| Message |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
De 2 zile am tot umblat prin diferite reefuri din atolul de sud si am dat o fuga si intr-o locatie din nord. Ceea ce am vazut m-a socat  Pur si simplu sunt moarte in proportie de 80-90%.Totul cica s-a intamplat anul trecut in aprilie in decurs de 2 saptamani.A dat un bleach in masa si asta a fost...
Nici la moliciuni nu stau mai bine...rar mai zaresti cate o anemona.Pestii inca mai sunt, dar avand in vedere ca cei de reef nu prea vor mai avea sursa de hrana probabil vor disparea si ei.
|
 |
|
|
|
maldive
|
 |
|
|
scuze, am adaugat acum
|
 |
|
|
salutare.
aveti idee ce hram poarta domnii..?? sunt pests sau buni de ceva? mentionez ca dumnealor pierd timpul prin oceanul indian
|
 |
|
|
Am vazut filmuletele tale cu DIY leds. Si am bagat de seama ca tu faci dimmurile pe toate canalele simultan la aceleasi valori? De ce nu folosesti valori diferite pe fiecare canal ca sa ai parte de nuante diferite ale luminii? Eu tot cu TC420 lucrez si l-am setat ca dimineata la rasarit sa obtin o lumina mai calda, spre pranz incerc sa imit pe cat posibil lumina de zi iar dupamizaza dau mai mult albastru.Asa am parte de o colorostica mai variata
|
 |
|
|
|
daca te coafeza am 395-400nm de 3w la 700mA
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Pai sa-mi spui cat costa. Prin ce zona stai matale?
1000euro+TVA. e bine?
Mah, eu ma tot fatai prin sectoarele 3 si 4. nu prea am stare  da-mi un telefon si vedem noi cum nu sincronizam.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Si de unde ai luat bijuteria aia, Akaiule 
Da-mi adresa unde sa-ll expediez. La cat sunt de mici functioneaza perfect! eu folosesc unul la bazinul de stocare apa.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Acum il vizionez.
Si ca sa nu uit: la minutul 3:25, in dreptul pumnului se vede un mic plutitor. Stie cineva unde pot gasi asa ceva?
|
 |
|
|
|
Paroasele astea sunt demente rau.Odata ce-ti patrund in acvariu nu scapi de ele dacat cu masuri radicale.M-am luptat si eu cu ele vreo 4luni.
Am incercat de toate inclusiv algicidul respectiv.Pe moment au dat inapoi dar dupa o luna iar au scos capul la lumina.
Nitriti/nitrati.....le aveam nedetectabile si cu toate astea cresteau bine merci. Am redus si lumina la nivelul in care nu le mai mergea nici coralilor prea bine. Ele prosperau in continuare.
La disperare am scos piatra cu piatra si le-am spalat cu peroxid. A fost ceva de munca dar dupa o luna n-am mai avut strop de asa ceva. Slava Domnului ca nu au mai reaparut.
Parerea mea este ca sunt atat de pacatoase incat supravietuiesc fara probleme si cu NO3/PO4 zero! Doar prin eliminare fizica/chimica poti scapa de ele.
Poti incerca cu algicid si poate tu ai noroc sa le vina complet de hac.Spor si nervi cat mai tari.
|
 |
|
|
Man, si eu am 2 clowni. Ziua umbla de nebuni prin tot acvariul , sunt primii la macare si culmea pun botul de fiecare data la alge!
Doar noaptea se posteaza in fata la geam pe o ciuperca si se freaca de ea ca disperatii.Sunt o pata de culoare in bazin si merita toti banii.
|
 |
|
|
e de la cookies alea otravite..de la dark forces...tu nu vezi cum te lucreaza subliminal..mataranga, caderi de calciu, alea alea...
|
 |
|
|
Liliacule, vezi cat de otravite sunt cookiurile alea de le tot lingi ? in curand o sa afli de la maretul tau conducator ca ai voie doar crapi sau stuci
|
 |
|
|
Daca tot te ostenesti sa topesti congelatura ti-e lene sa mai faci inca o miscare in plus si sa scurgi apa aia rezultata?  Duci dorul fosfatilor in bazin?
Clatirea si scurgerea apei din pahar te ajuta sa mai arunci o parte dintre fosfatii continuti de goangele alea dezghetate.
Si dupa ce ai reusit aici cum naiba te vei putea obisnui sa te uiti la niste bolovani si cativa ciortani in ditamai bazinul de acasa? Darth Vader ala cu masca de ursulet nevinovat ti-a spalat creierii....
May the good force be with you!
|
 |
|
|
|
Hydor Koralia 5600 functioneaza la parametrii normali numai daca in bazinul respectiv exista corali.
|
 |
|
|
Daca situatia persista de o perioda lunga te timp, prima mea sugestie ar fi sa incerci un alt set de teste de apa. Sau foloseste ce ai acum pe o apa nou preparata.
Daca vrei sa iti reduci Ca si Mg iti pot oferi eu gratuit un set de teste (Salifert) care cu siguranta te vor linisti mental  Oricat Ca si Mg ai turna in apa ele tot valori minime vor arata.
Testele sunt in termen de valabilitate -2020.
|
 |
|
|
Nenea Koala, bag de seama ca matale vrei sa-ti asiguri viitorul...
|
 |
|
|
Coane, tu te uiti in gura betivanului asta batran? El din cauza lenei predica numai ligheanele cu ciortani
Nu mai da vina pe buzunar... din cati gardinari suntem aici daca ne apucam fiecare de fraguit puiuti siguri te umpli de corali. Le dai lumina si vor creste! Eu promit sa-ti fraguiesc de la mine tot ce pot-> for free. Lista ramane deschisa si pentru restul ofertantilor
|
 |
|
|