| Message |
|
|
|
Rezolvat . se poate inchide , multumesc .
|
 |
|
|
-spumator Aqua Medic Turboflotor Blue 1000 (cu pompa Ocean Runner 2500) = 350 lei
http://www.aqua-medic.de/seawater/en/11/Turboflotor%20Blue%201000%20A
Momentan rezervat .
|
 |
|
|
|
Intrucit in urmatorul setup al bazinului nu isi vor mai gasi locul , am de donat urmatorii pesti :
-synodontis multipunctatus ~20 cm = 3 buc
-synodontis nigrivents ~20cm = 2 buc
-leiocasius siamensis ~10cm = 4 buc
Atentie ! Pestii necesita bazin mare si evitarea asocierii cu pestisori care le pot incapea in gura , asa ca imi rezerv dreptul de a-i dona cui cred eu ca le poate oferii conditii optime .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Probabil colegul se referea la autocolantul special pt banner-ele stradale . Numai ca si ala stind in apa incepe sa se dezlipeasca . poti sa-l folosesti linistit ca nu afecteaza chimismul apei , dar e ceva mai complicat de tinut la locul lui .
Ai putea incerca cu niste komatex(sau forex) 
|
 |
|
|
Chiar si unii producatori sustin aceasta teorie , nemaipunind la socoteala maestrii acvaristicii mondiale 
|
 |
|
|
 Mea culpa ! 
|
 |
|
|
Mama ei de interpretare a limbii romane :-) :-) :-)
In Bucuresti sunt citeva care detin regulat ciclidae africane .
E bine asa ? :-)
|
 |
|
|
My friend n-am chef de polemici , sau cel putin nu cu tine . Numai ca ... vezi putin limbajul uzual al americanilorsi de ce nu chiar al scortosilor de britanici . Crede-ma ca pt ei orice scoica e mussels . Si vorbesc strict de limbajul uzual . Ca si la noi nu ai sa vezi roman care sa spuna ... scoica de lac , midie , stridie etc . Toate sunt scoici 
|
 |
|
|
|
Crede-ma ca asta e strict problema ta . Daca te uiti la sectiunea "bizz" ai sa vezi ca oferte sunt destule chiar aici pe forum , iar magazine(dupa cum iti spuneam si intr-un alt topic) in Bucuresti sunt citeva care au regulat africani .Mai departe depinde de tine , ca sigur nu o sa vina cineva sa-ti bata la usa si sa te intrebe daca nu cumva vrei pesti .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Lord.Yu wrote:Singurele ce rezista sunt alea din plastic 
Oare ?!? 
|
 |
|
|
|
Da Lofty , numai ca ... omul nu prea stie ce bazin vrea . Cu m'bune , cu peackoks , cu utaka , cu americani sau cu hibrizi .
Oricum vad ca trendul actual in acvaristica este catre ciorba de peste .
|
 |
|
|
Mai ai si portocalii si maro(gen coca-cola) , nuante de albastru la greu ... ehe varietate e la greu . In Bucuresti sunt ceva pet-shopuri care au constant africani de Malawi , dar sunt si destui colegi de-ai nostrii care te pot ajuta 
|
 |
|
|
Pai ... cichlidae africane rosii  . Ar fi hemichromisii , da' n-ai ce face cu ei pt ca sunt din riuri . Alte conditii alea-alea . Malawieni nu prea ai optiuni . La tanganikani ... te poti multumii cu niste trophaeusii sp cherry spot , dar va trebui sa te multumesti doar cu petele rosii pt ca in rest sunt negrii . Prin Victoria ai ceva mai multe optiuni .
Dar niciodata nu combina speciile de africani din zone diferite in acelasi bazin .
@clauss n-am auzit de nimeni care sa fi incercat o osmoza dyi , desi ... daca ti-ai lua toate componentele separat teoretic s-ar putea :-) . Numai ca va costa ceva mai mult si va fii mult mai inestetica .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Pai ... la ce-ti foloseste ? Ca doar nu o sa pui apa osmozata la africani ? Sau ai de gind sa treci la discusi ?
Si apropos(fara legatura cu topicul de fata) , papagalii n-au ce cauta intr-un bazin cu africani . Parrot-fish vor o apa mult mai moale decit a africanilor si o temperatura la care africanii ar transpira si sub limba . Iar sanitarul ala al tau(galben cu dungi negre) e un platidoras costatus(raphael talking catfish) .
Pt mai multe detalii despre osmoza unchiul Google iti sta la dispozitie cu mii de pagini . Cuvinte cheie reverse osmose
|
 |
|
|
|
Nu-i foloseste la nimic , intrucit in acel tabel sunt doar speciile din marile lacuri . Lui ii trebuie ceva din Congo(Zaire) care de felul lui e cam fluviu .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
ufano86 wrote:dar deja au depus din nou.si atunci cu noi puii nu stiu daca ii de ajuns
Habitat: Central Africa; found tributaries of the Zaire (Congo) and Ubanghi Rivers.
S: bottom, middle
Aquarium: A tank of 30" (76 cm) with a capacity of 20-25 gallons (75-98 L) is sufficient. The tank must be well-aerated. See suggestions for H. bimaculatus.
Water chemistry: pH 6-7.8 (7.2), 4-15 dH (8), 73-79 F (23-26 C).
Pt o pereche este :-)
|
 |
|
|