[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Caut pietre decorative la schimb  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am observat mai in 80 % din acvariile vazute niste pietre superbe. nu stiu compozitia chimica, dar sunt convins ca sunt 'ecologice'... Sunt pietre de genul celor care formeaza grote, pietre cu complicatii si gauri.... albe sau foarte deschise... daca are cineva idee la ce ma refer... va rog sa ma ajutati sa gasesc. Multumiri anticipate! (de oferit la schimb nu stiu ce as putea oferi... poate ancistrusi 3-4 cm multi )
[Email] [WWW] [Yahoo!]
giostana
Member

IP:

incerca cu ceva polistiren,il poti modela cum vrei tu. incerca sa pui un link cu pozele pe care le-ai vazut
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

radu_luchian wrote:Am observat mai in 80 % din acvariile vazute niste pietre superbe. nu stiu compozitia chimica, dar sunt convins ca sunt 'ecologice'... Sunt pietre de genul celor care formeaza grote, pietre cu complicatii si gauri.... albe sau foarte deschise... daca are cineva idee la ce ma refer... va rog sa ma ajutati sa gasesc. Multumiri anticipate! (de oferit la schimb nu stiu ce as putea oferi... poate ancistrusi 3-4 cm multi )

Mai bine cauta pietre de riu, le testezi cu otet sa nu fie calcaroase si apoi le poti lipi cu silicon. Iar pietrele albe foarte deschis nu par chiar asa de naturale. Dau urit intr-un acvariu. Mai bine te-ai axa pe niste buturugi. Ai avantajul ca poti prinde muschi de Java, Cladophora, Anubias si in timp vor arata super.
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am gasit solutia: un bloc de polistiren!

Il sculptez eu sa fie misto... si mai adaug si ceva pietre pe fund (doar cateva), si mai mult lemn... ca ar arata misto muschiul pe el (dar inca nu am asa ceva... help?)... Va multumesc de sfaturi...
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Schimburi
Go to: