Message |
|
dukull3tz wrote:Salut, bettani cati luni au? Si cam la ce dimensiune 
Bettanii scosi la vinzare au intre 3,5 si 5 luni si logic au dimensiunea unui betta matur .
Giany wrote:iau eu ancistrusi baga id de mess : giany_just_do_it
La o astfel de abordare zic pas din start .
|
 |
|
Cartea aia e penibila rau .
|
 |
|
cristi386 wrote:am 4 ani de acvaristica in spate
Ce fel de acvaristica ?
|
 |
|
providra18 wrote:
Mai am un filtru, de la un acvariu juwel. De fapt e o cutie destul de marisoara, neagra, unde vine incalzitorul, mai multi bureti si pompa. Nu stiu ce sa fac...E prea mare totusi...Si nici nu stiu cat e de bun acel filtru.
Aia de l-au facut , nu l-au facut de prosti . E unul dintre cele mai bune filtre interne
|
 |
|
|
 |
|
karman_drg wrote:Bison nu s-a vazut pe nicaieri, parca are "rezonanta" mai buna marca, chiar daca nu este un acvariu f mare as dori sa fol cea mai buna calitate.
p.s. ce termen de garantie are in general un silicon?
Pai daca vrei cea mai buna calitate , comanda-ti on-line de la Reef Aquarium un tub de Dow Corning 881 black . Nu-i decit 36,6 lei .
|
 |
|
ionut_razvan wrote:puna la urma nu e nici una dintre ele....
Pai ... macar spune-ne si noua ce buruiana e , ca sa nu murim asa cum suntem  . Si poate ne spui si la care din cele 3 din imagine te referi .
|
 |
|
Cu CO2 presurizat nu-i de joaca . Dar ... se pot face si chestii oarecum DYI , insa cu cap . O butelie de O2 careia un meserias ii schimba robinetul si garniturile cu unele dedicate CO2 , este mult mai safe , deoarece buteliile pt O2 sunt mult mai groase . De asemenea una pt argon .
Hai sa nu descurajam DYI in totalitate . Oricind poate aparea o idee geniala . Sau chiar credeti ca Amano si altii ca el au reusit totul din prima ?
|
 |
|
karman_drg wrote:il innadesc  ))))
Sper ca e o gluma totusi . Nu de alta dar au mai fost "ingeniosi" care au avut astfel de idei nastrusnice .
Si totusi ... la cit costa sticla , nu vad rostul pastrarii fundului original . Adica ... nu vad rostul unei munci inutile si obositoare . Incearca sa vezi "ce usor" se curata siliconul  .
Edit
Pina sa postez eu , ai venit cu detalii
Ai pastrat rama
La dimensiunile alea ... silicon pt acvarii sa fie . Restul e poveste .
|
 |
|
Stai asa ! Fa-ma sa pricep un lucru . Tu vrei sa mai adaugi cite un straif de sticla peste buza acvariului existent ??? Sau vrei sa pastrezi fundul acvariului si sa lipesti alte fete mai inalte ?
|
 |
|
Si daca-i echinodorus ?
|
 |
|
Au mai ramas :
Hydrocotyle sibthorpioides - 2 poturi
Pogostemon helferi - 2 poturi
Preturile raman aceleasi ca in primul post .
|
 |
|
Dupa tot ce s-a scris in topicul asta ... mai ca ma bate gindul sa ma las de acvaristica privind ce viitor va avea
|
 |
|
|
 |
|
Disponibil in continuare :
Lagarosiphon madagascarensis - 1 pot
Pogostemon helferi - 3 poturi
|
 |
|
klayus wrote:iau eu Mayaca fluviatilis, un pret pentru toate pot-urile? ms anticipat
Cel afisat
Pina acum s-au vindut :
Lagarosiphon madagascarensis - 2 poturi
Pogostemon helferi - 1 pot
|
 |
|
Vind urmatoarele plante :
Hydrocotyle sibthorpioides
Lagarosiphon madagascarensis
Pogostemon helferi
Mayaca fluviatilis
Cantitatea estimata aproximativ 4 poturi din fiecare . Pret 10 lei/pot .
|
 |
|
Alex.B wrote:..o sa pun si niste anubias la baza pietrelor dar sa gasesc ce vreau eu. Anubias cu frunza foarte mica.
Parca n-ai sti ce si unde sa cauti  . Desi imi aduc aminte ca aveai si tu
|
 |
|
Nu-i nicio problema .
|
 |
|
E exact ceea ce scrie pe cutie  . De departe da clasa siporaxului si vad asta intr-un bazin suprapopulat cu femele de betta .
|
 |
|