[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian t
Forum Index » Profile for adrian t » Messages posted by adrian t
Trecand peste acest incident sunt in continuare interesat de oferta dar nu stiu daca mai are rost sa sun inca o data la numarul lui Nicu sau mai bine cel care il are de vanzare il rog sa ma sune la 0722515786
Sunt interesat. Daca se poate posta o poza. Are capac?
Apelul pe care l-am facut la numarul indicat a fost cat se poate de respectuos si interesat. Oare puteam sa inteleg ca aveti un acvariu de vanvare cand interlocutorul care a raspuns la numarul indicat si care a comfirmat ca se numeste Nicu a raspuns textual "da Relu, lasate de glume" .Sau poate ca asta este un mesaj cifrat din care cei avizati inteleg ca se vinde ceva.
este acelasi tip de anunt ca cel pe care l-ai dat pentru prietenul tau Nicu?
am sunat la nr afisat si este vrajala,asa ca cei interesati sa nu mai sune.Rog admistratorul sa ia masuri impotriva celor care fac astfel de glume ieftine.Se poate inchide
Mai este de actualitate oferta .?
Multumesc ,sunt foarte frumosi.
te rog frumos daca mai ai as vrea si eu 2-3 pomaceea. Multumesc
la ce planta te referi cand spui "echonodorus gazon suprafata"?
daca vrei sa-ti hranesti pestii neaparat cu tubi incearca "novo fex" de la jbl(cuburi de tubi deshidratati). Eu folosesc si nu am avut niciodata probleme cu bolile si parazitii pe care ii aduceam in bazin"pe timpuri" cu orice hrana vie.
alte poze
am un fir de e. amazonicus care creste ff bine dar de la un timp frunzele noi au inceput sa capete o tenta usor rosiatica. Interesant este ca odata cu fiece frunza care apare culoarea este tot mai pronuntata. Postez niste poze, sper sa se vada. Astept pareri despre asta. multumesc.
reteta lui cristi 386 este buna dar are o problema. Adaugand in compozitia bombei bicarbonat de sodiu apare o noua reactie in interiorul bombei, reactie care pe langa faptul ca reduce eficienta bombei,apare o spuma consistenta se produce si hidrogen care nu are nici un aport benefic in acvariu. Reglarea PH-ului, dupa parerea mea, nu poate fi facuta in bomba ci numai in bazin
daca nu s-a dat le vreau eu. PM
nici un producator nu fabrica prize programabile plecand de la ipoteza ca utilizatorul are probleme cu instalatia din casa. Pentru siguranta ta rezolva fara amanare problema cu instalatia si va disparea de la sine si cea cu prizele programabile. Eu folosesc prize mecanice de mult timp si chiar daca sunt chinezesti nu am avut probleme. Nu amana reparatia instalatiei ca "doamne fereste" nu sti niciodata ce se poate intampla
prima varianta : chinezul. La bugetul de 40-50 ron poti lua si o tailandeza
M-ar interesa plantele oferite de tine in special Riccia. Sper ca mai este de actualitate. PM
Daca ai folosit h2o2 in lupta contra algelor impartasestene si noua din experienta ta . Multumesc
incearca in sectiunea vanzari sau donatii
are la hornbach berceni (de la jbl)

Forum Index » Profile for adrian t » Messages posted by adrian t
Go to: