[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: snakefishmike
Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
Sper sa nu fie interpretata ca reclama , dar ceea ce cauti tu , gasesti sigur la magazinul d-lui Mircea Oprea , situat in zona Piata Muncii .
Fiind posesorul a 3(trei) buturugi XL intr-un acvariu de 540 l cu africani de Malawi , pot sa iti spun ca pestii nu par absolut deloc afectati de ele . Ba din contra sunt chiar incintati de algele care se formeaza pe ele .
Numai bine .
la unul din multele magazine on-line (incepe cu Z) gasesti o solutie speciala pt curatat siliconul .
Nu numai din cauza taliei nu merg impreuna , ci si din cauza necesitatilor total diferite . Membe deep ii poti combina cu aproape orice alta specie de m'bune de Malawi .
Numai bine si apa limpede .
Se face cu un aspirator de substrat , care poate fi cu baterii sau cu pompa manuala .
Sincer nu te inteleg . Problema nu-i a mea ci a colegului nostru @corleone . Eu doar i-am exemplificat cu o experienta mai veche de-a mea .
Numai bine .
Sincer fara a cunoaste niste valori exacte si fara a avea o poza , nu cred ca te poate ajuta 100% nimeni . Poate fi un fungus sau poate fi altceva . Vezi pe site-ul de boli al celor de la JBL (daca mi se permite pun link-ul direct) poate te lamuresti exact . Oricum , din experienta mea si a altor acvaristi care au mai trecut prin aceleasi momente cu betta , nu prea e scapare . Sper ca tu sa ai noroc .
Numai bine .
Poate fi biofilmul care sa strins acolo datorita orientarii jetului de la filtru . Aduna-l periodic cu un minciog si in scurt timp va dispare . Si incearca sa dai mai putina hrana , mai ales hrana bogata in proteina animala .
Numai bine .
Te plingi ca ai probleme in acvariu si tu introduci pesti noi ? Incearca intii sa afli exact care-i problema , trateaza efectul , remediaza cauza si abia pe urma ar trebui sa te gindesti la introducerea de noi exemplare . Si ai grija la compatibilitatile dintre specii . Vezi ca apteronotus-ul ala creste al naibi de mare si nu are nici o legatura cu restul speciilor . De fapt ... cam ai o ciorba in acvariu . Serios vorbesc gindeste-te bine si studiaza compatibilitatile dintre specii .
Numai bine .
Cind ajung la maturitatea sexuala se bat sigur si la fel de sigur se si omoara . In natura au spatiu de fuga aproape nelimitat , pe cind in acvarii orizonturile lor se limiteaza la niste bucati de sticla . In concluzie 1 mascul e suficient intr-un acvariu . Iti spun asta din proprie experienta . Am avut 2 masculi intr-un acvariu de 360 l bine plantat si pina nu s-a ajuns la decesul unuia dintre ei , nu a fost liniste in acvariu .
Numai bine .
Pai ... poate ceva teste de NO2 si NO3 ne-ar putea edifica pe toti . Eventual si niste teste de Gh si kh n-ar strica . Doar o descriere a acvariului fara prea multe caracteristici chimice ale apei nu ne ajuta prea mult si implicit nici noi nu te vom putea ajuta . Incearca sa faci testele de care ti-am spus si mai vedem .
Numai bine .
Daca ar ffi fost maronii puteam sa jur ca sunt diatomee , dar alb spre transparent ... Sa fie totusi vre-o specie de diatomee ?
Daca sunt diatomee stai linistit ca sunt normale in orice acvariu nou . Dispar de la sine dupa circa 3 luni .
Numai bine .
Filtrul si-a gasit un alt proprietar . Sa-l foloseasca sanatos .
In poze arata mai rau decit pe viu :-) . Felicitari . O spune unul care l-a vazut pe viu .
Pai ...
1 acvariu neciclat
2 la trecerea plantelor dintr-un mediu in altul , acestea trec printr-o stare de soc . Au nevoie de o perioada de acomodare , perioada in care are loc o stagnare sau un mic regres
3pesti care vor creste mult prea mari pt acel acvariu
Numai bine .
Momentan stocul existent sa epuizat . Doritorii lasa-ti pm si rezolvam .
@Porcu anunta-ma exact cind vine fratelo , ca sa o pregatesc .
Ginel sa rezolvat :-)
Aici se poate inchide . Multumesc .
Rezervat si filtrul .
Acvariul este momentan rezervat pt o scurta perioada de timp . Restul ramine disponibil .
Un mic up-date de pret : acvariu+capac = 250 lei
filtru = 50 lei
acvariu 25 l cu toate cele = 50 lei
Restul ramine la fel
Mai jos de atit chiar nu mai pot lasa .
Daca te ajuta niste marsilea , iti pot da eu o mina cam cit sa startezi un gazon frumos . Insa daca te aud ca zici ceva de bani , nu mai vezi nimic :-P
Numai bine .

Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
Go to: