Azi am montat lampa pe pozitie. Surprinzator, chiar am nimerit-o! Sunt in dezastru vis a vis de mecanica, deci pot considera rezultatul un mare succes.
Pot aborda o cromatica vasta acum.In sfarsit se vad si la mine coralii colorati
In total am folosit 56 de leduri de 5W si 3W. Blue royal / blue / cool withe / warm white / cyan / UV / deep red / yellow.
Controller pe 5 canale din care functineaza doar 4

Am descoperit ca software-ul nu are implementat buton de dim pt canalul nr5. Hardware exista.
Ca splash protect am folosit plexiglass...ma bate gandul sa il schimb pe sticla.
Radiatorul are 980x125x135 si dupa 5 ore de functionare continua are 23.9C. Cred ca nu vor fi probleme nici la vara.
Va trebui sa mai fac incercari sa vad cum fac programul de dim in functie de ore si mai ales cromatica. Oricum este o diferenta uriasa intre leduri si neoane.
Trebuie sa treaca cateva zile sa ma obisnuiesc cu noul view. Zoasii au reactionat imediat S-au desfacut si cei minusculi carora pana acum nu le-am zarit scafarlia
Odata cu ledurile cree am adus si niste leduri 3W la 15000K si albalstre cu ideea sa mai ridic temperatura de culoare la lampa de 30W care o folosesc la refugiu. Cred ca la noapte am sa o operez si pe dansa.