pentru a pune poze o sa copiez mesajul pe care m-i l-a trimis mie Axi 777 pe pm si in care mi-a explicat pas cu pas cum s-e face, si i-i multumesc inca o data :
From: axi777
To: clauss
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:27 am
Subject: Salut
Salut, am vazut ca vrei sa pui poze, am sa-ti explic in cateva randuri care-i procedura.
1. In coltul din dreapta sus ai un text " galerie foto" dai click acolo
2. se deschide o alta pagina de internet, si in centru in partea superioara apar 3 optiuni: Create / order my albums si Modify my albums si My profile - Tu vei alege prima optiune
3. Apesi butonul "New" si in linia de mai jos scrii numele albumului foto pe care doresti sa-l creezi (pui o denumire semnificativa pentru pozele pe care le va gazdui albumul )
4. apesi butonul "Apply modification" ca sa creezi albumul, va apare o casuta de dialog in care vei alege "Yes" apoi "Continue".
Pana acum ai creat un album foto, urmeaza sa adaugi poze in albumul nou creat. Pentru asta procedezi in felul urmator:
Faci fotografia cu aparatul, si le transferi pe calculator (asta difera de la aparat la aparat foto/telefon), dupa care:
1. Alegi "Upload file"
2. Alegi "Browse" din dreptul cifrelor 1.2...
3. Cauti fotografia pe calculatorul tau
4. repeti pasii 2-3 de cate ori ai nevoie
5. Apesi butonul "CONTINUE"
Acum ar trebui sa apara textul:
"Successful Uploads
uploads were successful.
Please click 'Continue' to add the files to albums."
6. Alegi din nou "CONTINUE"
7. In partea din dreapta ai o casuta in care poti adauga un text care sa fie o scurta descriere a fotografiei, poti completa daca vrei.
8. Alegi din nou "CONTINUE"
9. Alegi din nou" CONTINUE"
Acum ai reusit sa pui poze in album (si vei repeta pasii ori de cate ori vei dori aceasta)
Ca sa vezi ce poze ai in albume apesi butonul " My gallery" din meniul din partea de sus.
Ca sa pui pe forum procedezi astfel.
1. De la "my gallery" alegi fotografia dorita din prima sectiune;
2. Dai click pe ea;
3. Copii adresa de sus (din bara de adrese a explorerului tau de internet
(de ex la mine e :
http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=1023)
4. o scrii in post-ul in care vrei sa apara
sper sa i-ti fie de folos :-)