[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pterophyllum
Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
poza..
Hello!!! Am zis sa nu fiu prea plictisitoare cu pozele mele
Parintii sunt bine, insa cred ca i-am deocheat atunci pentru ca s-au oprit brusc din curatat locul de joaca....si nici nu mai arata vreo intentie...
Azi o sa merg sa cumpar niste mancare uscata speciala pentru puiuti, deoarece pe cea a parintilor se incapataneaza sa nu o manance.
In continuare niste pozici. Varsta pui: 32 zile.
Daca te hotarasti sa iei lemne pentru decor din natura, trebuie sa ai grija deoarece nu orice lemn poate fi introdus in acvariu. Multe dauneaza pestilor (ex: rasinoasele). Iar cele care pot fi folosite trebuiesc tratate inainte.
Sau bauturica a fost prea acidulata!! Sucul adica...caci este inca minor
Da, da, face si el ce vede la ai mari!!
Sper ca in curand sa ai si tu micuti Severumi!!!
Heheheh!! multumesc pentru sugestii! E bun ca stiu ca am pe cine sa ma bazez atunci cand o veni vremea
Haideti sa va arat o poza funny. Stiti obiceiul Scalarilor de a-si alungi gurile ca un tub....ia uitati-va la asta mic din poza !!!
Aoleeeeeeuuuuuu, ce ma ispititi voi ba cu imagini, ba cu schite!!!!!
Standul tine pana la 500 kg, deci pot pune pe el un acvariu mai voluminos....insa momentan nu pot sa zic nici "pas"... abia daca s-au obisnuit pestii cu asta actual, iar sotul a scapat de dureri de cap
Nu merge cu vinul, pentru ca religia nu-i permite, de fumat nu fumeaza, doar eu ma mai distrez ocazional Deci am de pregatit un teren cu un grad de dificultate putin mai ridicat
Oricum... nu am mai avea spatiu unde sa punem inca un acvariu....insa cand va fi sa fie....nu o sa ma las!!! O sa vedeti!
Pai gandul asta tot imi da tarcoale, insa trebuie sa mai treaca ceva timp ca sa pot duce noi tratative cu sotu' Trebuie diplomatie aici
Multumesc la fel pentru urari!!!
Ai rasucit cutitul in rana!! Mi-as dori eu un acvariu asa mare si plin de Scalarei
Maxim ma pot extinde cat este blatul stand-ului, si anume 1 metru... Regret ca nu am facut asta de la inceput....
Buna!
1. Pentru a reduce din nitrari, poti face un schimb de apa.
3. Poti completa cu apa, ceea ce conteaza este ca aceasta sa fie aproximativ la aceeasi temperatura cu cea din acvariu si declorinata in prealabil.
Bafta cu noii pestisori!
Da, da Mai sunt si 13 la numar
Multumesc!

Acesti Scalarei undercover au ceva mai mult de 1,5 cm...maxim 2 cm cel mai dezvoltat (cu tot cu inotatoarea codala).
Am mai crescut putin
Varsta pui: 30 zile
koala wrote:Asa e si la oameni.

Multumesc! Insa necesita rabdare la cum se misca astia!! Cateodata fac zeci de poze doar ca sa prind cateva bune. Fotografiile sunt mult mai clare, dar pentru ca le micsorez la 2MB, mai pierd din calitate.
Si eu sper ca macar o parte din puisori sa o mosteneasca pe mama....mi se pare deosebit de frumoasa, mai ales atunci cand este pigmentata la maxim.
Doamna Scalarita..
Am observat ca intre mese cauta tot timpul sa ciuguleasca cate ceva, ba de pe lemne, ba de pe pietris...insa hrana uscata tot o refuza.
Hmmm.....ok, ok, nu o sa cad prada slabiciunii . O sa continui sa le dau hrana amestecata.
Poti folosi pe post de gradinita si un bidon de apa de 5L taiat (gen Bucovina)...in ala poti da gauri mai usor cu un ac, pentru ca e subtire. Zic si io smilie

Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Go to: