Prietene... pentru ca am facut 3 asemenea filtre "home-made" sau DIY, nu-ti recomand asta; Deoarece:
1. se pot colmata repede
2. la un filtru DIY mi-a sarit un capac si m-am trezit cu 60 litrii de apa in casa...
3. sunt zgomotoase
4. te costa in jur de 50 % din pretul unui filtru extern de marca
5. capacele nu se desfac usor (te chinui la ele aprox 10 minute, daca nu mai bine de 10 minute)
6. este inestetic daca n-ai unde sa-l ascunzi
7. vei incerca sa-l vinzi/scapi de el in prima saptamana )
Am avut si eu problema asta... al meu tragea aer intre teava de IN si furtun... am rezolvat problema cu niste banda de teflon.
Am pus aceasta banda intre teava si furtun. Am dat teava cu banda, apoi am bagat furtunul pe ea.
Daca nu de aici trage aer s ar putea sa traga aer intre furtun si robinet (tot de la furtunul de IN). La fel rezolvi si aceasta problema
Volum undeva la 140 L
Sticla 6 mm
Cascada/2 terase(izolate si separate de apa din acvariu) in lateralele cascadei. o terasa e cu o buturuga si cu pamant pentru flori ornamentale de uscat; iar cealalta terasa este folosita de mine pe post de plaja pentru broscuta. Ambele terase pot fi amenajate dupa bunul plac al utilizatorului
Acvariul e facut exclusiv de mine. Prezinta rame la imbinaturi pentru mascarea siliconului
Material folosit-Ciment/Nisip de diferite granulatii.
Sub terase pot intra pestii/broastele/salamandrele, deoarece sunt ridicate (sunt situate aprox. pe la jumatatea acvariului)
Output-ul de la filtru extern se poate atasa cu usurinta la cascada; daca dispuneti de filtru extern cu reglarea volumului, puteti sa va reglati volumul/debitul cascadei singuri.
Plante artificiale (nu am plante naturale ca mi le mananca broasca)
Rampa pentru broasca testoasa.
Lumini LED in spatele acvariului, lipite de sticla ce dau lumina direct in apa acvariului (dinspre posterior spre anterior).
Open-top/Fara capac
Sticla posterioara vopsita pe exterior cu vopsea neagra. Autocolant pe laterale ptr mascarea "fundului fals" a teraselor.
Termometru lipit in fata (e un model finut de la tetratec, cu cristale) - Termometru inclus
Incalzitor extraplat de la aquael ascuns sub "fundul fals" - Inclus
Substrat -Inclus
Volum de apa 70-80 L
Pret 1000 Lei
Accept si schimburi
Astept Intrebari de la curiosi/interesati pe PM/Telefon/Mail