[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pterophyllum
Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Eu ma gandeam sa schimb 15 litri o data la 3 zile, chiar le am pregatite pentru seara asta. De maine o sa schimb cate 5 litri in fiecare zi si o sa aprofundez si tema propusa Multumesc!!
Superbi pestisorii si acvariul!!!! ...sa mai lasi ceva loc
Vesti bune! pana a doua zi cand voiam sa mut Scalarul, nu mai avea acei norisori, asa ca l-am lasat in acvariul mare Zona respectiva este lucioasa acum.
Cred ca trebuie sa fac schimburi de apa mai dese, si nu doar o data pe saptamana.
Cam asa mai arata puii... Varsta: 37 zile.
Ok. Multumesc mult, mult, mult!
Ok, desi mi-e frica sa il manevrez.
Acel betisor trebuie imbibat bine ca sa balteasca pe rana?
Koala multumesc mult!! o sa cumpar albastru de metil si o sa il izolez in vechea casuta. Mai am doua intrebari:
1. Trebuie sa adaug la fiecare schimb de apa, albastru de metil? deoarece o sa fac asta in fiecare zi.
2. Acest tratament are un termen limita sau il tin pana ii trece?
Maine seara o sa fac manevra si sper sa se faca bine...
Cam asa arata....
Hello!! As fi vrut sa va urez Happy Halloween, insa cu cele intamplate in Bucuresti numai happy nu este... sper ca sunteti bine si nu v-ati aflat prin acel club si voi...
Am o problema cu scalarul mascul...acum cateva zile a avut meci cu femela si i-au cam zburat niste solzi de pe abdomen iar azi am observat ca in locul respectiv s-au creat niste norisori albi. Asta inseamna ca i s-a infectat rana. Am facut curat in acvariu plus schimb de apa. Credeti ca ar trebui sa il izolez si sa il tratez cu ceva, sau sa mai astept ca poate ii trece de la sine?
Cu tehnica din poza functioneaza perfect, dar tre' sa stiu sa aleg momentul
Cat despre puii de peeesti ...... sunt niste alintaturi! dar o sa vina cat de curand ziua cand o sa dau militaria jos din pod!!!
Hehehehe, nu inca... insa e bine sa manipulez totul cu finete ca sa nu devina alergic la cuvantul "pesti"
Puii sunt bine, incep sa se rotunjeasca ... tot nu mananca uscaturi si nu ma lasa inima sa ii tin flamanzi...
Varsta pui: 34 zile.
Cand zic si eu ca ma calmez si nu ma mai gandesc la cai (acvarii) verzi pe pereti...uite ce imi trimiti tu!!
Omu' a avut ganduri serioase nu gluma...pacat ca trebuie sa renunte la toata investitia si munca....
Cat despre mine ... momentan trebuie sa fiu good girl. Nu ma mai ispiti !!!

Ai o scumpete de fetita!!!!!! care a mostenit pasiunea pentru animalute de la taticul ei
Ai zis Scalari??? Ce pacat ca nu stai in Bucuresti, ca stiu pe cineva care creste pui
Mmm....nu o sa iti fie greu sa te desparti de pestiucii actuali?
Super!! Drum bun si distractie placuta !!!
Ma bucur sa stiu ca sunt bine pestiucii tai!! Poate mai pui cate o pozica noua !!
Multumesc mult pentru vorbele frumoase,georgemonda! Incerc sa fac tot ce este mai bun pentru acesti pestiuci, iar iubirea fata de ei a dat nastere si pasiunii
Merci, merci !!
Multumesc!
Multumesc frumos!!!
mama cu puii

Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Go to: