[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihaibaciu
Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
salut, am o pestoaica xipho care mia nascut cam 5 pui si toti au murit in cateva ore ,acum nu stiu daca sa mai las estoaica in fatatore,sau sa o scot,e la prima fatare in acvariul meu si o am de 4 luni,cine ma poate ajuta sa rezolv problema ,imi spuneti va rog ce ar putea avea
scuze ca scriu pe topicul tau,dar nimeni nu mi-a rezolvat problema asta....am niste plante in acvariu si nu stiu cum se inmultesc si nici cum se cheama ,va rooog ajutatima
da din pacate asa este ,dar dimineata nu am gasit nici un semn ca ar fi fatat iar astazi toata ziua m-am uitat des la ea si a fatat doar 2 din care unu mort
o am in fatatoare si ma uit la ea mai mereu nu cred ca iau mancat ceilanti
cand a inceput sa nasca ii trebuie liniste ,lumina cv?
Am si eu o problema,e posibil ca o femela de xipho sa nasca doar un pui sau doi?
Cumpar acvariu de 133x45x70 cm cu sticla de 8 mm sau 10 mm depinde cum e mai bine,cine se ofera sa imi faca,pot plati pe el pana la 500 ron neechipat,daca e cineva care sa imi faca vorbim dupa de predare si restu
scz a durat ceva pana am gasit poze
sall,am gasit acest topic si am zis ca daca imi pemite creatoru lui sa imi spun si eu problema., am 3 carasei dar am afflat ca sunt de apa rece,asa e?pot trai cu pesti ca xipho si barbus ,sau cu un hoplo ?
cine stie cum se cheama plantele astea?va rog ajutatima ca nu stiu cum sa le inmultesc
inca ceva,cam asa arata acvariul dupa sfatul vostru cu scoicile,si asta este hoplo de care va ziceam pe celalant l-am dat
uite cam asa arata pestoaica xipho care trebuie sa nasca.dativa o parere sa o las in fatatoare sau mai trebuie sa astept pana cand o sa nasca?,cam cat?
ce plante sa cumpar pentru problema cu pui de xipho ca sa nu mai trebuiasca sa cumpar fatatoare?
da asa o sa si fac doar ca mai dureaza 3-4 sapt
mersi de sfat...ape limpezi
sall,am si eu ceva daca nu va suparati,nu inteleg cum adica zona anala patratoasa?puteti pune niste poze va rog?
Am doua femele xipho si nu stiu cum fac cand trebuie sa nasca ,una dintre ele are burta destul de mare si in acvariul meu nu a mai nascut niciodata.dak puteti sa ma ajutati?
Cine ma poate ajuta?am un barbus care sta mereu langa incalzitor ,coada i sa cam decolorat , iar inotatoarea de pe spate i sa inegrit putin la radacina , si culori sunt palide
Am un peste barbus care e cam bolnav cred
am facut niste poze si o sa le pun pe toate in curand,deocamdata asta este prima

Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
Go to: