproape inutil in comparatie cu lama.
|
 |
|
|
Am eu de dat un ramirez, perechea lui a murit de ceva vreme si se simte singurel. Daca esti interesat astept un telefon la 0721252783.
Ramirezul: http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=11110&pos=3
|
 |
|
|
|
Ma mir ca nu spune nimeni despre valoarea nutritiva slaba a acestor larve. Ca sa citez din amintiri de pe vechiul forum, sint niste membrane umplute cu suc rosu si atit.Nu cred ca se compara cu tubi sau rime.
|
 |
|
|