[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Akaiu
Forum Index » Profile for Akaiu » Messages posted by Akaiu
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Akaiu
de ce te-ai aventurat tu la discusi daca nu ai tot ce-ti trebuie? nu ca as vrea sa te cert dar saracii pesti n-au nici o vina.!
Cand te apuci de de discusi (mai ales daca esti incepator) trebuie sa ai "bazin spiltal" si toate accesoriile pentru a putea face fata unor probleme delicate de care tocmai vad ca ai parte...
Imi imaginez prin ce treci acum...si mai ales imi imaginez prin ce trec saracii pesti.
Sunt mutati in bazin nou (spatiu strain lor)..->factor de stres
Apa probabil este diferita de cea in care au fost crescuti..-> factor de stres
Probabil si mancarea este diferita de ceea au manca pana la tine.
Si cum stresul este declansatorul bolilor de discus,ai ajuns sa intri in panica si ma tem ca prin actiunile pe care le iei ai stresezi si mai tare...
Toata medicamentatia asta data in viteza si in forta nu cred ca-i benefica pt ei...Dar ma opresc aici ca parca vad ca-mi sar altii in cap ca sunt prea pesimist.

Pe viitor pt cei care va apucati de discusi..cititi intai cap coada forumul ca s-au zis multe aici..
sa continuam polemica....

apropos de discusii pe care-i avem noi in acvarii si de unde se trag ei..pai sunt sigur ca cel putin 20-30 generatii de bunici si starbunici tot artificial au fost crescuti..habar nu au ei ce-i ala afluent de Amazon :-) strain-urile pe care le avem noi prin bazine si care ne plac atat de mult sunt create in acvariile crescatorilor recte, artificial!...odata cu culorile si-au schimbat si toleranta la "apa industriala" in care-i tinem noi.Departe de mine gandul a da sfaturi genul "tineti discusii in apa dura"...dar dupa vreo 8ani de discuseala pot avea pretentia ca stiu cate ceva din ceea ce li se portiveste.
Dar sa revenim la problema de baza...cu puii si apa dura...eu cand ma refer la a-i muta in bazin cu apa dura gandesc la varsta de peste 2 luni ..cand deja pot hali si alte chesti in afara de artemie.Si i-as tine intr-o apa de genul asta pana spre 10-12 luni cand incepe sa-i stranga chiloteii si umbla sa se aleaga perechi.Just my opinion

PS. pt mine apa moale inseamna 0.5-max1.5! vezi cat de relative sunt lucrurile? :-)
Carja Ioan wrote: La ästia mici nu le prieste apa asprä! N-ar fi räu sä vezi o datä pui crescuti in apä cu turbä, da probabil cä n-o sä ai ocazia, asa cä te chinui cu ce ai.

Ooops! Esti sigur de afirmatia pe care o faci??? Eu afirm exact invers..nu ca sa intru in polemica cu tine..ci doar ca sa nu se sperie noul posesor de dicusi
Cat sunt micuti, chiar as recomanda sa-i tina in apa "aspra" e.g. dura, --au nevoie de toate "sarurile" din apa pentru a se dezvolta corect.Din propie experienta afirm ca o tura de pui muata in apa mai dura se dezvolta mai bine si este mai rezistenta decat una crescuta numai in apa moale.Daca e sa intre boala intr-un bazin in care ai pui cu apa moale...nu prea mai scapa multi

Cu cei maturi ...daca ai posibilitatea de apa moale foarte bine...vor fi fericiti si vei avea si sanse mari sa-ti iasa pui
johnny6600 wrote:In primul rand cum va descurcati cu factura la apa pentru ca schimbatul apei la picatura presupune consumul multor litri de apa ceea ce duce ma duce cu gandul la o factura "grasa".

In primul rand nu vad de ce facura ar fi mai mare...schimbi apa la fel cum ai schimba de obicei la galeata ..numai ca avantajele schimbului la picatura sunt destule...nu mai ai probleme cu incalzitul apei la valoarea celei din bazin, scapi de griji..caratul galetilor si cate si mai cate...
De 3 ani practic sportul asta cu shimbul la picatura si pot spune ca de atunci nu mai am nici o problema...De schimbat eu merg pe undeva la35- 40l/24h.
In modul asta am un pH in jurul 5.9 -6.1.Daca opresc apa, dupa 48h pH-ul se duce la 5.7 Cu siguranta este cel mai indicat mod de a shimba apa.Daca va permiteti sfatul meu este: go for it!!!.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index