| Message |
|
|
|
pe langa endleri si ancistrusi am mai achizitionat neoni ,rasbora si 2 cory ,exista vreo problema?? mananca crevetii?
|
 |
|
|
|
vreau si eu daca se mai poate ,dar sunt din brasov
|
 |
|
|
|
zebrele s-au dat ,se poate inchide,multumesc
|
 |
|
|
|
imi poate spune cineva din propie experienta daca crevetii se impaca bine cu endlerii si cu ancistrusii?>?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
pestii s-au dat ,se poate inchide ,multumesc
|
 |
|
|
|
se poate inchide , multumesc..
|
 |
|
|
valabil
|
 |
|
|
|
plantele au ajuns cu bine sunt superbe , multumiri lui dan ..... om de incredere....
|
 |
|
|
|
donez 2 zebre roz ..doar in brasov.... cel care le vrea as dorii sa mai aiba minim 4 , multumesc
|
 |
|
|
|
nu vrea nimeni 3 zebre?
|
 |
|
|
|
schimb 3 zebre roz cu o pereche de endleri clasa n sau 2 masculi endleri , neoni,rasbora, plante
|
 |
|
|
|
de foarte multe ori ti sa spus sa donezi tremuratul poate provenii in urma supraaglomerarii,pestele se simte fufocat si incepe tremuratu o stiu din propie experienta...dc nu vrei sa donezi pestii?? pastreaza doar cativa ti-am dat un sittee cu exemple de dimensiuni si volumu de apa/locuitor in functie de marime,asa ii vei imbolnavii pe totii,eu ma trezeam peste noapte mureau cate 8-10
avand peste 70 in 100 de litri deci......scapa repede de o parte din ei
|
 |
|
|
|
le vreau eu
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit frumusel acvariu chiar ma bucur ca din ce in ce mai multi brasoveni apar pe acest forum ..cand se vor inmultii asteptam puiuti de anentome helena ..
|
 |
|
|
|
.?
|
 |
|
|
|
as dorii si eu dar sunt din brasov....in caz de e cineva pe la brasov rog sa ma contacteze am nevoie de pomacea si de substrat ,multumesc ..
|
 |
|
|
|
cu placere
|
 |
|
|
|
oky da ia-ti cat mai repede un burete