[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incarcare butelie CO2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Zhang
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna seara,

Poate cineva sa ma sfatuiasca unde in Bucuresti se pot incarca butelii de CO2 de la JBL (spun asta ca sa nu fie vreo diferenta de filet).
Avand in vedere ca a mea are 500g si tine abia o luna, as vrea sa cumpar una mai mare, daca se poate nu artizanala, sa nu patesc vreun necaz, ca am copil in camera cu acvariul. As cumpara-o de pe net dar cei de la posta se uita urat cand primesti "bombe" de 2kg.

Multumesc
P.S sper ca nu sunt off-topic si ca nu fac vreo publicitate ascunsa
Sorin18_my
Senior member
[Avatar]

IP:

Leo2003 wrote:Sunt mai multe centre in Bucuresti dar cel mai profi este undeva in Militari pe linga fostul Cesarom.

Succes

Tot raul spre bine.
[Email] [WWW]
mausmann
Member
[Avatar]

IP:

Mai este unul in apropierea targului de masini vitan, spre Bobocica. Nu stiu sa-ti spun sigur daca ti-o poate incarca da' poti merge sa intrebi.

mobile in mobile
iuliusdobre
Junior member

IP:

Zhang wrote:Buna seara,

Poate cineva sa ma sfatuiasca unde in Bucuresti se pot incarca butelii de CO2 de la JBL (spun asta ca sa nu fie vreo diferenta de filet).
Avand in vedere ca a mea are 500g si tine abia o luna, as vrea sa cumpar una mai mare, daca se poate nu artizanala, sa nu patesc vreun necaz, ca am copil in camera cu acvariul. As cumpara-o de pe net dar cei de la posta se uita urat cand primesti "bombe" de 2kg.

Multumesc
P.S sper ca nu sunt off-topic si ca nu fac vreo publicitate ascunsa

Nu vreau sa ma bag aiurea, dar din cate stiu eu, nu este bine sa tii acvariul in camera in care dormi. Pot aparea probleme respiratorii gen astm.
La firma unde lucrez exista si un depozit de pesti. Baietii de acolo mi-au spus de chestia cu problemele respiratorii.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

iuliusdobre wrote:Nu vreau sa ma bag aiurea, dar din cate stiu eu, nu este bine sa tii acvariul in camera in care dormi. Pot aparea probleme respiratorii gen astm.
S-a vorbit de problemele astea. Daca ai un capac bine facut , acvariul nu "produce" umezeala in camera.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: