| Message |
|
|
robygym wrote:Va salut ,
Mi-a venit pachetul cu biopelleti, vad ca sunt diferiti de ce am vazut eu pe ent.
http://www.amazon.com/BioSphere-Bio-Pellets-1000ml-Bag/dp/B005FMT7S4
Stiti ceva despre ei ,sunt ok de folosit in sumpul meu
Inca o intrebare are cumva cineva leduri albastre de 3 w de vanzare, ca-mi mai trebuiesc 10 buc.
Va salut Robert
Modelul asta folosesc eu si dau rezultate foarte bune.
|
 |
|
|
|
Sa nu fi colectat apa de pe iesirea gresita!
|
 |
|
|
Eu fiind incepator am zis sa mearga bonusurile la cineva care se pricepe mai bine  Dar daca nu stau bine la melcu ii primesc cu mare drag la mine in bazin.
|
 |
|
|
|
Ok. Daca nu-i pui la tine in bazin ii preiau eu.
|
 |
|
|
|
Ai hepatus in bazin de 50cm? Probabil acum este inca puiut..Ce te faci cand ajunge vlajgan?
|
 |
|
|
De ieri in bazin au poposit un damsel si un cardinal (thanks to Sebastian  ). Nu sunt deranje mari pana acum, dracusorul albastru vad ca se plimba prin tot acvariul. Cardinalul sta la sticla dar si-a ales un loc de unde nu se misca. De macare (artemie) nu s-au atins inca.
Ai mei nu par foarte deranjati, flavescensul nu mai patruleaza el in voie dar isi va reveni. Exact asa s-a comportat cand am adis filefishul.
In rest, toate la locul lor. Am masurat Mg si am 1470ppm. In continuare GSPii si zoasii au culori palide  Poate mai trebuie rabdare...
In bazinul pe post de refugiu am pus niste alga rosie, am primit o pompa micuta de la Koala (thanks man!) cu care agit suprafata apei pentru a scapa de formarea mucozitatilor. Astept sa ajunga lampa cu 6500K ...(Poate ma apuc de crescut acropore  ) si dupa aceea sa-l populez.
LE: Flavescensul a pus la respect pe damsel...l-a alergat putin. Stabilirea ierarhiilor just started
|
 |
|
|
Sebastian Costin wrote:Mi-e mila de el/ele (ma refer si la fiica ta)
Iti dai seama, in bazinul meu el era bulibasa ...chiar daca Bangaiiul trosnea din falci ...dejeaba, era doar avertisment - ca semafoarele alea de piuie
Sunt foarte curios de damselul de la Akaiu, cred ca este cel mai fricos din cati am vazut pana acum ...
Aha..bine de stiut. Mie de el imi este teama sa nu ma trezesc ca face instructie cu astia ai mei. Dar este bine ca e cumintel. Oricum e prieten bun cu bangaiul pentru ca s-au grupat amandoi chiar daca e intuneric in bazin.
Astia ai mei sunt intr-o totala armonie.Umbla toti in card de zici ca-s legati cu zgarciul
|
 |
|
|
Si pestucii pt mine au ajuns in conditii excelente. Sunt deja in acvariu.  Daca am noroc poate ajunge si al 3lea
|
 |
|
|
Pentru ca si eu ma astept la o primire simimilara, i-am tinut pana acum 10minute in refugiu ca sa se obisniuasca cu apa si sa-i linistesc dupa drumetia de la Oradea. I-am ghiftuit bine pe ai mei si le-am stins lumina dupa care i-am introdus pe cei noi.Pana dimineata au timp sa se tatoneze pe intuneric Maine la aprinderea luminilor macar stiu intre ei care pe care tre sa se alerge
|
 |
|
|
Eu asa am folosit cealalta doza. Fara reactor. Vrei nu vrei maine tot tre sa ne vedem..am si alte acareturi catre trebuie sa ajunga la tine
|
 |
|
|
|
Stimabile, pana la urma cum ramane, il vrei ori ba?
|
 |
|
|
propui sa ma abtin sa comentez ,nu te pune nimeni sa citesti sau sa dai reply la ce scriu eu e libera exprimare,vrei un loc unde toata lumea sa fie de acord cu tine deschide ti un cont pe facebook si fa ti un cerc din oameni care sunt in acord cu ideile tale ,multi useri care dau afaturi pe forum despre cum sa cresti acropore nici macar nu stiu cum fuctioneaza ciclul azotului,eu consider ca fac un bine gratuit postand cate un coment din cand in cand
In afara de faptul ca stai prost cu scrisul se pare ca dai rateuri si cu logica.
Exista o vorba: cand mai multa lume iti spune ca esti beat te duci si te culci. Te incadrezi perfect in zicala asta dar nu esti capabil a o intelege. Esti singurul de pe aici care bati campii cu 6500K la acropore si te contrazici aiurea si-mi zici mie sa-mi fac cont de facebook
Eu am sa ma opresc aici.
|
 |
|
|
Mda...abureala in continuare.
Mai Mr.6500K, daca zici ca ti-ai facut cont doar ca sa cumperi corali exista o arie denumita Bursa marina. Daca tot esti atat de discret cu bazinul atunci poti la fel si prin restul ariilor si sa te abtii de a mai veni cu teorii din astea gen Gica contra  Sunt alte forumuri unde se pot bate campii in voie.
|
 |
|
|
Ce cool o sa arate cu ciuf de GSP
Cum se numeste coralul din penultima poza?
|
 |
|
|
|
Merge la ciorap. Eu asa am tinut cealalta jumatate. Si in instructiuni spune ca se poate folosi la canistra. Probabil nu o fi efecient 100% ca intr-un reactor dar isis face treaba.
|
 |
|
|
este al matale 
|
 |
|
|
|
Fac curatenie si in loc sa ajunga la ghema m-am gandit ca poate fac altora trebuinta:
2 buturugi de lemn.
3 pachetele de pietris decorativ - alb si negru
1 borcan mare de hrana fulgi pentru pesti JBL. 90% plin
1 chlorine neutralizer. sticla plina cam 70%
Se pot ridica din zona Piata Progresului.
Cristian
|
 |
|
|
|
Donez JBL PhosEX ultra. Este vorba de un jumatate de cutie - un plic sigilat. Nu mai am ce face cu el pt ca trecupt pe phosguard.
|
 |
|
|
|
Marul de mare isi tot scoate ciuful la vedere de catva zile. Asta inseamna ca-l taie foamea?
De unde stiu eu ca s-a hranit? Sau tre sa-i dau la pipeta...
|
 |
|
|
Da, la CO2 scrubber am tot dat cu geana. Sa vad cum as putea adapta un furtun la intrarea in Tunze....are filet.
De tras furtun pana afara este exclus din cauza pozitionarii acvariului.
Eu am pitici cu geamurile deschise...le tin pe batant si iarna pe gerul cel mai crunt....nu vreti sa stiti ce meciuri am pe tema asta
O sa incerc sa vad daca pot incropi un CO2 scrubber. Koala.....o sa incep cu cersitul la matale pt niste "carbune din asta alb"
|
 |
|
|