[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: clauss
Forum Index » Profile for clauss » Messages posted by clauss
550 mm latime este mult,presiunea exercitata asupra geamurilor laterele va fi foarte mare...parerea mea desi nu sunt expert este minim 8 mm...minim
mai zice o vorba romaneasca: pina la zei...te lovesti de faraoni
Eu nu am incurcat nimic,sa lasam zei sa stapineasca cerul si sa n-e inchinam o data lor , si de 3 ori stapinului pamintenilor,atotputernicului , caci cu siguranta vom avea mai mult de cistigat ...
cred ca v-ei avea variatii a-le temperaturii apei sare nu v-or fii chiar pe placul pestilor...
Stie cineva daca s-ar putea produce acasa un filtru care sa reduca duritatea apei?
BINE AI VENIT stapine MAI MIC,STAPINUL CEL MARE STIM CU TOTII CINE ESTE
e frumos, iar daca vezi ca pestii evita sa stea in zone in care este m-ai puternic curentul,atunci i-i deranjeaza,iar daca stau si in acea zona atunci e OK
am inteles ca ai acvariul afara,sper ca nu intentionezi sa deplasezi acvariul cu apa in el ,va crapa de cum il misti...du-l in casa si unde i-l pui la ciclat acolo v-a ramine pt totdeauna
Nu cred ca in afara clorului mai sunt alte substante in apa de aici, italienii nu glumesc cu asa ceva..in schimb este foarte dura, as putea face ceva in privinta asta?? Exista vreun filtru care ar face ceva..s-au chiar ceva facut de mina mea?
ai si co2?
wow ..incredibil cum l-e merge plantelor fara substrat...sa l-e dai la pesti cite o macheta sa-si croiasca drum in jungla aia ...,e super acvariul
sorry, m-am exprimat gresit,nu am vrut sa spun ca este carbunele cel care i-mi face apa clara,mediile filtrante fac asta. carbunele il tin pentru diverse chestii chimice care s-ar putea gasi in apa,dar daca este la fel si fara el...cred ca o sa il scot
de schimbat inca nu l-am schimbat niciodata, pentru ca are doar 2 luni de viata, iar filtrul este extern si facut de mine cu m-ai multe medii filtrante,printre care si carbune activ;eficienta lui...excelenta , apa este cristal si daca privesc din lateral in lungul acvariului,vad perfect...eficienta carbunelui activ habar nu am, astept un sfat de la voi,daca credeti ca este inutil atunci il scot.....
P.S. link-ul care trimitea la galeria mea nu mai este valabil,miine reinoiesc galeria
pentru a pune poze o sa copiez mesajul pe care m-i l-a trimis mie Axi 777 pe pm si in care mi-a explicat pas cu pas cum s-e face, si i-i multumesc inca o data :
From: axi777
To: clauss
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:27 am
Subject: Salut
Salut, am vazut ca vrei sa pui poze, am sa-ti explic in cateva randuri care-i procedura.
1. In coltul din dreapta sus ai un text " galerie foto" dai click acolo
2. se deschide o alta pagina de internet, si in centru in partea superioara apar 3 optiuni: Create / order my albums si Modify my albums si My profile - Tu vei alege prima optiune
3. Apesi butonul "New" si in linia de mai jos scrii numele albumului foto pe care doresti sa-l creezi (pui o denumire semnificativa pentru pozele pe care le va gazdui albumul )
4. apesi butonul "Apply modification" ca sa creezi albumul, va apare o casuta de dialog in care vei alege "Yes" apoi "Continue".
Pana acum ai creat un album foto, urmeaza sa adaugi poze in albumul nou creat. Pentru asta procedezi in felul urmator:
Faci fotografia cu aparatul, si le transferi pe calculator (asta difera de la aparat la aparat foto/telefon), dupa care:
1. Alegi "Upload file"
2. Alegi "Browse" din dreptul cifrelor 1.2...
3. Cauti fotografia pe calculatorul tau
4. repeti pasii 2-3 de cate ori ai nevoie
5. Apesi butonul "CONTINUE"
Acum ar trebui sa apara textul:
"Successful Uploads
uploads were successful.

Please click 'Continue' to add the files to albums."
6. Alegi din nou "CONTINUE"
7. In partea din dreapta ai o casuta in care poti adauga un text care sa fie o scurta descriere a fotografiei, poti completa daca vrei.
8. Alegi din nou "CONTINUE"
9. Alegi din nou" CONTINUE"
Acum ai reusit sa pui poze in album (si vei repeta pasii ori de cate ori vei dori aceasta)
Ca sa vezi ce poze ai in albume apesi butonul " My gallery" din meniul din partea de sus.
Ca sa pui pe forum procedezi astfel.
1. De la "my gallery" alegi fotografia dorita din prima sectiune;
2. Dai click pe ea;
3. Copii adresa de sus (din bara de adrese a explorerului tau de internet
(de ex la mine e : http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=1023)
4. o scrii in post-ul in care vrei sa apara

sper sa i-ti fie de folos :-)
substrat nu inseamna stratul de pietris substratul este acel pamint fertil de sub pietris, special pt acvarii, fara de care plantele nu au nici o sansa!
P.S. in acvariul meu cu carbune activ in filtru plantele mele cresc si s-e inmultesc f.f.bine..
oricum, am deschis acest topic preventiv,peste 2 saptamini m-a mut intr-un alt oras si nu stiu cu ce apa m-a comfrunt acolo, ce stiu este ca nu m-ai am ca aici apa de fintina ,ci o sa am apa de robinet....cu ce caracteristici inca nu stiu...
chiar daca nu s-e vede sunt sigur ca pestii tai sufera din cauza clorului,sunt sensibili la sa ceva,iar nutrientii pentru plante vin din substrat si fertilizanti pe care ii adaugam noi!
pt. mirciulik: nu-i nici o problema ca te-ai "bagat" in topicul meu, astept si eu sa vad daca s-e poate,desi cred ca s-e poate dar depinde se cantitatea de carbune si debitul de apa/timp trecut prin el, asteptam pe domnul Carja Ioan s-au alti maestri in acvaristica sa n-e dea m-ai multe detalii mai pe intelesul nostru
nush ce ii fac ,citeodata i-mi iasa citeodata nu .....internetul si misterele lui

Forum Index » Profile for clauss » Messages posted by clauss
Go to: