Message |
|
Vand un grup de africani dupa cum urmeaza:
- 4buc(2m+2f) Haplochromis nyererei
- 4buc Labidochromis Caeruleus
- 4 buc iodotropheus sprengerae
- 5 buc pseudotropheus demasoni
- 4 buc pseudotropheus zebra red.
Toti pestii sunt sanatosi, au in jur de 1.5 ani traiesc in acelasi acvariu si nu sunt agresivi intre ei.Apar periodic in acvariu pui. Au in jur de 7-8 cm
Pret 250 lei.
PM sau 0744587070
|
 |
|
Multumesc , s-a dat.
Se poare inchide
|
 |
|
Inca va asteapta....
|
 |
|
Donez 2 gibiceps mari(peste 20 cm). Doritorii va trebui sa-i ridice personal.
Astept PM
|
 |
|
Vand rastel Juwel cu acvarii . Rastelul are L1300mm l600 si h 2100mm. Este iluminat cu lampi Juwel de 1200mm t8. Are patrurafturi dintre care trei sunt destinate acvariilor iar unu utilit??ilor sau depozitari. Este confectionat din profil de aliminiu si are capace escamotabile in partea superioara a fiecarui spatiu de acvariu.Are instalatie electrica din construc?ie. Este placat lateral cu pal alb. Acvariile au 1200/500/400mm din sticla de 10mm ,sunt acoperite cu un sistem de sticla culisanta impotriva condensului. Bazinele au separator la jumatate. Acvariile si rastelul se prezint? în stare foarte buna, fara zgarieturi si alte defecte.Toate piese sunt originale fara modificari.
Pret 2500 ron.
Pm sau 0744587070
|
 |
|
Salutare!
Donez (preluare de la domiciliu) 2 Gibiceps >10 cm.
Catalin
0746214900
|
 |
|
Bine ai venit! Aici vei afla multe lucruri interesante dar sa nu crezi tot ce auzi dar mai ales sa nu faci tot ce ti se spune.
Experietia docet!
|
 |
|
Vand acvariu Juwel Trigon 190 (acvariu de colt), cabinet original, si filtru extern Fluval 304. Pret 1400 discutabil.
Pot rezolva problema transportului in Bucuresti si inprejurimi.
Adrian 0744587070
|
 |
|
Cumpar cory panda si alte varietati numai in bucuresti. Astept PM
Multumesc
|
 |
|
Mihai Boldor wrote:Eu as recomanda sa renunti la scalari, pot fi tinuti si impreuna dar pentru inceput ti-as recomanda sa renunti la ei plus ca cei 5 discusi si neonii in acvariul tau sunt peste cap oricum. Cu tot respect fata de sfatu colegului Bobo35 eu ti-as recomanda sa lasi piatra de aer si sa renunti la Co2 avand in vedere ca nu prea ai plante naturale. Sau daca vrei sa scoti si aerul, cum s-a mai spus, indreptarea tevii de retur a filtrului spre suprafata e foarte ok. Oricare varianta iti convine e ok dar Co2-ul ala nu e treaba buna in situatia ta actuala.
Cu exceptia faptului ca se utilizeaza CO2 pentru reducerea PH-ului
|
 |
|
Utilizarea dioxidului poate fi utila si in cazul unui acvariu populat cu discusi
|
 |
|
Va rog sa-mi spuneti dupa ce criterii se face programul de functionare a filtrului uv si de ce se recomanda folosirea lui noaptea.
Va multumesc.
|
 |
|
Ce metode recomandati pentru reducerea curentilor de apa fara a obtura admisia sau evacuarea din filtru? Mentionez ca folosesc 2 filtre jbl 1500 intr-un acvariu juwel vision 450 populat cu discusi iar curentii produsi de aceste filtre creeaza un disconfort vizibil asupra pestilor.
Multumesc
|
 |
|
Pestele s-a retras intr-un colt al acvariului si nu permite nici unui alt peste sa intre in zona fara sa-l atace. Inainte de a avea acest comportament era cel mai activ, primul la mancare si cel mai mare bataus din grup. Este singurul care are acele scuturaturi ceea ce ma face sa cred ca o calitatea a apei slaba i-ar fi facut pe mai multi sa-si schimbe comportamentul nu pe cel mai mare, activ si bataios. In grup sunt 2 pesti care sunt mai micuti si care au suferit la un moment dat de paraziti intestinali dar care au depasit momentul si acestia se comporta normal. Daca ar fi un dezechilibru in apa cred ca acestia ar fi reactionat primii.
|
 |
|
Pestii sunt cam tineri, au in jur de 5 luni si pana in 9 cm
|
 |
|
Am un grup de discus intr-un acvariu comun si la unul dintre ei am observat ca din cand in cand parca se scutura dar nu da nici un semn de apatie sau lipsa de pofta de mancare. Ceilalti nu au nici o schimbare in comportament. Poate fi cumva vreun parazit extern?
|
 |
|
Am introdus un grup de maruntis (16 buc) format din 4 specii de characidae, momentan fara efect. Chiar si acestia sunt cam timizi.
|
 |
|
Prima incercare de a creste discusi am demarat-o prin pregatirea unui juwel vision 450 cu radacini, pietre si ceva plante (valisneria giganteea si echinodorusi) plantate in ghivece. Dupa ciclare am introdus primii pui de discus dar rezultatul nu a fost cel asteptat. Chiar si dupa doua saptamani pestii sunt foarte retrasi , vin foarte greu din spate la mancare si pleaca foarte repede si mananca foarte putin. Filtrarea o fac cu doua filtre externe jbl de 900l/h si 1501 l/h. Oare comportamentul nesigur al pestilor este legat de forma curba a geamului frontal sau de curentul creat de cele doua filtre?
PS Un prieten a pregatit in acelas timp cu mine un rio 300 si foloseste un singur jbl 1501. Pestii sunt din aceiasi sursa cumparati in acelasi timp si deasemeni in cele doua acvarii avem aceleasi aranjamente si aceiasi apa (difera numai tipul acvariului si filtrarea) iar pestii sunt foarte veseli ,activi si mancaciosi. In 10 zile pestii au crescut considerabil in timp ce ai mei parca au dat inapoi.
|
 |
|
Caut valisneria spiralis varianta verde si rosu de preferat in Bucuresti.
Raspuns pe e-mail sau PM.
Multumesc
|
 |
|
Vand acvariu Juwel Rio 180 negru, iluminat cu 2x 45w (din constructie), filtru intern al acvariului, stand negru. Acvariul prezinta niste zgarieturi pe geamul din spate si in partea de jos a celui frontal (pe cca 1 cm, se acopera cu stratul de sol). Se ofera si un grup de pesti format din 4 scalari, 4 SAE, 2 meki si 5 sajica (2 formeaza o pereche ce a depus de mai multe ori). Pret 900 lei discutabil.
|
 |
|