[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihaibaciu
Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
Iar la final arata asa!Sper sa va placa!
Salutari...in ultimele 2 zile acvariul meu a primit o schimbare...am infrumusetat piesa de mobilier in care este asezat...niste poze din timpul munci...iar apoi o sa revin cu poze cu ce a iesit la final!vreau parereri de la dv!scuzati calitatea pozelor..sunt facute cu telefonul!Multumesc!
Fatatoarea este in acvariul mare cu ceilanti pesti?Daca da vezi ca pe margine are grati cu gauri destul de mari prin ea...deci pe acolo pot iesi oricand pesti de o zi...iar daca ajung in acvariul mare sigur vor disparea.
Cred ca ar merge sa ii pui impreuna...deoarece pui cei de o sapt. inca nu sunt destul de mari ca sa poata sa le faca ceva celor de 1 zi...dar daca ai unde sa ii ti pe cei de 1 zi pana la 2-3 zile nu ar fi rau pentru orice eventualitate!succes!
nimeni nu mai raspunde?
Stiu in partea de sus este un gol...acolo am ramas fara material...dar o sa se repare in cateva zile...
Pentru plante am cumparat inca un neon 865 de 18w...si mai am inca unul tot de 18w dar e cu lumina ,,snow white,,
Filtru am un aquael fan 2 plus ....incalzitor de 150w de la hailea...acvariul are 80 l ,apa 78l
Salutari...acum cateva zile acvariul meu sa schimbat radical...o sa va prezint cateva poze sa vad ce parere aveti!
Eu o sa inmultesc artificial femelele..adica le pun in alt acvariu sa fete..si asa o sa controlez numarul puilor care ajung in acvariu...restu ii donez
La guppy am inteles ca trebuie minim 7...2 masculi si 5 femele?
dar ce speci as putea sa mai bag pe langa astia..inafara de sanitari..un corydas su un ancitrus
dar xifo cu guppy?se inteleg,pt ca ei o sa fie predominanti in acvariu
Eventual se poate adauga si cativa neoni sau un silver shark"?
In general molly sunt negri..nu stiu daca gasesc la mine in oras galbeni sau pestriti..iar platy nu prea imi plac mie...sanitari fie ancitrus fie coridas pot sta cate un exemplar sau trebuiesc mai multi?Merge combinatia mea?adica eu cam asa as prefera.,..pana acum am avut toate acele speci si astea au fost care miau placut [guppy+xifo+barbus ]
OK...dar guppy se impaca cu xifo?as vrea sa fac o combinatie intre xifo,guppy,un sanitar catfish,si cativa barbus...se potriveste?
Eu am mai avut molly si xifo...si i-am inmultit separat in alt acvariu...adica cand femela era aproape sa fete o mutam in alt acvariu steril...si fata acolo..apoi cresteam doar puii in acel acvariu...si la fel vreau sa fac si cu acestia...mie imi place mai mult zona guppy..insa cautam ceva care sa creasca mai mari
Dar niste vivipari care cresc mai mari?se gasesc?
Multumesc pentru raspuns ERSINV !mai astept si alte sugesti!
Salutari..as vrea sa imi cumpar niste pesti noi...si as vrea sa imi dati si voi cateva idei de specii care se pot gasi si pe la pet shop-uri ...as vrea sa fie vivipari daca se poate..,,adica vreau niste pesti cu inmultire usoara ...sa nu fie foarte pretentiosi,acvariul meu are 80l...dar in vara o sa fac unul mai mare..dar deocamdata e deajuns atat,...astept cateva sugesti.Multumesc
Salutari...am revenit cu niste poze despre acvariul unchiului meu...el nu prea le are cu pc si astea...am decis sa pun eu cateva poze sa vad ce ziceti si voi!
In primul rand acvariul are aproximativ 480 l[+-10 l]...are sticla de 10 mm cu rema de cornier din fier forjat
Pesti sunt diversificati,...adica nu a avut grija cu amestecarea speciilor,...a bagat detoate dupa cum puteti vedea si in poze....are un incalzitor de 150 w dar in casa are constant 24-25 grade deci are si in acvariu cam aceiasi temp.....are 2 neoane albe de 36 w fiecare....filtru are unul intern de 1200 l\h..si unul mai mic de vreo 150 l/h
Sper sa va placa!pfff...cum fac sa pun o poza mai mare de 2 mb?pozele sunt facute cu un aparat hd si au 3-4 mb...ma scuzati!
scuzati calitatea pozelor si intarzierea

Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
Go to: