[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sorin18_my
Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
CristiCiju wrote:Pe vechiul forum este un tutorial

In legatura cu asta ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se numesc materialele de care am nevoie sa fac un capac ca ala ca arata super si pare simplu de facut .
Nu prea am intels eu cum sa il fac dar poate cineva sa imi explice ce a pus prin el si cum la facut ce cantitate de Pvc sau cum se numeste ala a folosit.
Multumesc anticipat!!!
MARELE ALB wrote:Am vazut broaste halind cu mare pofta bucatele de carne.

@Dolly: Evidentement, indubitabil ai boala pa™ Sorinel .

Ai dreptate ca am si eu un vecin care pe langa mancare speciala de broaste le da carne cruda de vita si mananca de rupe
Dolly wrote:
MARELE ALB wrote:Circotasilor ! Unde vedeti voi litere lipsa si alte prostii ?

Norocul lui ca are un inger pazitor, care corecteaza dupa ce scrie Sorinelu'.
Da' lasa ca parca vad ca mai apar perlute!

Cred ca daca observati in principiu lipseste litera "e" ca s-a stricat tastatura ,dar mai mai fac si alte greseli
Gata, am reusit sa confectionez un numarator de bule cu seringa de 5 ml si am 3.5 bule pe sec . Stiu ca e cam mult dar o sa mai reduc din el cam pana la 2 bule pe secunda.
Aol depinde si ce fel de numarator de bule ai ca la unele, bulele ies mai mici.(la mine) .
drilea wrote:Acvariul s-a dat. A mai ramas doar suportul de lemn (1m x 40cm si 60 cm inaltime) la 500.000 lei.

Si tine un acvariu de 160 L suportul ala ,ai cumva vre-o poza cu el?
Vrau sa imi fac un alt numarator de bule dintr-o seringa de 5 ml. E mica ?
Si as vrea sa va intreb cam cate bule pe sec. ar trebuie sa imi iasa la un acvariu de 86L destul de plantat?
g.g wrote:
Sorinel18_my wrote:
Si daca hransc discusii cu reteta asta nu imi mai trebuie alta mancare pentru ei??

Ce discusi vrei sa hranesti? Nu-mi zice ca ti-ai luat discusi?! Sper ca nu te apuca fabulatul din cauza stresului de la scoala.

Uite ce iti propun: daca faci o mixtura pe care sa o accepte discusii, pe cuvant ca iti fac cadou 2 exemplare de la mine.

Vorbesti serios pai o sa incerc, si pe ce discusi incerc mancarea?

-----------------------------------------

Pardon nu mi-am luat inca discusi!!!

-----------------------------------------

g.g Dar daca imi dai tu reteta ta care o folosesti sa iti hranesti pestii poate e mai simpla decat cea data de Ioan.
Si eu o fac si ne intalnim si iti dau sa vezi ce a iesit ca eu nu am ce pesti sa hranesc cu ea ca inca nu am discusi si nu imi permite spatiul din acvariu sa imi iau, in 86 de litri nu am ce pune
Ce zici?

Am lipit posturi consecutive.
g.g wrote:bine mai, m-am linistit.

Vezi may trebuia sa apar eu pe forum sa va linistesc
costea alin wrote:nu stiu cum sa facem ca as vrea si eu cativa guppy daca mai este valabila oferta

Dar tu ai vazut ca e din constanta sau ai vre-un drum pe acolo
g.g wrote:Off topic: pe aia cu corätzat-ul o inteleg chiar daca e frecventa, insa inebunesc cand vad scris: än, ändepärteazä sau änmoaie

May g.g sa stii ca asa e obisnuit ca totusi e plecat de multi ani din Romania si probabil ca asa are tastatura , ca nu cred ca se chinuia sa puna la fiecare
Carja Ioan wrote:Se pregätesc; ............

Si daca hransc discusii cu reteta asta nu imi mai trebuie alta mancare pentru ei??

Editat de Lucian
Ar fi de mare ajutor pt cei care vor sa devina crescatori de discusi
Gata am scapat de ea :-P
Nu scapati voi asa usor de mine
Salutare, am revenit dupa o absenta lunga, din cauza scolii cu care nu prea m-am acomodat mai ales ca am fost clasa a 9-a si treceam printr-o schimbare .
Cred ca de acuma incolo o sa ma apuc din nou de acvaristica pentru ca am cam ramas in urma .
Am acelasi acvariu de 86 de litri in care tin cei doi carasei oranda cu ceva plante pe care mi le-a dat leo si ii multumesc .
In viitorul apropiat as vrea sa ma apuc de cresterea discusului, stiu ca e cam dificil dar atat timp cat este vacanta o sa am mai mult timp pentru ei.
Imi voi cumpara un acvariu in jur de 200 L pe care il voi popula cu discusi.
Deocamdata atata. Multumesc
Ok ms mult la toti pt raspunsurile primite
Nu ati inteles ceva si va mai repet ca eu ii scot si ii pun in alta parte dar tot apar .Ce se inmultesc cand sunt asa mici nu are cum :shock:
Aici e problema ca tot apar dar de unde pauza.
Lucian wrote:Pomacea depun pe unde nici nu gandesti (dar in afara apei...). Puiutii sunt cat un graunte si de culoare deschisa. mai sunt si alti melci care pe care puteai sa-i primesti o data cu plantele care depun pe plantele din apa si la care puiutii pot fi deschisi la culoare cat sunt mici...

Se poate dar tot apar , sunt mici si maro asta
Nu inteleg ca tot ii separ si tot apar in continuare.
:shock:
Araldq wrote:esti sigur ca sunt pomaceea? chiar daca sunt, in acvariu nu cred ca ai vazut icre, eventual la suprafata..si cele de pomaceea sunt mari.
mia probabil ai melci mici si maro..care depun peste tot, au ouale mici si transparente si mai greu de vazut.

May nu stiu exact melcii sunt primiti de la leo atunci cand am venit la intrunire si a zis ca sun pomacea , faza e ca am vazut eu asa ceva niste chestii mici si albe care peste 2 min nu mai erau acolo dar am zis ce cine stie ce o fi :mrgreen:
Depinde ce vrei sa afli despre artemie uite un link Aici sau uite un search pe oll forumOldform
Sper ca o sa te ajute

Forum Index » Profile for Sorin18_my » Messages posted by Sorin18_my
Go to: