[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pui de xipho  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
GigiAke
Unripe member
[Avatar]

IP:

Buna seara,am o mica problema ,am intr-un acvariu 3 pui de xipho de o saptamina si azi mia fatat inca o femela de xipho,pot sa pun puii de o zi cu cei de o saptamina?
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca ar merge sa ii pui impreuna...deoarece pui cei de o sapt. inca nu sunt destul de mari ca sa poata sa le faca ceva celor de 1 zi...dar daca ai unde sa ii ti pe cei de 1 zi pana la 2-3 zile nu ar fi rau pentru orice eventualitate!succes!
GigiAke
Unripe member
[Avatar]

IP:

la momentu acesta sunt in fatatoare da nu mi se pare sigura pt ca din senin a disparut un pui de dimineata pina acum
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

Fatatoarea este in acvariul mare cu ceilanti pesti?Daca da vezi ca pe margine are grati cu gauri destul de mari prin ea...deci pe acolo pot iesi oricand pesti de o zi...iar daca ajung in acvariul mare sigur vor disparea.
GigiAke
Unripe member
[Avatar]

IP:

da are gauri dar un cred ca sunt destul de mari ca sa treaca pesti,am putut sa compar puii cu gaurile din fatatoare pt ca tot la gaurile alea stau
simpfzoli
Membru de baza

IP:

poti sa fii sigur ca puii de o saptamina nu ii vor minca pe cei nou nascuti
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: