[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihaibaciu
Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
A si am uitat...diseara o sa revin cu nistte poze..!
Salut...revin cu o problema grava....pesti mie discus...seara cand le dau mancare...sunt fericiti mananca ...iar dimineata cand le aprind lumina toti is negrii si dupa 10 min asa se inalbesc si incep sa manance...este de la lumina?am facut asa cum a zis un coleg de-al nostru...am invelit neonul in hartie alba ca sa fie o lumina difuza...deci asta cu inegritu se petrece cand sting neonul noaptea!ajutati-ma va rog! !
OK..e mai greu deoarece telefonul meu face poze cam naspa si nici camera foto nu am...dar vad eu cum fac!mersi!
Salutari din nou!Revin cu o intrebare...cam la cat timp de la introducerea in acvariu poti sa iti dai seama ca pui de discus vor trai fericiti in Acel acvariu?si daca poti sa iti dai seama?cat de mari trebuie sa fie puii ca sa fi sigur ca sunt cat de cat mai rezistenti...[stiu ca discusi sunt foarte sensibili] ..intreb asta deoarece...eu ceilanti pesti vivipara care I-am avut pana acum in acvariu cel mare...iam mutat in unul mai mititel./..sunt preventive...deoarece nu stiam cum vor reactiona pui de discus cand au ajuns la mine...si nu dau acesti vivipara pana nu sunt sigur ca discusi or sa traiasca fericiti la mine...pentru asta va cer voua niste pareri./...pui de discus acum sunt fericiti...se mai ascund ei prin spatele acvariului cateodata...dar cand le dau mancare mananc...cateodata se mai inegresc ei dar dupa isi revin!mersi!
Bine ai venit colegu!
Pai bine ai venit!Ai aici pe forum multe topicuri informative...in rest sa ne spui ce planuri ai...ce pesti vrei sa ai..
La prima impresie mi se pare suprapopulat...dar nu stiu cati pesti ai tu in acvariu...intoarce gura aia pe unde ies bule de aer in jos...o sa aeriseasca mai bine apa...zine despre acvariu...ce peste ce plante ai...ce filtru ai etc!
Frumos ce sai mai...!Foarte buna treaba facuta!
Acum ...se potrivesc creveti cu niste discus?pui de discus deocamdata!
Salutare...asteptam pozele sa vedem ce ai tu acolo....cum a zis si colegul ,,koala,, scrie si tu mai ok !
Bun venit!
Salutari...cand am urmarit tot acest topic am ramas uimit!Multa stima pentru realizatorul acestui acvariu!Cred ca e visul oricarui ,,acvarist,,!
Frumos acvariu!si foarte buna evolutia!tine-o tot asa si esti pe drumul cel bun!
a da..la asta nu m-am gandit...dar tot nu cred ca merge deoarece acvariul e incastrat intr-o piesa de mobilier ...si am acesc restrictionat la el...daca nu ramane asa pana in primavera cand o sa fac niste schimbari cand o sa il fac pe cel mai mare...
OK...nu prea am cum sa il acopar..pentru ca lumina bate de deasuprea acvariului si daca il acopar nu mai bate...o sa schimb apa mai des...si pentru primavera am in plan un acvariu cam de 160 l.mersi!
Salut...de unde esti?ancitrus vrei?sunt din Focsani!
Nu e un acvariu mare...dimensiunile sunt:80 cm L,32 cm l si 33 cm h...78 l are...probabil ca din cauza temperature mari din acvariu se evapora multa asa..
Mersi Dragos si pentru pesti si pentru commu dupa forum...da am cumparat un incalzitor de 150 w[stiu ca e un pic cam mare pentru acvariu dar l-am cumparat pentru viitor mai mult]...am 28-30 grade Celsius mereu...cu apa ...la mine se evapora multa apa...in 1 sapt 4-5 cm si adaug apa foarte curate de la o fantana[nu are nisip sau altceva] calda care a stat 2-3 zile inainte de a o pune in acvariu...si completez cu apa asta...mai trebuie sa scot din apa?sau e deajuns doar sa completez cu asta...pui sunt fericiti se simt bine...au ei momente cand se baga langa filtru si stau acolo...dar cand le dau ,,papa,, mananca fericiti!Mersi!
Salutari...deoarece unchiul meu nu are prea mult timp...m-a rugat pe mine sa il ajut cu niste cautari pentru un filtru extern...asadar astept oferte!
Se poate inchide!multumesc!

Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
Go to: