[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: volts
Forum Index » Profile for volts » Messages posted by volts
Tot vad discutii legate de skimere... nu am gasit pe nicaieri la ce e bun acesta..
Sunt doar curios care-i rolul acestui aparat/dispozitiv !?
Prietene... pentru ca am facut 3 asemenea filtre "home-made" sau DIY, nu-ti recomand asta; Deoarece:
1. se pot colmata repede
2. la un filtru DIY mi-a sarit un capac si m-am trezit cu 60 litrii de apa in casa...
3. sunt zgomotoase
4. te costa in jur de 50 % din pretul unui filtru extern de marca
5. capacele nu se desfac usor (te chinui la ele aprox 10 minute, daca nu mai bine de 10 minute)
6. este inestetic daca n-ai unde sa-l ascunzi
7. vei incerca sa-l vinzi/scapi de el in prima saptamana )

Vorbesc de filtru extern canistra din postul asta:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/18893.page
ultima poza...cel cu 2 canistre interconectate
Nice...
Mopanii mai lasa tanin in apa ?
Pune omule niste banda de teflon si vei vedea ;)
Oricat de bine ai indesa furtunele tot exista sansa sa traga aer
Am avut si eu problema asta... al meu tragea aer intre teava de IN si furtun... am rezolvat problema cu niste banda de teflon.
Am pus aceasta banda intre teava si furtun. Am dat teava cu banda, apoi am bagat furtunul pe ea.
Daca nu de aici trage aer s ar putea sa traga aer intre furtun si robinet (tot de la furtunul de IN). La fel rezolvi si aceasta problema
Plante de gazon
Plante de mijloc.
Pietre decroative. 2-4 pietre mai mari/medii
Astept oferte
Din graba ai uitat sa citesti regulamentul acestei sectiuni: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/7351.page
Iti citesc eu din el:
Regulament wrote:In cadrul ariei DONATII va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

- Nu postati cereri de donatii. Rubrica se adreseaza celor care au ceva de dat si nu doresc nimic in schimbul produselor oferite.
UPDATE:
Dupa atata timp, cimentul nu mi-a omorat niciun peste
Dupa parerea mea il puteti folosi fara griji
De actualitate
Volum undeva la 140 L
Sticla 6 mm
Cascada/2 terase(izolate si separate de apa din acvariu) in lateralele cascadei. o terasa e cu o buturuga si cu pamant pentru flori ornamentale de uscat; iar cealalta terasa este folosita de mine pe post de plaja pentru broscuta. Ambele terase pot fi amenajate dupa bunul plac al utilizatorului
Acvariul e facut exclusiv de mine. Prezinta rame la imbinaturi pentru mascarea siliconului
Material folosit-Ciment/Nisip de diferite granulatii.
Sub terase pot intra pestii/broastele/salamandrele, deoarece sunt ridicate (sunt situate aprox. pe la jumatatea acvariului)
Output-ul de la filtru extern se poate atasa cu usurinta la cascada; daca dispuneti de filtru extern cu reglarea volumului, puteti sa va reglati volumul/debitul cascadei singuri.
Plante artificiale (nu am plante naturale ca mi le mananca broasca)
Rampa pentru broasca testoasa.
Lumini LED in spatele acvariului, lipite de sticla ce dau lumina direct in apa acvariului (dinspre posterior spre anterior).
Open-top/Fara capac
Sticla posterioara vopsita pe exterior cu vopsea neagra. Autocolant pe laterale ptr mascarea "fundului fals" a teraselor.
Termometru lipit in fata (e un model finut de la tetratec, cu cristale) - Termometru inclus
Incalzitor extraplat de la aquael ascuns sub "fundul fals" - Inclus
Substrat -Inclus
Volum de apa 70-80 L
Pret 1000 Lei
Accept si schimburi

Astept Intrebari de la curiosi/interesati pe PM/Telefon/Mail

0740 123 443 - Stefan
Need.220v@yahoo.com

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Nu te supara, dar nu ma incanta
tetratecurile
cumpar filtru extern (exceptie face Boyu)...
Astept oferte

Va multumesc
Un singur lucru: ESTI NEBUN !

Bravo
Sticla de 10mm(fara intarituri) sau 8 mm(cu intarituri)
Esti nebun cu 3 filtre )
Vrei sa sterilizezi apa ?
Baga un sistem de osmoza si un filtru UV si nu mai ai nici o patricula sau bacterie in apa )
Se poate folosi Ceresit (acel adeziv pentru gresie si faianta) in loc de ciment la vopsirea backgroundu-rilor ?
Se topeste in apa dupa ce se usuca ?
Hornbach, Hornbach, Hornbach !!!
Aici gasesti solutii.
Am eu un incalzitor cu termostat de la AQUAEL:
http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/Incalzitoare_termometre/Aquael_Aquael_Incalzitor_Acvariu_Easy_Heater_25_W

Are 25 W, si e plat, daca vrei sa-l dai la schimb, da-mi un pm
Genial, am degand sa-mi fac si eu unul atat de mic, urmeaza sa fur niste geamuri/sticla )
La serafil 900 manere de inchidere ale capacului sunt firave ?

Forum Index » Profile for volts » Messages posted by volts
Go to: