| Message |
|
|
Nu, o sa tin melcisorii in alt acvariu pana in weekend cand vand carasei
Pietrele colorate o sa mai stea in acvariu pana in weekend ca le dau afara , cine vrea la dau moka 
|
 |
|
|
Pirania daca tot ai asa multi poate imi dai si mie vre-o 3-4 daca poti ms mult 
|
 |
|
|
Uitate aici paulc poate te ajuta cu ceva Aici
|
 |
|
|
Terra wrote:am primit un acvariu de 90l (65/35/45 - L/l/h) vechi de peste 12 ani. Nu curge, am vazut eu, e din sticla de 6mm. Intrebarea e oare merita sa ma ocup de el, sau mai bine mi-as lua altul nou? Oare cat ar mai tine? M-am gindit ca i-as pune 2 intaritoare sus pe latime, dar sincer nu stiu daca ar merita efortul. Va rog sa ma ajute cei care au o experienta mai mare in acvaristica, eu sint prea junior inca.
Mersi
Cel mai bine e daca te pricepi putin sa scoti siliconul/chitul ala vechi si sa iti cumperi un tub de silicon special de acvarii si il lipesti dinou integral sau daca nu prea te descurci iei altul si cu asta basta 
|
 |
|
|
BLeeD wrote:
johnny6600 wrote:Ma gandeam la o racirea asemeni celor cu apa de la calculatoare.Adica apa sa fie trecuta printr-un radiator racit de un ventilator.Oare ar avea efect , ce ziceti?
hmm...daca tu in camera ai 30 de grade...ce ventilator sa folosesti ca sa-ti scada temperatura la radiatorul ala undeva pe la 25 -26 de grade... si iti dai seama ca tre sa aiba un traseu destul de lung apa ca sa se si raceasca...deci clar n-are cum sa functioneze.
hopa . Am o problema de fizica. :d Oare un ventilator , intr-o camera cu temperatura de 30 de grade C, intreptat spre un radiator...reuseste sa scada temperatura acestuia fie si doar cu un grad? Hmm cred ca nu :o Fizica asta ma omoara 
May tu ce vrei sa spui ca eu te mint sau ce ? sper ca nu te gandesti la ventilator dinala de calc de la sursa, e ventilator de camera dinala mare  .
Am urcat filtrul la suprafata sa mai scoata din caldura emanata de neon.
|
 |
|
|
manyaku wrote:aceeasi problema o am si eu....31grade :o :o ...oare nu dauneaza chestia cu sticla de gheata? fluctuatiile astea de temperatura sunt bune? pentru ca sa zicem temp scade cu 2 3 grade...(in cazul meu) ..si dupa 2 ore cel mult revine la 31....?
Eu am problema mare ca eu am 2 carasei si am temperatura in acvariu de 31 de grade si nu stiu ce sa fac am pus ventilatorul in spre el dar nu face fata mai scadea dar nu foarte mult maxim un grad si cu sticla rece nu tine e de durata foarte scurta  ce sa fac 
|
 |
|
|
|
In jur de 900k !
|
 |
|
|
b0gDaN3l wrote:Mai ai rabdare, multa lume e in concediu, asteapta sa vada lumea produsul tau, ptr ca e interesanta oferta(eu nu il iau ptr ca am si eu unul tot asa aproape nou si nu stiu ce fac cu el  da il tin acolo nu sti cand ai nevoie de el :p)
Da dar am nevoie sa bani sa imi iau altul mai mare asta e 
|
 |
|
|
Hai chiar nimeni nu il vrea ca totusi e mai ieftin decat in magazin.
Mai scad din pret pana la 280k poate poate 
|
 |
|
|
Vand Aquael fan mini e aproape nou l-am cumparat de vre-o 5 zile are garantie un an cine vrea il dau cu 300k, l-am cumparat cu 340k !!!
Il dau ca nu e suficient pt acvariul meu, este bun pt acvariile 30-60 L!
Am pus si poze Poza 1
Poza 2
|
 |
|
|
Allen_g30 wrote:sorinele, ai discushi mici parca, nu? in acest caz cel mai bine e sa ii cresti in bazin steril, si apoi sa ii muti intr-un bazin plantat.
Ms mult pt sfat dar nu am inca discusi in maxim 2 saptamani imi iau si asi fi vrut sa pun cateva plantute dar daca zici ca e mai bine asa e ok.
|
 |
|
|
MARELE ALB wrote:
Sorinel18_my wrote:planta rezista si la 30 de grade??
Rezista. Da' ce-ti trece prin neuron :legat: ?
Pai ..  ma interesam daca ar merge intr-un acvariu cu discusi 
|
 |
|
|
|
Am si eu o intrebare,daca planta rezista si la 30 de grade??
|
 |
|
|
Chiar nimeni nu vrea 2 carasei frumosi  , scad pretul la 150 k bucata, poate sare cineva  .
Trebuie sa ii dau, si moka chiar nu pot sa ii dau, i-am cumparat cu 250k bucata acu' un an si macar trebuie sa imi scot si eu ceva pe ei dar ... 
|
 |
|
|
alina_g wrote:Care e temperatura la acre a crescut monstrul? :robot:
Sunt curios si eu la ce temperatura creste planta asta gigantica  si daca il tine pe cine sufletelul sa imi doneze si mie o un firicel de nimfee :paperbag:
|
 |
|
|
A si scuzati-ma am uitat sa precizez ca am numai 2! 
|
 |
|
|
Vand carasei Oranda 8-9 cm au in jur de 1 an si ii vand cu 200k bucata care vrea pun si poze si alte detalii pe pm. :scalari:
Poze cu caraseii mei scumpi!
|
 |
|
|
ali wrote: Eu unul sunt mai greu de cap . Ce vrei sa faci pina la urma ?????
Sa ridici temperatura sau sa consumi curent ???????
De ce mai lasi COOLERUL sa mearga ???? :o :o :o :o
Opreste-l naibii .!!!!!
Dar daca tine coolerul aprins scade temperarura si te-ai straduit degeaba.
|
 |
|
|
Da se mai pot recupera ca eu nu mai am pozele care le aveam in galeria veche 
|
 |
|
|
CristiCiju wrote:Nu pot sa-ti spun exact ca nu am facut eu capacul dar din poze se vede ca ai avea nevoie de (din cate am vazut eu):
- silicon
- scoci (sau cum se scrie)
- ruleta, rigla, echer
- profile din plastic respectiv tabla
- o panza de bonfaier
- PVC (acolo sunt 2 buc)
- sticla de 3mm
- ... si mult spor
Ce e ala "- profile din plastic respectiv tabla" ca nu intelg ??
|
 |
|
|