[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Forum vechi?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
kata
Member
[Avatar]

IP:

S-au pierdut toate informatiile de pe sit-ul vechi? Erau multe chestii foarte interesante dar ce ma interesa in mod deosebit era topicul ala cu constructia unui capac de acvariu din lambriu PVC. Erau si poze in galerie in legatura cu topicul respectiv.
Se mai poate face ceva? S-a schimbat adresa vechiului forum?

P.S. Rog un moderator sa stearga ce am scris daca considera ca am scris unde nu trebuia dar in alt loc chiar nu stiam unde sa postez.

"Sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine!"
[Email] [Yahoo!]
Sorin18_my
Senior member
[Avatar]

IP:

kata wrote:S-au pierdut toate informatiile de pe sit-ul vechi? Erau multe chestii foarte interesante dar ce ma interesa in mod deosebit era topicul ala cu constructia unui capac de acvariu din lambriu PVC. Erau si poze in galerie in legatura cu topicul respectiv.
Se mai poate face ceva? S-a schimbat adresa vechiului forum?

P.S. Rog un moderator sa stearga ce am scris daca considera ca am scris unde nu trebuia dar in alt loc chiar nu stiam unde sa postez.

1.Informatiile exista si sunt bine pastrate ,dar nu sunt puse pe net.
2.Cumva vorbesti de acest tip de capac ?
Si s-a mai discutat si aici

Tot raul spre bine.
[Email] [WWW]
razvan
Membru banat

IP:

sorinele!!!!
este de remarcat bunavointa si abnegatia ta tinereasca , avind in vedere ca pina acum ai stat mai "mutulica", dar din viteza , si poate din nestiinta, cam "calci pe cadavre" ca sa iesi tu un fata, caz in care s-ar putea sa lezezi anumite sentimente.
trec cu vederea "incidentul ala", pe mine m-a amuzat, dar s-ar putea sa ti-o iei la propriu de la parintele susai, care nu prea e dus la biserica, in momente de tensiune mentala.
chiar e greu sa faci o mica mentiunede genul "gogu' a spus acolo, asta" "pandele a construit capacul ala" "agamita dandanache crede ca ...."

nefacind aceste percizari cititorul sau privitorul automat va crede ca tu esti autorul sau ginditorul... si se prinde "ochiu' si timpanu' " si te da in fapt, si tu te faci de bascalie.

incearca sa evoluezi putintel, ca nu te vad bine, si-i pacat de lunga ta prezenta pe acest forum ....

desi s-a impamantenit ideea ca sunt securisto-cripto-comunisto-dictator, observi ca ti-am cam tinut partea, dar GATA !!! CRESTI COPILE, DEZVOLTA-TE!!!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: