[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihaibaciu
Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
ok multumesc.cine poate sa imi explice cum se pun poze aici
ok ,dar mai intai puteti sa imi explicati si mie cum se pun poze aici
mai multe despre mine:Am 14 ani ,si de 6 luni sunt pasionat de acvarii ceea ce am vazut la unchiul meu si de acolo mi-a venit si mie pasiunea aceasta,am inceput cu un acvariu de 53 litri , prima data am avut doar o pompa de aer dar trebuia sa schimb foarte des apa,acum am un acvariu mai frumos si am inceput sa mai capat experienta intrale acvristici,sper ca pe acest site sa aflu tot ce ma intereseaza si sper sa imi creasca experienta de la o zi la alta.ms mult ,abia astept sa vorbim pe site
ok .multumesc
nu am stiut pana acum ce e cu topicu asta
am inteles,scuze
ms
am si filtru...dela care atunci cand imi filtreaza apa imi baga si oxigen...ce sunt alea ce ai zis mai sus .mai zi odata pt ca sunt incepator
am o femela xipho care are burta maricica si sta pe fundul apei si nu da din inatatoare de pe spate,e singuru peste care face asa,si nu are 6 saptamani de cand a fost fecundata ca sa zici ca o sa nasca,puteti sa ma ajutati?
am 2 melci pomancea ,dar nu au coarne asa cum sunt in poze.sunt multi 2 melci intr-un acvariu de 53 litri?
sall,cati pesti pot sa pun intr-un acvariu de 53 de litri care are si apa oxegenata?
sincer pe cel mare nu l-as da ,pt ca intentionez sa fac un acvariu mai mare si cu cel mic nus ce sa fac
sallut ,sunt mihai si am inceput cu un acvariu de 53 l ,am un filtru care si oxigeneaza apa,cam catii pesti intra in acvariu acesta?vreau sa aflu cat mai multe despre pesti pt ca sunt incepator deocamdata.sugesti varroog mult .ms
sall ,am si eu un hoplo mare cam de 10 cm si inca unu mic de 3 cm intr-un acvariu de 53 de litri,ce sa fac cu ala mic sa il scot sau sa il pastrez?

Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
Go to: