[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: clauss
Forum Index » Profile for clauss » Messages posted by clauss
intrebarea nr 1.837.653: :-) ce a-si fi facut fara internet??!!si acum intrebarea:am doua plante pe care le cheama asa(am navigat mari si tari sa aflu) :Telanthera Osiris (Alternanthera Reineckii) si
Hygrophila salicifolia. Am inteles ca amindoua se inmultesc prin butasi. Poate cineva sa-mi explice m-ai in detaliu cum?? deja am vazut ca m-ai multe tulpini au la imbinarea segmentelor , la citiva cm deasupra substratului mici firisoare de radacini, ceea ce ma duce cu gindul ca pot fi inmultite .please help urgent ca maine vreau sa pun la ciclat noul acvariu
salut tuturor! Intimplator , aproape de locul meu de munca este (era )un cimp cu vita de vie, multa si batrina; cimp pe care au decis sa il replanteze. cu niste utilaje asemanatoare cu un plug dar cu brate m-ai subtiri si m-ai lungi au pieptanat terenul in lung si in lat tragind la marginea cimpului stive intregi de buturogi de vita de vie, :-) care de care m-ai frumoasa si m-ai intortocheata!!!am ales 10(zece) , le-am pus deoparte iar din 10 doua sunt superbe si le-am luat acasa, insa doar una va fii aleasa.
intrebare: daca nu prea este uscata (dar sta la fund) si o fierb mult ,mult pot sa o pun in acvariu intr-o zi doua??
ACVARIUL ESTE MIC, 50 CU 35 CU 40H SI CA ORICE INCEPATOR O SA PUN GUPPY SI ALTE CHESTI MICUTE SI REZISTENTE PLUS CITEVA PLANTE FRUMOASE.AM SI UN FILTRU INTERN MIC PE CARE IL CHEAMA EHEIM SI ARE O CAPACITATE DE APROXIMATIV 200L ??DACA I-MI ADUC BINE AMINTE.IN EL ARE UN MIC BURETE AMARIT CARE NU CRED CA S-AR COMPARA CU UN FILTRU EXTERN CU AM VAZUT PE NET INTR-O POZA , ERA FACUT DIN STICLA SI AVEA M-AI MULTE ELEMENTE DE FILTRARE(http://www.companie.go.ro/Accesorii/FiltruExterior.html).SUNT SIGUR CA SI-AR FACE TREABA MULT MAI BINE
P.S. M-AI AM UN POST DESPRE UN FILTRU EXTERN. POTI SA ARUNCI O PRIVIRE?
in putine cuvinte...: AI DREPTATE!!!ORICUM ACEST ACVARIU ESTE AVANPREMIERA LA CEL CE V-A VENI PESTE 4 SAU 5 LUNI, PESTE 100 LITRI! MULTUMESC MULT PT SFAT!MAINE CUMPAR SUBSTRAT
sal, inca o intrebare(din multele )...ieri mi-am facut un nou acvariu 50-35-40hsi vreau sa ii fac eu substratul, sa ies m-ai ieftin(am platit 12 euro pt o galetusa de 1 kg de substrat o luna in urma pt vechiul acvariu.L-am pus jos in vechiul acvariu (aproximativ 3 cm) si l-am acoperit cu alti 3 cm de pietris de 4-5 mm .ce i-ar mai trebui adaugat ca sa amestec totul si sa il fac substrat pt noul meu acvariu de 55 ldupa care sa il acopar iar cu pietris??! mentionez ca cele doua plante din actualul acvariu se dezvolta foarte bine :-P , am una asemanatoate cu bambusul care creste vazind cu ochii si una cu frunzele rosiatice care am inteles ca vrea multa lumina.
P.S. nu sunt un zgircit dar bani se fac greu aici(locuiesc de citiva ani in italia)si nu vreau sa ii cheltuiesc aiurea. ...doar daca se poate.
please help
aaaa..da Peter de ala cu bulele de aer m-am prins, l-am facut, merge binedar e o problema:debitul , 6-7 l pe ora masurat cu paharul si cu cronometrul in mina...prea putin smilie , eu a-si vrea sa ii pun o pompa dar cum aduc apa in filtru cu debitul cu care pompa o va impinge inapoi in acvariu ???
am gasit aici(http://www.companie.go.ro/Accesorii/FiltruExterior.html)un model de filtru exterior, a-si vrea sa il fac dar nu inteleg un lucru . cine ilmi aduce mie apa in filtru cu un debit de ( sa zicem)200 l\h ?daca asta este debitul pompei? Sau are un capac etans care nu apare in desen si atunci se schimba datele problemei......Cu stima clauss.
sal, am o intrebare si vreau parerea unui cunoscator, desi banuiesc cum sta treaba . Am acces nelimitat si gratuit la un depozit de sticla dar toata este de 3 mm. s-ar putea construi ceva din ea???!(desi nu cred) sau macar o fatatoare...e gratis
Multe , multe multumiri. pt toate informatiile si sfaturile. voi tine cont de ele si intr-o luna urmeaza si un acvariu m-ai mare. A fost mult pina cind i-am demonstrat sotiei cit sunt de frumosi ca deja am primit verde pt unul m-ai mare
sal. toturor. sunt un incepator absolut si respectind indicatiile voastre am pus un mic acvariu la ciclat.Pina aici toate bune doar ca dupa 10 zile am inceput sa vad pe frunzele plantelor niste alge (cred)ca niste mici fire de vata care flutura ca niste drapele in miscarea apei produsa de filtru.sa fie de la faptul ca am lasat lumina aprinsa non-stop??pt ca am luat o planta cu frunze rosiatice, si mi-au zis ca vrea multa lumina, si am pus deja incalzitorul desi nu am inca pesti! Cum scap de alge??

Forum Index » Profile for clauss » Messages posted by clauss
Go to: