| Message |
|
|
2smokes wrote:
aveti dreptate,sunt recomandati numai pentru acvaristii experti,o apa foarte curata poate fi asigurata de un algae scrubber si ieftin,mancarea ar putea fi problema lor cea mai mare.Am vazut totusi pe internet diverse acvarii cu rechinasii astia ajunsi la maturitate,deci se poate.Nu ma asteptam sa fi crescut cineva de la noi rechini in acvariu.
Corect , exclusiv pentru tine. Ia desenaeaza respede un acvariu plin cu rechini si pune niste poze sa vedem si noi astia, uamenii de rand. Dar sa nu uiti sa de scrubber.
|
 |
|
|
|
A sosit si controllerul.
Inca nu am ajuns sa debitez radiatorul.Cu vremea asta de afara probabil am sa mai aman.....
|
 |
|
|
Si neaparat lumina de 6500K + un carnat de Plescoi - Vrancea! Asa este asigurata supravieturirea in acvariu
|
 |
|
|
Nu a intrat tasta 1 in fata. am 1500ppm (0.0ml pe seringa de la Salifert)
Am adaugat ABC+ avand nivelul de Ca ok. Si a urcat Mg la 1500 de la 1440.
Chiar au inceput sa le revina culorile de cand am inceput cu aditiile.
|
 |
|
|
Este o combinatie de a b c adica (virgula) Calcliu, Magneziu etc...  Poti pune linistit. Eu din el am pus si am ajuns cu Mg la 500ppm deci te va ajuta.
KH5...cam jos!
|
 |
|
|
Dar cu ABC+ul ce ai de gand sa faci? il pui pe mileu?
|
 |
|
|
kirucd wrote:Iti dau eu chaetomorpha, saptamana asta trebuie sa o injumatatesc
Ne auzim pe pm sa vedem cum facem.
O zi buna,
Dragos
Merci mult!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Deja ma gandesc sa inalt bazinul la 1m si sa suspend lampa de tavan. Trebuie acum sa ma apuc si de un scrubber ca este cea mai buna combinatie cu lumina de 6500K
Da, lampa este finisata frumos, lumina este ok. Este numai buna atat ca putere cat si ca dimensiune. Leduri de 3W china dar care sunt mai mult decat suficiente. Am fost inspirat.
Care mai aveti niste alge?
|
 |
|
|
A sosit si lampa pentru bazinul de refugiu. Arata bine.
30W cu 2 trepte. 6500K Tre sa-mi iau neaparat acropore
|
 |
|
|
Orice forma prin care se poate reduce/elimina PO4 este de dorit!
|
 |
|
|
|
Am vazut. Dar sincer acum prefer sa ma tin departe de a baga pietre din surse externe care pot contine bune dar si rele Am ajuns la un echilibru cat de cat bun si m-a ferit Dzeu de ciudatenii.
|
 |
|
|
|
Am si eu flex. Dar nu am disc pt aluminiu si pretul acestuia nu merita pentru o singura taiere. Merci pt. oferta.
|
 |
|
|
|
Cat dau pe disc/panza cat stau sa caut pendular sau ce o mai trebui mai bine ma duc cu radiatorul marcat si-l face cum trebuie pe o masina cu laser.
|
 |
|
|
ionut_dt wrote:Pai cu flexul nu merge???
nu cred ca iese bine, plus ca trebuie disc special pentru aluminiu.
|
 |
|
|
|
Da, dar nu merge cu orice bomfaier! Peste tot pe net scrie ca aluminiul se taie numai daca panza de bomfaier are 6500 de dinti.
|
 |
|
|
Azi am facut un set de teste:
Ca=470
Mg=1500
NO3=2
PO4=0
KH=6.8
ph=8.01
Am inceput aditii cu Reef energy AB, trace elements.
GSPii au inceput sa-si recapete culoarea. Ramane sa vad daca se vor si extinde.
Planuiam un schimb mai mare de apa, dar parametrii fiind ok cred ca mai astept. Respect legile lui Murphy
Maine daca am timp trag o fuga sa vad daca pot debita radiatorul la unii care au instalatie de taiat cu laser.
|
 |
|
|
|
Stie careva o recomandare unde sa pot taia/debita in aluminiu? Trebuie sa ajustez radiatorul tocmai luat.
|
 |
|
|
|
conex exlectronic.
|
 |
|
|
|
The show must go on!