Message |
|
salut, am o pestoaica xipho care mia nascut cam 5 pui si toti au murit in cateva ore ,acum nu stiu daca sa mai las estoaica in fatatore,sau sa o scot,e la prima fatare in acvariul meu si o am de 4 luni,cine ma poate ajuta sa rezolv problema ,imi spuneti va rog ce ar putea avea
|
 |
|
scuze ca scriu pe topicul tau,dar nimeni nu mi-a rezolvat problema asta....am niste plante in acvariu si nu stiu cum se inmultesc si nici cum se cheama ,va rooog ajutatima
|
 |
|
da din pacate asa este ,dar dimineata nu am gasit nici un semn ca ar fi fatat iar astazi toata ziua m-am uitat des la ea si a fatat doar 2 din care unu mort
|
 |
|
o am in fatatoare si ma uit la ea mai mereu nu cred ca iau mancat ceilanti
|
 |
|
cand a inceput sa nasca ii trebuie liniste ,lumina cv?
|
 |
|
Am si eu o problema,e posibil ca o femela de xipho sa nasca doar un pui sau doi?
|
 |
|
Cumpar acvariu de 133x45x70 cm cu sticla de 8 mm sau 10 mm depinde cum e mai bine,cine se ofera sa imi faca,pot plati pe el pana la 500 ron neechipat,daca e cineva care sa imi faca vorbim dupa de predare si restu
|
 |
|
scz a durat ceva pana am gasit poze
|
 |
|
sall,am gasit acest topic si am zis ca daca imi pemite creatoru lui sa imi spun si eu problema., am 3 carasei dar am afflat ca sunt de apa rece,asa e?pot trai cu pesti ca xipho si barbus ,sau cu un hoplo ?
|
 |
|
cine stie cum se cheama plantele astea?va rog ajutatima ca nu stiu cum sa le inmultesc
|
 |
|
inca ceva,cam asa arata acvariul dupa sfatul vostru cu scoicile,si asta este hoplo de care va ziceam pe celalant l-am dat
|
 |
|
uite cam asa arata pestoaica xipho care trebuie sa nasca.dativa o parere sa o las in fatatoare sau mai trebuie sa astept pana cand o sa nasca?,cam cat?
|
 |
|
ce plante sa cumpar pentru problema cu pui de xipho ca sa nu mai trebuiasca sa cumpar fatatoare?
|
 |
|
da asa o sa si fac doar ca mai dureaza 3-4 sapt
|
 |
|
mersi de sfat...ape limpezi
|
 |
|
sall,am si eu ceva daca nu va suparati,nu inteleg cum adica zona anala patratoasa?puteti pune niste poze va rog?
|
 |
|
Am doua femele xipho si nu stiu cum fac cand trebuie sa nasca ,una dintre ele are burta destul de mare si in acvariul meu nu a mai nascut niciodata.dak puteti sa ma ajutati?
|
 |
|
Cine ma poate ajuta?am un barbus care sta mereu langa incalzitor ,coada i sa cam decolorat , iar inotatoarea de pe spate i sa inegrit putin la radacina , si culori sunt palide
|
 |
|
Am un peste barbus care e cam bolnav cred
|
 |
|
am facut niste poze si o sa le pun pe toate in curand,deocamdata asta este prima
|
 |
|