Noroc ma numesc Iulian am 30 de ani si sunt din Constanta.
Am mai crescut pesti acum 10-12 ani dar atunci totul s-a terminat cu un eveniment neplacut si cu jumatate de casa plina cu apa
Acum vad ca iar m-a lovit microbul si nu am ce-i face mi-am facut iar acvariu
Am luat SH un Aquatlantis de vo 85 de litrii de la cineva.
Are capacul original dar l-am modificat de la 1x18 watt acum are 1x18 T8 JBL Solar color si un 24W T5 de la Aqua Medic - Plant Grow.
Urmeaza sa ii mai instalez cel putin inca un T5 de 24w pe care sa il aprind doar in la anumite ore din perioada de iluminare. Momentan am 4h lumina, 2 ore pauza, 2 ore lumina, 2 pauza, 4 lumina si restul iar pauza.
Ambele neoane au reflectoare.
Ce mai am prin acvariu ...
Pai un incalzitor Einheim de 100w
Un filtru extern Tetratec EX 600
La CO2 stau destul de slab si stiu asta dar momentan e criza dom-le e criza : Tetra Plant CO2 - sistemul acela la vo 60 ron cu spray de CO2 + tub cu membrana de difuzie.
Ca substrat am folosit Manado si niste pietris gen "bob de orez".
Plante am ceva specii de Echinodorusi, un Bolbitus, am plantat in fata acvariului Glossostigma dar din pacate vad ca cei doi Clown Loach (cred) pe care ii am iubesc sa le tot scoata din substrat

, si inca ceva plantute care se chinuie sa traiasca si ele
Ca pesti am 2 Macropodus Opercularis, 2 Colisa, cei doi Clown Loach, si mai nou 3 SAE achizitionati ieri sa pape niste alge care au reusit sa apara in acvariu in urma unor experimente
Am sa incerc sa pun si niste poze mai tarziu daca reusesc sa gasesc aparatul foto pentru ca pe telefon pozele ies destul de urate.