[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu Luchian
Forum Index » Profile for Radu Luchian » Messages posted by Radu Luchian
In legatura cu buturugile gasite in comert (lemnele 'pietrificate')... sunt mai bune decat cele preparate acasa oare? Mai ecologice sau... ?
Apreciez sfaturile! Iti multumesc mult, acum trebuie sa vad si de unde fac rost de ele... O ultima intrebare... bine, doua de fapt:

1. Se gaseste neon cu tot cu suport (alimentare) sau suportul e clasic, difera doar tubul?

2. Exista un site de unde se pot procura on-line?

Diin nou mersi!
Acvariul inca nu este construit dar am de gand sa il fac cat mai repede, adica el are inaltime: 55, latime: 27, lungime: 85 (stiu ca sunt ciudate dimensiunile dar merge super in mobila din camera mea). Vreau sa fie cu plante: pe planul din spate (valisneria sau ceva), mai spre fata niste plante cu tulpina (le butasesc si le mentin inaltimea), apoi cryptocorine, o tufa doua de echinodorus, si in fata jos muschi de Java. Apoi pe laterale ceva roci cu muschi pe ele si niste lemne in zona de mijloc. Chiar daca par cam multe pentru asa un acvariu cred ca ma descurc eu. Si mai bag vreo cateva zeci de neoni. Oricum vreau sa stiu cam ce putere am nevoie la lumina, ce model imi trebuie si un pret aproximativ... ca sa fortez norocul... poate si un loc de unde sa-l procur? Mersi mult!
Am observat mai in 80 % din acvariile vazute niste pietre superbe. nu stiu compozitia chimica, dar sunt convins ca sunt 'ecologice'... Sunt pietre de genul celor care formeaza grote, pietre cu complicatii si gauri.... albe sau foarte deschise... daca are cineva idee la ce ma refer... va rog sa ma ajutati sa gasesc. Multumiri anticipate! (de oferit la schimb nu stiu ce as putea oferi... poate ancistrusi 3-4 cm multi )
Salut! Am o femela simpatica! O tin in alt acvariu ca in cel principal am deja un cuplu care mi-a scos doua generatii si tocmai a sapat masculul o scorbura pentru a treia... Daca e interesat cumva cineva dati-mi un mai sau ceva... (ar fi mishto un schimb cu plante)
Vreau sa imi acopar si eu acvariul cu muschi.... este cineva interesat? Poate un schimb? Am ancistrusi frumusei... aproximativ 3-4 cm si sunt dispus sa fac un schimb corect... Pls help !
Oke... tocmai m-am inscris si eu la forum si cat am apucat sa ma uit pe aici vad multe chestii despre Phillips TLD 830. Pentru ca tocmai mi-am facut un proiect detaliat pentru un acvariu nou, vreau sa-i imbunatatesc echipamentul. In principiu imaginea e data de vegetatie: so... de unde pot face rost de un Phillips TLD 830, daca este intr-adevar asa de bun. Si... este suficient sau prea mult pentru unul de 120 litri? (coloana de 55 cm). M-ar interesa un pret aproximativ... si o locatie? Prin Suceava nu prea am de unde sa iau...

Forum Index » Profile for Radu Luchian » Messages posted by Radu Luchian
Go to: