[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin18_my
Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Nu se mai aude nimika ?asi fi interesat de masa ce dimensiuni are ca nu ai spus si pretul pe masa ,si daca livrezi si in Bucuresti?
C00bra wrote:ce m-a mai convins el pe mine si nu sunt sigur ca am facut bine este sa renunt la plantele naturale si sa-mi iau plante artificiale...ca cica oricum le papa carasii si nu au timp sa se dezvolte.

Ai putea sa incerci sa iti iei niste anubias nana in loc de plantele artificiale,este chiar potrivita in acvarile cu carasei pentru ca este o planta rezistenta
Ai putea sa te uiti aici sa s-a vorbit putin.
La PetShop-ul dupa Grivitei are la 86 mii metrul
furnici wrote:pentru Sorinel: e ff bine ca ai pus pozele alea cu reactorul dar totusi nu sunt ff dumirit cum e treaba cu reactorul. ai putea sa imi dai mai multe informatii pentru confectionarea unui reactor?
tks

Pai schema e facuta de Dl.Lucian ,contine un tub gofrat (se foloseste la chiuvete :okcare se infige in capul unui powerhead .
kata wrote:S-au pierdut toate informatiile de pe sit-ul vechi? Erau multe chestii foarte interesante dar ce ma interesa in mod deosebit era topicul ala cu constructia unui capac de acvariu din lambriu PVC. Erau si poze in galerie in legatura cu topicul respectiv.
Se mai poate face ceva? S-a schimbat adresa vechiului forum?

P.S. Rog un moderator sa stearga ce am scris daca considera ca am scris unde nu trebuia dar in alt loc chiar nu stiam unde sa postez.

1.Informatiile exista si sunt bine pastrate ,dar nu sunt puse pe net.
2.Cumva vorbesti de acest tip de capac ?
Si s-a mai discutat si aici
diskusfun wrote:
Sorinel, uite "cadou" din partea mea un prim Urmatorul va fi cel de adio.

hai , Dolly...nu mai fi asa rea ...

kid...la urmatoarea intilnire duminicala , vi si te asezi linga mine...unul mare , de vreo 2m si 125kg ...poate reusim sa o convingem pe Dolly sa-ti retraga cartonasul galben.....cu toate ca nu cred ca se lasa ea asa de usor ...

asa e cum zice razvan...pestii find de la g.g., era cel mai simplu sa-l intrebi pe el...dar pentru a raspunde nedumeririi tale: pigeon blood este o denumire generica....nu se refera doar la o anumita varietate de discus...sunt nenumarate...insa toate au in comun un lucru:prezenta ,,punctelor negre''....eu cred ca tu ai intrebat tocmai in ideea de a afla ce varietate sunt cei 7 discusi ai tai...ei bine SUNT PIGEON BLOOD....asteapta sa creasca si abia atunci vei vedea daca unii vor fi galbeni, altii rosii sau altii cu dungi sau pete...

pina atunci, ai grija de ei, schimba apa cit mai des, hrana de calitate si sa speram ca peste un an sa ceri sfaturi pentru perechile tale, pui ,samd...

tot pe acest forum ... daca reusim sa o convingem pe Dolly

Ms mult pentru raspunsuri daca voi veni duminica (nu de alta dar daca ma prinde koala )sigur voi sta langa tine .
Poate reusim sa o convingem dar eu zic ca e imposibil
Poate sa imi spuna cineva ce pesti sunt astia
razvan wrote:asta e shuntare pe fatza (din partea mea) , cred ca-ti dai seama ..... ;)

avind in vedere ca unicul singurul si cel mai experimentat crescator de discusi ultra-super-pro-extra-puri este amicul nostru "cel pe care nu-l numim" , care activeaza pe forumul "celalalt" pe care esti membru , de ce nu-i soliciti ajutorul ....

acum pe bune, hai sa vorbim ca sa ne aflam in treaba... nu era mai elegant sa-i dai lui g.g. un pm in care sa-l intrebi, doar e galeria lui .. si stie ce are "in curte"

Inteleg ce vrei sa spui ,dar m-am gandit ca si alti ar putea sa aiba nedumerirea care o am si eu in legatura cu cei doi pigeoni blood
Vrea sa stiu si eu care dintre ei este pigeno blood pur ?ca ,chiar nu imi dau seama care e diferenta sau cu ce sunt combinati
Asta
sau
Asta
Rochi wrote:Vreau si eu un site ceva sau poze cu pesti astia sai vad si eu ca nu ii stiu

Uitate aici ca s-a vorbit despre ei si sunt si poze
kata wrote:
Dar orcum nu inteleg cumd e a folosit 14 kg de nisip la un acvariu cu suprafata de 70/35

Domnu @Sorinel18_my cam care crezi tu ca ar fi grosimea optima a substratului? Ma refer la grosimea optima pentru a merge cat de cat bine la plante?

La mine in acvariu am bagat 5,30 kg de nisip de 2mm si mia ajuns pentru o suprafata de 60/35/40H deci nu stiu ce fel de pietris aveai tu in acvariul ala, eu iti spun ca iti ajunge depinde si de pietris

Ai cumva si plante in acvariul tau? Eu sunt sigur ca nu ai la cat pietris ai spus ca ai.
Si inca ceva: la ce grosime ajunge substratul tau?

Mi-am plantat acvariul acuma 2 zile voi pune poze la galerie.
Am plante in acvariu si substratul are 3,5-4 cm ,vorbesc foarte serios cu cele 5.5 kg care le-am bagat in acvariu
MARELE ALB wrote:
Sorinel18_my wrote:o suprafata de 60/35/40H
Tocmai ai definit un volum, suprafata are doar doua dimensiuni. Cred ca tu ratacesti prin a patra :paperbag: .

Nu-mi cere dovezi, crede-ma pe cuvint, am fost prof de mate.

Scuza-ma in legatura cu suprafata(60/35).
Dar orcum nu inteleg cumd e a folosit 14 kg de nisip la un acvariu cu suprafata de 70/35
kata wrote: Mai @Sorinel18_my, cu tot respectul dar tu nu stii ce vorbesti.
Am bagat 14 kg. de pietris intr-un acvariu de 70/30/h40 si mai ca nu aveam un substrat gros de 4 cm.

La mine in acvariu am bagat 5,30 kg de nisip de 2mm si mia ajuns pt o suprafata de 60/35/40H deci nu stiu ce fel de pietris aveai tu in acvariul ala, eu iti spun ca iti ajunge depinde si de pietris
Kosmo wrote:Nu stiu de ce, dar in ultima vreme am vazut ca dau sfaturi unii care ar avea ei nevoie
Ca posteaza pentru a isi creste numarul de posturi inteleg, dar ca incurca e mai grav smilie

Mai bine abtinete smilie
In jur de 10-15 kg de pietris
Bun venit printre noi.
P.s: Te asteptam la intalniri
Salut daca mai anubiasi asi dori si eu ca vreau sa incerc sa il prind de o buturuga
mihai20005 wrote:Ce sa nu incerc sa tin gupy cu xifo ? Asta deja o stiu ca o iau in freza (saracii de ei, intradevar din cauza cozilor este). Deci concluzia finala asta este: 1. intr-un acvariu xifo cu molly, 2. intr-un acvariu xifo cu platty. Multumesc tuturor.

Pai si pe guppy nu ii mai tii ?sau ai gresit cand ai zis la a 2 clarificare in loc de guppy ai scris xifo ?
fr0ggy wrote:Nu aveti voie sa accesati acest fisier in mod direct.

Asigurati-va ca aveti cookies activate.

Aceeasi problema o am si eu , incearca sa le pui la galerie foto>ghid de specii ar fi frumos
Leo2003 wrote:Sunt mai multe centre in Bucuresti dar cel mai profi este undeva in Militari pe linga fostul Cesarom.

Succes

Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Go to: