| Message |
|
|
Ai PM 
|
 |
|
|
Manuelita wrote:asa e, vreau unul de 1300x500x500...
si mie care mi se parea mult si 7 zile.
Din experienta proprie la unul de 1300x600x500 l-am lasat 2 saptamini fix si nu am avut probleme. Nu merita sa risti.
|
 |
|
|
|
Plantele si-au gasit stapini.
Topic closed.
|
 |
|
|
Sandu wrote:Esti sigur ca-i femela ?
 . Interesanta idee. Am patit-o pe pielea mea o data. Exista si masculi nevoalati. Sint mai rari dar .....
|
 |
|
|
|
In urma unei reamenajari interioare am un lighean plin de plante de donat, dupa cum urmeaza:
Ludwigia
Hygrophila Polisperma
Ech. Tellenus
Din moment ce am vazut ca intilnirea nu se mai tine, plantele sint disponibile in zona Aurel-Vlaicu/Pipera, mai exact la depozitul de mobila. Adresa exacta: str. Gara Herastrau nr.2. Acolo este "la servici" la mine si plantele va asteapta cit vor rezista, zilnic intre 10:00 si 19:00.
De primit in schimb as accepta: alte plante (dar putine) sau neoni (negrii sau normali) sau callistus.Daca nu aveti nimic la schim nu-i bai.
Pt. mai multe manunte tel: 0721252783.
|
 |
|
|
|
Sticla de 10mm costa 690.000 m patrat. De slefuire nu e nevoie. La dimensiunile tale ar ajunge cam la 1.800.000. Hai 2 mil.
Ideea cu sticla dubla e penibila dupa parerea mea. Cum lipesti geamurile intre ele astfel incit sa mai ai vizibilitate? Si nu mai vorbesc de bataia de cap la lipire.
|
 |
|
|
Dalles wrote: Eu m-am dus cu schita capacului la o mica fabricuta de mobila, am vorbit cu patronu', i-am explicat clar si repetat ce vreau si din ce material, iar el m-a chemat peste cateva zile sa fac "receptia". Atat.
Mercic de sinceritate. Pai eu am o oarecare pista dar daca nu iese, pot sa-ti dau dimensiunile exacte la ce vreau, sa-i dai patronului respectiv (ca banuiesc ca sint altfel de relatii) si sa faci receptia pt. mine, evident totul contra cost. Asamblarea o fac eu, doar materialul taiat (de fapt si taierea o pot face ca am fierestrau electric dar ma rog).
Daca am intrecut masura imi cer scuze din start. Daca acest plan e realizabil atunci te astept cu amanunte pe P.M. Multumesc inca o data.
|
 |
|
|
Salutare tuturor.
As dori sa-mi fac un nou capac din panel dar dupa o vizita la Bricostore (singurul loc unde m-am putut gindi) mi s-a taiat tot elanul creator. Omul de acolo de la raionul de lemne nu a auzit de panel si m-a indrumat amabil spre PAL.
Acum apelez la informatiile forumistilor (Dalles e primul pe lista  ): unde pot gasi placi de panel in Bucuresti? Apreciez daca stiti exact locuri si eventual preturi sau marimi, nu "pe la magazinele de mobila" sau "pe la depozite de lemn".
Va multumesc anticipat de indrumari.
|
 |
|
|
Dolly wrote:De sanitari nu stiu. Dar poti pune seara o bucatica de castravete intr-un minciog. Efect garantat. Dimineata vei avea o "recolta" bogata. 
Efect garantat=0 bucati. Este vorba de vre-un castravete special?
|
 |
|
|
arnoldx wrote:asigur si transportul
....chiar si pina in Bucuresti?
|
 |
|
|
|
Scuze in avans administratorilor, nu-mi sta in fire dar......
Omule, tu in ce clasa esti? Sau nu mai esti? In gramatica limbii romane mai sint si "-", ".", ",".
Incredibil, personal nu am mai vazut asa fel de a scrie, nici macar la Sorinel in vremurile lui de inceput.
Acuma serios, ce virsta ai?
|
 |
|
|
 .Asa e cum spune johnny6600
|
 |
|
|
c0rn3l wrote:1. in cat timp dupa ce e lipit un acvariu (silicon special de acvariu) poti sa pui apa in el astfel incat sa nu fie toxic pentru peshti si plante?
De toxic nu e toxic dar sa fie polimerizat complet. 1,5 - 2 saptamini.
|
 |
|
|
mikehorizon wrote:In functie de locatia voastra o las acasa sau o aduc la birou.
Primul venit (nu anuntat), primul servit.
Am telefon, mail, ID de yahoo, etc.....Ai ore si locatii posibile.
Te astept cu ceva concret.
|
 |
|
|
Nope, nu-i problema de sit. De la citiva amici merge fara probleme.
Poate nu folosesti IE (  ). Mie de-aia imi place: ca e simplu (..si altele). 
|
 |
|
|
Se doneaza femela de Leeri Matura, ramasa singurica.
Zona 1: Stadionul Olimpia. (dimineata pina in 9 si seara dupa 20)
Zona 2: Metrou Aurel Vlaicu, Depozitul de mobila. (10-19)
In functie de locatia voastra o las acasa sau o aduc la birou.
Poza: http://www.girba.home.ro/pesti_de_dat.html
Primul venit (nu anuntat), primul servit.
|
 |
|
|
Dragosman wrote:.....trebuie mutata toata mobila in mijlocul camerei - inclusiv acvariul actual (greutate totala = 450kg)
Oricum, multumesc de reactii si sfaturi
Sincer nu stiu cum va merge zugraveala cu acvariul ala asa mare in mijloc. De fapt cred ca mai bine spus este cum va merge acvariul cu zugraveala in jur.
M-am lovit si eu anul trecut de problema asta si am patit asa:
Acvariu de 140L pe un birou. Am scos 3/4 din apa si am mutat biroul cu acvariu pe el. Am pus apa din nou, totul ok. Peste citeva zile am observat apa pe jos si am constata cu stupoare ca se fisurase acvariul de la plimbare. Asa ca am dezafectat tot si DUPA zugraveala am inceput un alt acvariu.
Nu stiu daca ai mai trait zugraveli, dar eu nu vad cu ochi buni acvariul in mijlocul vopselelor, ipsosului, sculelor, gunoaielor,foliilor de plastic etc.....Plus ca eu dupa ce am pus mobila in mijloc nu prea mai avea nimic loc pe acolo.
Sfat: da pestii altcuiva pe timpul amenajarilor si acvariul gol il poti lasa in mijlocul camerei.
|
 |
|
|
Am mai redus dimensiunea pozelor din pagina ca sa se poata incarca mai repejor. Click pe poza si apare in dimensiune mare. 
|
 |
|
|
|
Motivul pozelor este tocmai faptul ca dupa "sedinta foto" am dat cu coasa serios.
Motivul entuziasmului este faptul ca nu am nici CO2 nici xxxW/litru sau alte chestii profesioniste si totusi privelistea este minunata.
|
 |
|
|
Va prezint aceste ultime poze ca un fel de multumire pentru acest forum si pentru oamenii minunati de aici fara de care nu as fi reusit niciodata sa ma uit la asa ceva in sufrageria mea.Vizionare placuta.
http://www.girba.home.ro/acvariu_mike_01.html
P.S - multumiri speciale lui G.G., Hans (pentru Hygrophila polysperma) si johnny6600 (pentru cei 2 masculi de scalar).
Sa nu sariti cu critici despre site, pozele sint extrem de mari, se pot incarca greu daca nu aveti banda.Nu m-am preocupat prea mult de design, nu sint programator, e tot ce am putut face rapid in FrontPage.
|
 |
|
|