[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: volts
Forum Index » Profile for volts » Messages posted by volts
Pai daca tot ai un microscop, coloreaza cu hematoxilin&eozina si apoi da-mi o poza si iti spun ce parazit e si cu ce poti sa-l omori
Prietene, ala e un parazit !
Ai vazut tu vreo planta sa se miste asa repede ?
Scoate colantul de pe spate
Ce filtrare ai ?
Salut, un filtru Hang-on (cascada) cred ca ar rezolva problema mult mai eficient decat "tremuriciul".
Ai un acvariu micut, daca pui o sticla taiata in el, o sa il aglomerezi si mai mult; cel mai util va fi un filtru cascada, deoarece sta in exteriorul acvariului
Am avut un Resun cu debit de 1400l/h, iar dupa ce am construit filtrul DIY, la gura tevii de OUT au mai ramas maxim 200l/h.
Crede-ma ca stiu ce vorbesc...
mai bine pui bani deoparte 2-3-10 luni si iti iei o scula, si ai terminat povestea... pe langa toate inconvenientele unui filtru extern DIY, sunt curios cum vei face sistemul de amorsare )
Ne pui o poza ?
1. nu-ti recomand canistrele DIY (din experienta proprie)
2. Debitul va scadea de la 700, pana la aproape 100-200 l/h (tot din experienta)
Multumesc mult baieti
Sunt curios...
Unde ai gasit tu microscop cu lumina polarizata, sau lumina birefrigerenta ?

Ceea ce descrii tu acolo este un parazit... ma rog, mai multi paraziti, nicidecum alge
Cumpar discusi si scalari...
Doritorii sa-mi lase pm, sau sa dea comment/reply. de preferat si poze.
Numai in bucuresti
Frumos acvariul
Cumpara-ti un filtru canistra (extern)
andrei.ene90 wrote:Da, dar din cate vad calculatorul din linkul pus de tine este decat pentru o foie de sticla, nu pentru acvariul complet

Nu inteleg... !?
Am gasit un calculator online
Mersi mult boss...
Tot cu silicon se lipesc intaritoarele ?
Daca as folosi intaritoare longitudinale, crezi ca as rezolva ceva ?
Salut...
As dori sa-mi fac un acvariu...
Sticla de 6 mm; normala
L=75cm; l=45 cm; h= 40 cm

Intrebare...

Se va sparge cand va fi plin cu apa ?
Presupun ca geanurile frontale vor face o burta de aprox 6mm la mijloc...
Intaritoare, ceva ?

Am calculat aici: http://www.fnzas.org.nz/?page_id=1529
Si imi spune ca factorul de siguranta este de "Safety Factor of Your Aquarium = 2.91891891892" <--- Ce inseamna asta ?
Salut...
Incalzitorul acela e cam mic ptr 90l... daca ai temperatura crescuta in camera, atunci il poti folosi cu placere; dar daca sta mereu aprins inseamna ca ar trebui schimbat cu unul mai mare, sau faci mai multa caldura in camera)
Lampa UV---> Orice lampa UV nu functioneaza mai mult de 60 de ore. dupa 60 de ore de folosinta trebuie schimbata pentru ca nu isi mai face datoria...
Canistra de destul de buna
Mancatorii de alge sunt melcii, da-i un search pe aici si ai sa vezi
Am eu 2 buturugi de vanzare daca te intereseaza destul de mari, una e de mangrove, iar cealalta e din rasina (aceasta din urma are si gauri ptr a se ascunde pestii). ambele destul de mari 30cm+ in lungime
In linii mari...
Banalele benzi de LED-uri din comert... sunt sau nu sunt utile pentru plante ?

Forum Index » Profile for volts » Messages posted by volts
Go to: