| Message |
|
|
|
Parol . Colegul @minnardy l-a vazut cu ochii lui .
|
 |
|
|
|
Vind o familie adulta (1 mascul+3 femele) de cyrtocara moori . Masculul~15cm , femelele~10cm . Au o multime de pui la activ (peste 1000) . Pret 150 lei .
Eventual accept schimb cu o familie adulta (1m+3f) de aulonocara firefish sau aulonocara baenschi .
|
 |
|
|
Cu spuma Bison e facut backgroundul meu si cam intr-un an si-a micsorat dimensiunile cu ~20%  . La ce bun ca poti face un background traznet daca in timp "intra la apa" . Nu mai folosesc in veci asa ceva . Traiasca polistirenul 
|
 |
|
|
Nu cumva cea mai sigura ciclare este cea clasica , fara aditie de alte chestiuni , iar timpul de ciclare nu tine cont de tipul filtrului (intern sau extern) ? 
|
 |
|
|
-spumator Aqua Medic Turboflotor Blue 1000 (cu pompa Ocean Runner 2500) = 350 lei
http://www.aqua-medic.de/seawater/en/11/Turboflotor%20Blue%201000%20A - vindut
-reactor de calciu Aqua Medic Calciumreactor KR 400 = 200 lei
http://www.aqua-medic.de/seawater/en/13/KR400
Restul ramin neschimbate .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
caracterele dominante sunt date de tata in cazul guppilor . 
|
 |
|
|
|
Inteleg ca ai un filtru din gama compact box , ceva gen BioFilter BF dela Resun , sau Bluewave de la Ferplast , sau Rio de la Aqua Medic . Din cite stiu eu filtrele astea au in dotare o pipa de directionare a jetului de retur . Orienteaza acea pipa incit sa bata in sus spre suprafata apei si ai rezolvat problema .
|
 |
|
|
|
Solutia ta nu tine .
|
 |
|
|
Radu.U wrote:cu ajutorul returului de la filtru, pozitionezi in asa fel incat sa produci cateva valuri la suprafata.

|
 |
|
|
Cum prezervative pt masculi sau anticonceptionale pt femele inca nu a inventat nimeni , nu-ti ramine decit sa aplici metoda prezentata de colegi .
Ar mai fii una , dar asta implica ceva cunostinte bazate si putina munca de laborator . Sterilizarea prin expunerea la lumina UV . Ai putea sa o faci cu un tub blacklight , dar repet nu recomand pt ca presupune studiu de caz . Expunerea prelungita duce la orbire si deces . In consecinta , cea mai sigura metoda ramine tot cea a separarii 
|
 |
|
|
|
Elimina aerarea suplimentara (piatra de aer) . Eu personal o consider inutila .
|
 |
|
|
gengiskhan wrote: Presupun ca un 18 - 20 mm este super ok..
 Ala e 
|
 |
|
|
tase.razvan wrote:
Este un peste care se acomodeaza foarte usor cu ceilalti pesti si mai ales cu discusii
Scuza-ma , dar asta-i cea mai mare aberatie pe care am putut sa o citesc pina acum .
Stiu ca sunt off-topic , dar ai cumva idee ce poate face o pereche de papagali"la depunere" ? Iti spun eu . Nu le sta nimic in cale .
|
 |
|
|
Apuca-te de crescut tonine si vezi ce se intimpla fara un nivel mai ridicat de po4
Crezi ca taica Amano e fraier sa dea tot din casa ? S-ar duce naibi tot biznisul
|
 |
|
|
clauss wrote:este un silicon care lipeste in "imersiune"
Aquaseal de la Aqua Mqdic  . Nu afecteaza deloc vietuitoarele .
Sau il golesti si folosesti orice silicon pe acvarii(Aqua Silicone , Silicon Glass , Dow Corning etc ) .
|
 |
|
|
scock wrote:Este relativa afirmatia ta. Pana la un moment datt poti face tu, dar cand te lovesti de probleme serioase...
Sigur ca pot face un sistem asemenea celui ce costa 100 RON, insa eficienta lui va fi macar de 75%? Pentru ca nu vreau sa risc si sa ard cumva filtrul.
Repet , daca n-ai 2 maini stingi , il poti face , ba chiar mai eficient decit cel original . Totul e sa ai ceva ingeniozitate , ceva cunostinte(de fizica in special) si 2 maini pricepute 
|
 |
|
|
Daca n-ai doua maini stingi poti bricola orice 
|
 |
|
|
|
|
 |