Sorinel18_my wrote: Se mai urca si dorm pe capacul acvariului ca nu au loc de mine in pat :sic:
Tinna e frumoasa foc ! Da' de ce n-au loc ?! Esti prea gras ?!
Nu sunt gras dar... mai dau cu picioarele noaptea si am pat supra-erajat si cand ma misc noapte le arunc din pat de sus si prefera sa doarma pe capacul de la acvariu unde nu le deranejaza nimeni :sic:
Eu am 2 pisicute dolofane(mg_cmt le stie )si un acvariu,dar pisicile nu au o treaba cu acvariul nici nu le intereseaza, doar cand mai schimb apa mai vin sa cerceteze asa dar in rest...neinteresant pentru ele.
Se mai urca si dorm pe capacul acvariului ca nu au loc de mine in pat :sic:
acata wrote:Sorinele, mai ieri ii luai vorbele din gura lui Razvan.. si azi te iei de el!!!
Da a fost o gresala care nu o sa se mai intample, si nu ma iau de el . GYALAI TIBERIU posteaza in continuare alte topikuri sa afle ceva si in fiecare topik lumea il ia la misto,e si vina lui ca nu a dat detalii cand a trebuit...
GYALAI TIBERIU wrote:multumesc Rzvane da DISCUSII :o CARASI inpreuna asta no mai cred. Or cum multumesc de sfat.
Nu crede ce a scris razvan acolo a facut un pik de misto de tine asa sunt ei mai mistocari urmeaza sfatul lui Dan_McTudor ca a zis bine ce a zis el acolo.
Off Topik: Daca voi ati fi incepatori v-ar place sa faca lumea misto de voi si sa vorbiti de unul singur? eu nu cred asa ca... :josnu ma refeream numai la razvan)
acata wrote:Sorinele, acolo la Moghioros nu aveau cumva si incalzitoare sau filtre de la TETRAS sau de la AQUAIELE? Uite ca acum imi dau eu seama de unde isi iau chinezii denumirile....
Pai cand e vorba sa rascolesti toate magazinele gasesti ce iti trebuie cum am facut eu (aproate toate)cautand clopotul de curatat substratul Chiar azi am fost la Moghiorosi si am observat fluvialele atarnate si mi-am gasit si clopot.
Fluvialul 204 era 2.730.000doar la ala m-am uitat...
Dolly wrote:Da pina acuma cum aspirai substratul, daca nu sunt indiscreta? Si Animaxul dupa cite stiu eu are mai multe locatii decit cel de pe Turda. Sau ia magazinele de acvaristica la rind - daca ai timp si du-te si cauta.
Si daca nu ti-a raspuns nimeni, inseamna ca nu stie nimeni pentru moment.
Pai pana acuma aspiram cu un furtun ca nu aveam substrat dar acuma ca am substrat ,am vazut ca nu mai face fata furtunul si a inceput sa fie cam dezordine in acvariu .
O sa ma duc pe Turda sa incerc si daca nu ma duc in Orhidea la Animaxul de acolo.
Ms Dolly
razvan wrote:in sfirsit a descoperit cineba beneficiile "adapatorii" de pasari acelas "clopot" se poate folosi la instalatiile de co2 ... "tip clopot" sau se poate adapta foarte usor un mic (cel mai mic) power head, pentru a rezulta instalatia de co2 a lui dalles...
Willi wrote:acolo la depozitul de la mihai bravu era pietris doar mare. nici cernut nu merge. stie cineva un alt depozit de materiale de costructii la care sa gasesc pietris bun? eventual margaritar. o sa fac o vizita si la Animax sa vad ce gasesc. poate nu e calcaros.
Eu cand mi-am cumparat de la Mihai Bravu mi-am luat un sac de 50kg margaritar de 2-3 mm si l-am cernut si a ajuns cam 1.5 mm ,e imposibil sa nu aiba sunt saci mari si albi de 50 kg.
Si era sacul 130k , iesi si mai ieftin si iti mai si ramane, la Animax o punga de pietris margaritar de 1.5 mm era 40k .... Eu asi mai incerca la Mihai Bravu.
Succes
Robert80 wrote:Aseara am avut parte de un meci K1 :scrima: unul dintre puii mei de discus si-a cumparat o garsoniera ( o nuca de cocos ) dar din nefericire pentru el aceasta era deja ocupata de un mascul de ancistrus care avea grija de cuibul sau. Fiind evacuat din locuita discusul a avut de suferit.
Pe partea dreapta are niste zgarieturi si vroiam sa va intreb daca trebuie sa introduc in apa preventiv o substanta medicamentoasa sau... ?
Va multumesc!
P.S: Acum apele s-au linistit si cei doi au ramas prieteni. :slap:
Intr-un acvariu cu discusi nu e indicat sa pui ancistrus deoarece o sa ii raneasca in continuare, mai ales noaptea, le place mucusul lor si noaptea ii ataca dar... cum vrei sa nu ii raneasca prea rau si dupaia... Succes
COObra wrote:ca pesti am vrut neaaparat 2 carasei, 2 sanitari si gupi (sa produca hrana pentru carasei :sic: )
Am o denumerire: cum adica "sa produca hrana pentru carasei"?
Paulc, el crede ca mai apuca guppy sa se mai inmulteasca, mai ales ca are si 2 carasei in acvariu.
Caraseii nu sunt compatibili cu guppy, sunt total diferiti si ce vroiai sa faci tu - sa dai puii de la guppy la carasei e o greseala, gandeste-te ca sunt si ei fiinte....
acata wrote:Si eu am alta idee Sorinele. Citeste mai intai postul meu cu atentie si dupa aia sa iti dai cu parerea.
Eu ma refeream la "folie PVC cu bule de aer g = 3mm"(am gasit cum se cheama),dar daca zici ca nu iti e buna .... orcum .
Cum arata folia...aici
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by Sorin18_my
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor